Nikola Posted Wednesday at 08:28 PM Posted Wednesday at 08:28 PM Naviklo to da u hodanje modu šeta kroz mozzart ligu
fradler Posted Wednesday at 08:30 PM Posted Wednesday at 08:30 PM E moj Ivanicu, ovako bi moja baba sutnula.
Bejn Posted Wednesday at 08:30 PM Posted Wednesday at 08:30 PM Ybt, da nemamo Bata Đoru na klupi, ove slepce bi pojeli za užinu.
JPM Posted Wednesday at 08:30 PM Posted Wednesday at 08:30 PM Ivanic ne ume da sutne jako loptu. Metiljav.
Mr.Consular Posted Wednesday at 08:30 PM Posted Wednesday at 08:30 PM Ima Handel prekid, mora se priznati... 1
K.Dot Posted Wednesday at 08:30 PM Posted Wednesday at 08:30 PM E moj Mire, da ga pitaš gde da mu šutneš.
TB Told Posted Wednesday at 08:31 PM Posted Wednesday at 08:31 PM 2 minutes ago, Nikola said: Naviklo to da u hodanje modu šeta kroz mozzart ligu Jesi li se opet rastužio? 2
Zadnji vezni Posted Wednesday at 08:31 PM Posted Wednesday at 08:31 PM E moj Mirko. Sam sa golmanom 1 na 1 .Jbt mir ovo da se da.
Knipex Posted Wednesday at 08:34 PM Posted Wednesday at 08:34 PM 1 minute ago, Teleći sač said: Aaaaaaaa JEDAN JEDAN Mi zamalo dali i drugi dok tebi stigne snimak 6
fradler Posted Wednesday at 08:35 PM Posted Wednesday at 08:35 PM Povlacim sta sam rekao za Ucenu, prelako ispada.
Sector Posted Wednesday at 08:35 PM Posted Wednesday at 08:35 PM Sa kojom lakoćom dolaze do zicera kao da su PSG.
maXa88 Posted Wednesday at 08:35 PM Posted Wednesday at 08:35 PM Hoce li blentavi uchena da popije klupu vise?!? Ovo nije nivo srpske lige grupa istok...
Teleći sač Posted Wednesday at 08:36 PM Posted Wednesday at 08:36 PM Just now, Knipex said: Mi zamalo dali i drugi dok tebi stigne snimak Bezuspesno sam trazio link kad to kaze Boris Komnenic u Kenguru posle izjednacujuceg pogotka Mancestera protiv Istvica 🙂
Dragan Mićić Posted Wednesday at 08:36 PM Posted Wednesday at 08:36 PM 4 minutes ago, Bad said: Kakve pasove deli Arnautović Deluje kao da igra sa pola qrca ali je klasa
Nini3112 Posted Wednesday at 08:36 PM Posted Wednesday at 08:36 PM Ako ovaj izbaci Arnautovica ja gasim ovo Kakav mentol je covek,fuj
Don Dusko Posted Wednesday at 08:37 PM Posted Wednesday at 08:37 PM Just now, Nini3112 said: Ako ovaj izbaci Arnautovica ja gasim ovo Kakav mentol je covek,fuj Gasi. Katai jbt Katai.
K.Dot Posted Wednesday at 08:37 PM Posted Wednesday at 08:37 PM Pa gde Katai jbt, čovek trči manje od mene 1
Zadnji vezni Posted Wednesday at 08:37 PM Posted Wednesday at 08:37 PM (edited) Ko skautira ove balvane za koje dajemo prava bogatstva? Neke Učene,Badza i ostale vedete? Kako pliva ovaj Majstor Učena? Evo ga nikad spremniji Katai,Bog srpskih livada,da pojača presing na zadnju liniju Seltika. Edited Wednesday at 08:38 PM by Zadnji vezni
No name Posted Wednesday at 08:38 PM Posted Wednesday at 08:38 PM Ha ha evo ga magiko ali u Lucanima...dakle lelemidanje do kraja utakmica... Evo opet Ivanica i Kataija...dabogda izgubili jajare jedne...privukli ste se u derbiju nek sada izgubite
Recommended Posts