Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma daj Učenu zajebi priču i zajebanciju.

Ali ljudi kakav trenerski duduk ?!

I mi sa njim nešto hoćemo i kao ložimo se.

Da nije njega igrali bi LŠ i verujem bolje,konkretnije i smislenije.

Trenerska kukavica , poslušnik i mali miš.

Edited by Zadnji vezni
Posted

Svaki put isti utisak.
Bolji smo od njih, al sta nam znaci kada je igra go k. Ne treba ih potcenjivati, jako mlada ekipa.
Mucicemo se u LE garant.

Posted

Inače smo bili opasni posle gola kad god bi krenuli napred, ali šta to vredi kad je Milojević kukavica. Partizan je ni iz čega dao gol, a zaključak našeg trenera je bio da treba da im prepusti inicijativu posle toga.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Bode said:

Svaki put isti utisak.
Bolji smo od njih, al sta nam znaci kada je igra go k. Ne treba ih potcenjivati, jako mlada ekipa.
Mucicemo se u LE garant.

Jok igraćemo dopadčjivo,lepršavo i efikasno ,moderno i hrabro sa ovim čemerom od trenera.

Čekam izjavu posle meča da čujemo tu Fergusonsku viziju i rezime.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Zadnji vezni said:

Ma daj Učenu zajebi priču i zajebanciju.

Ali ljudi kakav trenerski duduk ?!

I mi sa njim nešto hoćemo i kao ložimo se.

Da nije njega igrali bi LŠ i verujem bolje,konkretnije i smislenije.

Trenerska kukavica , poslušnik i mali miš.

Druze spusti malo loptu, nema potrebe da se toliko nerviras. Ovi u klubu zive najbolje dane svog zivota i karijere, nikad vise para, nikad manje odgovornosti, nikad bednija liga i veciti rival, sve to podrzava i cuva najtvrdje navijacko jezgro kojem firma radi nikad bolje. Nervirati se previse oko toga nema smisla. Klub nam je kidnapovan i otudjen, sve je postalo nekako na silu i samo iz navike, izgubila se prava emocija kod velikog broja ljudi. Ok kritikujemo, diskutujemo, ali stvarno nema potrebe za nervozom.

• Like 7
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Pumpaj! 1
Posted
2 minutes ago, СтелаРоса said:

nikad bednija liga i veciti rival,

U redu za Partizan, ali ostatak lige je onakav kakav je uvek i bio, ta retorika o nikad jadnijoj ligi (i zaključak da je to kako bi Zvezda lagano osvajala titule) nema uporište u realnosti.

Posted
1 minute ago, СтелаРоса said:

Druze spusti malo loptu, nema potrebe da se toliko nerviras. Ovi u klubu zive najbolje dane svog zivota i karijere, nikad vise para, nikad manje odgovornosti, nikad bednija liga i veciti rival, sve to podrzava i cuva najtvrdje navijacko jezgro kojem firma radi nikad bolje. Nervirati se previse oko toga nema smisla. Klub nam je kidnapovan i otudjen, sve je postalo nekako na silu i samo iz navike, izgubila se prava emocija kod velikog broja ljudi. Ok kritikujemo, diskutujemo, ali stvarno nema potrebe za nervozom.

Delim mišljenje ali jednostavno ne mogu da se pomiri sa nekim stvarima,jer živaca je sve manje.

Ipak se puni 50 za mesec, dva.

Ali kao bivši fudbaler sam uvek mrzeo jajarenj i ,kukavičluk .

To nikad ništa nije donelo na duže staze.

A nervoza je i zbog kluba kog su oteli i uzurpirali i koji služi za lična bogaćenja i kombinacije.

Jednostavno samo stanje u klubu mi nabija neviđeni pritisak.Zato već dugo me stadion video nije,a sezonska NE hvala 

• Like 1
Posted

Da partijski kriminalci ne prodaju decu kao na traci, večeras bi normalno startovali Milosavljević, Maksimović ili Lazar Jovanović, a Kostov bio prvi džoker. I bilo bi opet 0-4 a možda i koji više. Kompromis-bućkuriš sastav gde Leković iz frižidera mora da igra 90 min a do juče igrao Učena, nemaš čista krila jer su nam stranci bekovi i veznjaci itd. Kompromis za kompromisom i dobiješ ovakvu sporu alibi igru. 

Miloje je suštinski tu nebitan u širem smislu, teško da bi i jedan trener ovde sastavio bržih 11 sa 2 neuigrana bonusa i kadetima na klupi. Najlakše je njega oterati, najgora govna isisavaju život i potencijal klubu pretvorivši ga u Telekom za lično bogaćenje i mužu kase. Od njih sve počinje i završava. 

• Like 1
Posted

Srećom za par dana nam dolazi Celtic a ne neka aždaja da nas uneredi na sred Marakane ...

Srećom,jer i ovi prvi ono što sam ih gledao ove sezone izgledaju jadnjikavo i jalovo otprilike kao i mi pod pedantnim stručnjakom ...

Očekujem neki criple fight u stedu i ni f od fudbala ...

Posted (edited)

I pored pobede jasno treba reći da Milojević nije trener i kalibar za Zvezdu. 

Ovo sto on radi ne može da prodje kod zvezdine publike. Mozda negde DA, ali ovde NE. 

Bespotrebno se ušlo u zadnjih 20 min sa samo golom zaostatka, a to upravo treba zahvaliti Milojeviću i njegovim pulenima poput Kataia i Ivanica. Ova dva igraca su bila minus u timu. Prvi je upropastio sve što je mogao,  od zicera u prvom poluvremenu,  do zaustavaljanja kontri. Ivanic je upropastio kontru 3 na 1, a kod pogođene stative ispao sebičan prema duarteu.

Jad i beda sva trojica. Zaokruzite kataiu 1000 golova, milion odigranih utakmica,  samo nek se više skloni. Ivanic nije sveta krava da mora svaku da igra. Može nekad i na klupu. Nećemo umreti bez njega. Njegova energija je pod velikim znakom pitanja. 

Mali Kostov dobar..Velike pohvale za Mateusa. Covek veliki profesionalac...hoće napred sa loptom, gura saigrace, ali džaba druže kad je napred mirko, Katai sa dušom u nosu oko 20 minuta.

Vredno pomena je pobeda koja se piše. 

Edited by No name
Posted
8 minutes ago, Tex_Willer said:

Komšije čestitke bas imate masu klasu u timu, Mateus je ozbiljan golman, nije linijas plus ima igru nogom.

Drago mi je zbog pobede. Oba beka su nam skoro uvek ispadali. Primetio sam, inače, da Mateus voli odmah da izbacuje loptu rukom i pokreće napade što volim. I da, dobro ispucava. 

Posted

Bilo je i mnogo gorih izdanja u derbijima ranije, ovo je bilo korektno. Ogromna razlika u kvalitetu je odnela prevagu. Partizan je solidan tim, vidi se neka ideja kako igraju, ali individualni kvalitet ne znam kada im je bio ovako mali, onaj Sek koji se neretko svadja sa loptom izgleda kao najkvalitetniji igrac tamo. Mogli smo mi veceras dati i pet golova, a opet mogli smo ostati i bez tri boda, ovi su na 0:0 propustili dve velike sanse. Takva je utakmica bila, svakako dosta lepsi derbi za oko nego sto je bilo ranije sa gomilom faulova. 

Ono sto moze da brine je Tikizjan, sto kaze Markos podseca na Ibanjeza u odbrani, to bi moglo skupo da nas kosta u LE. 

Opet je glavni utisak da je potencijal tima ugusen. Ima ovaj tim nedostatke, ali sigurno moze bolje. 

4 minutes ago, TB Told said:

U redu za Partizan, ali ostatak lige je onakav kakav je uvek i bio, ta retorika o nikad jadnijoj ligi (i zaključak da je to kako bi Zvezda lagano osvajala titule) nema uporište u realnosti.

Ne slazemo se. Dovoljno je pogledati samo Vojvodinu ranije i sada, jedan klub u ovakvoj ligi znatno menja sliku. Vosa je do generacije 96 konstantno izbacivala reprezentativce, posle toga potop i omladinske skole i prvog tima. Rad i Ofk su davali isto dosta mladih reprezentativaca. Sad da pogledamo spisak reprezentacije nisam siguran da bi nasli jednog igraca koji nije ponikao u vecitima ili u inostranstvu.

Posted

Stvarno mi nijee jasno kako preduzece delije sever nije sramota. Ne razumem ni ove momke koji su tamo iz neke navijacke strasti, kako mogu da se identifikuju sa preduzecem.

Ovaj najsramniji period u istoriji navijacke grupe ce nas pratiti jos dugo, dugo. Cast i bruka zive dovjeka...