Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Katai ne treba da igra ove jace utakmice, ocigledno je da ga zanima da postigne sto vise golova ne bi li oborio rekorde. Ima za to ostale meceve u prvenstvu pa neka tamo nabija statistiku. Tiknizjan ne zna gde udara ali je i dosta puta ostavljen sam jer se Katai i Ivanic ne trude uopste.

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Zadnji vezni said:

Glavni problem ove ekipe CZ je struka tj. Trener.

Ima ovde kvaliteta da se igra dobar fudbal,smislen,konkretan,direktan.Da se igra presing,da se igra napadački da se tempom i igrom ubija i davi protivnik.

Ali ti na klupi imaš trenera kome bi više prijao sastav prekoputa.

Tako da dok je Milojevštine na klupi ovo će biti premija od igre i rezultata.

Ma smucio se verujem velikoj većini. Ovo sto radi je nerealno.  Umesto da pritisne jer ima sa čim,  ima gomilu igrača koji imaju brzinu i prodor, on igra sa dva sporaca koji opstruišu igru uopšte presing, trčanje, koji stoje kao ukopani od 35 min..zbog umora .

Edited by No name
Posted
Just now, СтелаРоса said:

Inace koja proslava nasih kod gola kao da smo poveli 3:0 na prijateljskoj utakmici protiv austrijskog drugoligasa. Bas sam gledao neke golove sa tanijih derbija ovih dana, kako se proslavljaju i dozivljavaju golovi i od strane igraca i od strane navijaca, ovo sad je bas bedno, totalno izgubljen taj veliki rivalitet.

Ne preteruj, nisu bili sigurni da li je bio ofsajd. Na snimku se vidi kako Ivanić smiruje saigrače i viče "polako".

Posted

na sta ovo lici majku ti jebem, trcimo polukontru pa stanemo pa lopta nazad pa na bok pa centarsut preko svih u gol aut

munuce ga grobari, veze nemaju ali makar neku zelju imaju

• Like 1
Posted
Just now, bodo said:

Katai je bezobrazno loš.

Da budemo precizni i bezobrazan i loš. Bukvalno nema nijednog razloga da bude na terenu, pri čemu se i ne zna šta tačno treba da igra.

• Like 3
Posted
Just now, Maksim said:

Kako smo bijedni u ovoj zavrsnici, tako teski i spori postaje jako tesko gledati.

Meni vise lici na potcenjivanje.

Posted

Ozbiljnija ekipa bi ovima stavila tri komada, uz dužno poštovanje.

Ocekivao sam bolji, agresivniji i napaljeniji Partizan, sem onih 5-6 minuta u prvom poluvremenu, ostalo je bas slabo.

Posted

Generalno žalostan nivo fudbala , ajde FKP ima opravdanje sa ovom decom ali šta igraju Miloje i njegovi momci, ja pojma nemam.