Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mislim da nećemo pobjediti sigurno. Partizan odavno nije bio jači. Igraju izuzetno poletno, ofanzivno. Pritom za njih je ovo utakmica sezone. Mi nemamo iskristalisanu prvu postavu, a pogotovo bonuse, a još na to imamo Evropu iza vikenda. Očekujem goleadu i neki 2-2, 3-2, 3-3 rezultat.
No name Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I ja očekujem, što bi jedan naš stariji radio komentator rekao " miroljubljivih "1-1, 0-0....neki remi... Imali smo mi bljeskove u derbiju pod Milojevicem, bilo je i 4-0, bilo je i rutinskih pobeda od 2-0, bilo je i neviđene dominacije u posedu i šansama pred golom onaj derbi 3-2 itd...alo sad konkretno mislim da će biti neki remi. Mi nemamo iskristalisan sastav, svaki put izlazi drugi tim na teren, sad konkretno nemamo glavnog igraca na sredini Krunica, a prinuđeni smo i da igramo sa bonusima koji u ovom slučaju nisu predviđeni za Evropu kada izvodimo najjači sastav. Ni sam ne znam sta Milojevicu moze pasti na pamet da improvizuje...on stalno nešto kombinuje, uigrava, I nikad ne znaš kada će i ko igrati. Sad recimo dugo nema Olajinke...pitaj boga šta je sa njim, ali će se volsebno pojaviti odnekud i odmah zaigrati. Ima još X slučajeva te prirode. Širina rostera gde se non stop daje nekom šansa pravi problem uigranosti tima i zato nikad pod Milojevicem ne mozemo očekivati pun potencijal gde igrači prosto dišu zajedno na terenu. Toga ovde nema. Stopere recimo non stop menja...u ovih nekoliko kola nema koga nije stavio i upario na terenu..Milosavljevic, Lekovic,Učena,Rodrigao, Veljkovic ...Recimo Veljkovic se čuva samo za Evropu...i eventualno za derbi. Sad protiv Zeleznicara je izveo na teren Ucenu i Rodrigao...glavu dajem da nece igrati na derbiju...eventualno Rodrigao ali je tu pitanje...Umesto da je sad Igrao Veljkovic kao prvi stoper posle 15 dana pauze on ga drži i "odmara"...i tako u krug.
Todo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Meni je to najgora opcija. Logičnije je da staviš nekog ofanzivca kao bonus. Što potcjenjuješ Miloševića? Veliki je talenat u pitanju. Je li Kostov sigurno jedan bonus? A zašto ne bi probali sa Gutešom? Ok ne brani redovno, ali tu bi najmanje trpeli....ili Leković. Mali Avdić je baš tanak defanzivno. Zarić je ipak klinac a to znači ništa od Radonjića ili Milsona u nekom trenutku. 1
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Todo said: A zašto ne bi probali sa Gutešom? Ok ne brani redovno, ali tu bi najmanje trpeli....ili Leković. Mali Avdić je baš tanak defanzivno. Zarić je ipak klinac a to znači ništa od Radonjića ili Milsona u nekom trenutku. Gutesa nije bonus
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kostov je siguran, ostaje dilema Lekovic ili Zaric. Mislim da bi Lekovic mogao da odradi ok posao, Partizan nema neke ultra brze pojedince kakvi njemu prave problem. Oba spica su im vrlo talentovana, ali spora. Doduse, ako planira da ostavi Radonjica na klupi, onda je greota da ne pocne Zaric jer od Babike/Olajinke tesko moze da bude losiji. Bice golova u obe mreze, mislim da je to izvesno. Previse smo kvalitetni napred za njihovu odbranu, ali i previse suplji sa ofanzivnim bekovima, tromim stoperima i bez klasicnog zadnjeg veznog (pa jos i bez Krunica koji je dosta toga krpio dobrim pozicioniranjem) da bismo sacuvali mrezu. Nadam se pobedi 1-3, a realno ocekujem 2-2.
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote https://sportklub.n1info.rs/fudbal/fudbal-ostalo/umro-dejan-milovanovic/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR5pguYOjZtQHtwtI72Q_wGtSZNC8o0hPupdRaeS136rlqlMUTH8Xh6QSeDzSw_aem_jm9xZJB_IiDFXJS42PyEdQ Laka ti crna zemlja, Deki 😞 1 11
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad sam procitao i ne mogu da verujem. Jedan od mojih omiljenih igraca u njegovoj generaciji i uopste otkad navijam za Zvezdu. Ne znam sta da kazem osim pocivaj u miru majstore. Onu golcinu protiv Kijevo Verone cu pamtiti ceo zivot! 💔 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Auu jbt, kakav sok. Veliki borac. Pocivaj u miru
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uh.. Dejan Milovanović preminuo.. Ne znam odakle da počnem.. Tamo neka 2005 kad sam poceo da pratim fudbal, pored Žigića bio mi je omiljeni igrač. I pored toga što se na utakmicama često gubio( nadimak stelt ) ja sam obozavao njegovu pozrtvovanost , borba za svaku loptu, njegov prekid je bio nesto najlepse sto sam u zivotu video, dovoljno je reći da je pored Milijaša on izvodio penale, kornere i slobodne udarce.. Kad se Basta povredio bio je i bek, bukvalno sve za Zvezdu. U derbiju je imao verbalnih duela sa Smiljanićem koji ga je dzukački provocirao, Deksa mu je opalio par ćuški, jednostavno na “ Marakani “ u našoj kući to se nije dopuštalo. gol Kork Sitiju je isto bio prelep, golovi u derbiju.. na Fm 08 koga sam najvise i igrao sam ga drzao bukvalno do penzije a nakon toga je imao mesto u stručnom štabu. Imao je dosta psihičkih problema nakom rane smrti oca Đorđa, tad mu je i karijera pala nadole.. Sada su zajedno. Hvala što si usrećivao mene kao dečaka, broj 32 koji si nosio u prvom mandatu me uvek podsecao na tebe. Počivaj u miru, Dejane Milovanoviću i hvala na svemu. “ I na nebu tom na kojem idem ja, sija moja ZVEZDA CRVENA “ 1 5 1
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jeziva vest. Prođe mi kroz glavu da je i njegov matori, čuveni Đoka Bomba isto prerano otišao. Jebem ti život usrani. Ne sme se zaboraviti naš Deksa kapiten 💔 1 6
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jos je covek igrao fudbal svaki dan bukvalno od kad je otisao u penziju, izgledao je isto kao kad je bio igrac. Cimali su se da uzmu titulu sa veteranima Zvezdare jer bi sledece sezone igrali Ligu Sampiona veteransku. Izveo korner danas i pao mrtav. Edited 1 hour ago by Carl Johnson
Nikola Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Deo one poslednje talentovane generacije kad su nam igraci zvezde bili idoli pa kad pikamo fudbal izgovaramo njihova imena. Prerano jbm te zivote... 4
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šokiran sam, ne mogu da verujem. Onaj slobodnjak na derbiju mi je ostao urezan u sećanju. Počivaj u miru, legendo. 2
Bogoljub Gagic Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Деки је Милијаш пре Милијаша. Хвала за све мајсторе!
Dragan Mićić Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago (edited) Strasno. Ovako sam se osecao kad je i Miha otisao. Pocivaj u miru. Hvala za Veronu ❤️ Edited 55 minutes ago by Dragan Mićić 1
Bode Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago (edited) 20 minutes ago, Molina23 said: Jeziva vest. Prođe mi kroz glavu da je i njegov matori, čuveni Đoka Bomba isto prerano otišao. Jebem ti život usrani. Ne sme se zaboraviti naš Deksa kapiten 💔 Svi su pamtili ovog momka po igrama i dobroti inace, pamtice ga zauvek. I svi su ga voleli, cak i grobari. Nikad ruznu rec za njega nisam cuo, naprotiv, veliko postovanje. Clan neverovatne generacije Zorana Filipovica, koja samo sticajem okolnosti nije uradila vise. Poslednje prave nazalost. Posle toga sledi onaj strmoglav pad kluba nakon cega se fudbal menja i ulazi se u ovu sada kupujem-prodajem eru, gde je formiranje slicne generacije prakticno nemoguce. Edited 53 minutes ago by Bode 5
mile-r Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago (edited) Tako je završio i njegov tata Djoka bomba , samo se srušio za vreme utakmice na malom fudbalu u Sr. Mitrovici imao 53 godine Edited 41 minutes ago by mile-r 1
NMX Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago (edited) U picku materinu kakva vest. Pocivaj u miru, Deki. Onoliko srce i izda ga na kraju. Ostaje uspomena na svaki pretrcani kilometar, slobodnjak protiv grobara i golcinu u Veroni. RIP matori Edited 33 minutes ago by NMX
L' Imperatore Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Meni je ipak u sećanju ostao onaj za pobedu protiv Italije u dresu mlade reprezentacije. U toj utakmici je nagovešteno da je ekipa spremna za velika dela, i to kasnije dokazala plasamanom u finale tog prvenstva. Kakva je ono generacija bila
Recommended Posts