Markoss Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Taj Ucena ce da zaigra dogodine, ako Milosavljevic ostane. Samo mi mozemo da imamo cetiri stopera od kojih se ocekuje da svaki igra. 1
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja mislim da je Veljkovic dosta puta bio DMC u svojoj karijeri. Ali verovatno ce Veljko biti prodat na zimu najkasbije. Bio bi i sad ali je valjda ponuda bila duplo manja od ocekivane.
Markoss Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja se iskreno ne secam njega na DM. A i ne mogu da ga zamislim na tom mestu. Ucena je potpuni visak, ako Milosavljevic ostaje. Ili je jedan od Rodrigao-Veljkovic visak. Mada verujem da ih je Milosavljevic iznenadio i poremetio koncepciju. Ali opet - Ucenu su doveli dan nakon crvenog kartona Rodrigaa i to za ozbiljne pare.
Мџе Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Sto posto je Milosavljević iznenadio. Bio bi to dobar tandem da su Rodrigaa doveli zimus kada je ostao bez ugovora u Rusiji. Onda bi Veljković ovog leta bio dovoljan. Teški paceri i tupani sede u Ljutice 1A.
Markoss Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 54 minutes ago, Мџе said: Sto posto je Milosavljević iznenadio. Bio bi to dobar tandem da su Rodrigaa doveli zimus kada je ostao bez ugovora u Rusiji. Onda bi Veljković ovog leta bio dovoljan. Teški paceri i tupani sede u Ljutice 1A. I meni deluje Milosavljevic - Rodrigao kao najbolji tandem. Panicna kupovina Ucene. Bukvlano smo mogli da sacekamo i sad dovedemo stopera za slucaj da zatreba. Ok, ako se proda Milosavljevic, bice onda prostora da igraju ova trojica. Ali da je bilo i tih 10 miliona, mislim da bi ga prodali samo tako. 1
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 48 minutes ago, Markoss said: Ja se iskreno ne secam njega na DM. A i ne mogu da ga zamislim na tom mestu. Ucena je potpuni visak, ako Milosavljevic ostaje. Ili je jedan od Rodrigao-Veljkovic visak. Mada verujem da ih je Milosavljevic iznenadio i poremetio koncepciju. Ali opet - Ucenu su doveli dan nakon crvenog kartona Rodrigaa i to za ozbiljne pare. U Engleskoj je često igrao kao zadnji vezni, ali to je bilo pre 10 godina. Jasno je da je sada iskljucivo stoper. Ucena imao ozbiljne statisticke parametre u Norveskoj i treba ga direktno koristiti. Tako da je činjenica da bez prodaje Milosavljevića imamo gužvu na stoperskoj poziciji. Taj problem bi rešili ako bi igrali sa tri stopera. I mislim da bi to bila bolja formacija (konkretno 3-5-2) za većinu igrača. Rešili bi problem viska stopera i spiceva (u slučaju da ne ide Serif). Naši bekovi i jesu više ving bekovi, a ucinak krilnih igrača trenutno ni nemamo tako da ne bi mnogo izgubili sa formacijom gde nema klasičnog krilnog igrača. Jedini problem, a zapravo i razlog zasto ovo sigurno neće da se desi, je činjenica da je Milojevic možda pet puta za pet godina u Zvezdi igrao u toj formaciji.
berti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, TB Told said: To je Bađo proglašen za promašaj posle odigranih ukupno 160 minuta, od toga 70 minuta van svoje primarne pozicije? Videcemo da li ce biti promasaj, ali njegova prodaja ne zavisi od toga. Ni onaj Stojic iz TSC nije stigao da pokaze da li je promasaj ili pogodak, pa je ekspresno prodat. Ko sprecava Terzu da isto uradi sa svakim igracom, pa i Bađom. 6 hours ago, Don Dusko said: Da bas ce biti ponuda za one koje su dosli ovaj prelazni rok a pogotovo ovaj prvi koji je dosao pre 2-3 nedelje. Stojic iz TSC?
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 8 minutes ago, berti said: Stojic iz TSC? L O L. Taj Stojic ako je tu bilo sve cisto ubi me. Obicno je jako tesko prodati istog igraca u istom prelaznom roku. Edited 4 hours ago by Don Dusko
berti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, Don Dusko said: L O L. Taj Stojic ako je tu bilo sve cisto ubi me. Obicno je jako tesko prodati istog igraca u istom prelaznom roku. Ko zna sta je kod nas sve nečisto. Kako god...
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Opet ti kazem tesko je prodati istog igraca u istom prelaznom roku. A suditi da su promasaju posle 100 minuta igre je neozbiljno. Babiku su ubacili odmah da igra do or die utakmice i naravno da je izgledao smesan. Edited 4 hours ago by Don Dusko
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izasao raspored... 1. Seltik H 2. Porto A 3. Braga A 4. Lil H 5. Steaua H 6. Sturm A 7. Malme A 8. Selta H
Мџе Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ne prelaziš na tri štopera tek tako. Kao imam 3-4 dobra, ne znam koga da stavim i daj novu formaciju. Koliko ekipa generalno igra dobro u tom sistemu? Prva asocijacija Inter ali njima su većina CBa bivši bekovi, dobrih tehničkih karakteristika naviknuti da se i u tim pozicijama penju gore na bok. Naši imaju solidnu tehniku ali nisu te klase realno (plus bekovi defanzivno upitni). Da kažemo da odbrana ne bi bila problem iako u realnosti moraš da koristiš barem jednog dobrog defanzivnog vingbeka da se spušta dole i donosi balans (što mi nemamo), problem je organizovati napad. Ne možeš imati tri CBa koja sede dole i ne učestvuju u pozicionom napadu ili build-up, znači oni moraju da izvedu neku od akcija dole: Koga možemo da vidimo kod nas da ulazi u unutrašnji i centralni koridor i da stoji tu u toku napada? Da ima viziju za dodavanja, sposobnost organizacije i potrebnu kontrolu lopte? Na stranu, da je sposoban da pokrije prazan prostor iza ukoliko napad bude prekinut. Ja ne vidim takvog iskreno. Dosta ekipa koja sam gledao poput Zenita pod Semakom ili CSKA sa Nikolićem su to pokušavali i svi su vraćali na ravnu četvorku pozadi. Ili si previše bušan, ili previše defanzivan, mnogo je teško naći balans u igri. Prevazidjena formacija in my honest opinion.
Sokmeniki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je Veljkovic tu najslabija karika. Ucena i Milosavljevic treba da igraju, a protiv Lilani ekipa gdje se branimo onda Milosavljevic i Rodrigao.
mile-r Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1. kolo (24. septembar): Crvena zvezda – Seltik, 21.00 2. kolo (2. oktobar): Porto – Crvena zvezda, 21.00 3. kolo (23. oktobar): Braga – Crvena zvezda, 18.45 4. kolo (6. novembar): Crvena zvezda – Lil, 18.45 5. kolo (27. novembar): Crvena zvezda – FSCB, 21.00 6. kolo (11. decembar): Šturm – Crvena zvezda, 18.45 7. kolo (22. januar): Malme – Crvena zvezda, 18.45 8. kolo (29. januar): Crvena zvezda - Selta, 21.00
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dosta dobar raspored. Samo što se mora otvoriti pobedom nad Seltikom, slično 2021-oj kad smo dobili Bragu u septembru. 2 najteža gostovanja odmah skidamo sa dnevnog reda i sve od 4. kola su otvoreni mečevi za 10+ bodova.
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam znao da sutra igramo ovu našu livadsku ligu. Mislio sam da će odložiti da se Miloje i momci odmore.
Recommended Posts