Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Rekoh ja Milosavljevic je velika greska,solidno je odigrao, imao dve sitne greske , ali sad se videlo u zavrsnici . Brazilac je namazaniji.. Dovodis brazilca iz Zenita i stavljas ga na klupu . Edited 3 hours ago by Saxon01
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ivanić... je li moguće da je ovoliko jadan? Šta je ovo?
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ivanić kao moja baba Slavojka pokojna. Tresu ga kao slinu u duelu.
Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Dostaaaaa vise sa napucavanjimaaaaa u 16!!!!!! Ajojjjjjjjj kakvaaa taktikaaaaa Izbacccciiii Ivaniccaaaa viseeee breeee Nijedaaaan centarsut normalan nisu uputili ! Edited 3 hours ago by Saxon01
Polivalentni Stevica Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mučenje je gledati ovako inferiornog Ivanića. Apsolutno ništa nije pokazao u ovom dvomeču.
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Marin treba da dobije otkaz samo zbog Babike i Milsona. Covek je spickao skoro 10 miliona evra na dva igraca koja kvalitetom pripadaju OFK Beogradu. 4
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi imamo 1 krilo koje je brzo a tehnicki lose a 2 krilo koje je sporo a tehnicki dobro jbt. 1
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zajebite više jebene centaršuteve i bunarenja!!!!!!
Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Jedino pozitivno je golman . Duarte ti glumi parkera.... E majstore, pocepaj diplomu . haha vidi ovo , kakvaaaa tromost i bezidejnost ! Nadam se da je ovom coveku ovo zadnja utakmica u Zvezdi i da ce se traziti novi trener. Edited 3 hours ago by Saxon01 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gledaj ovu mrcinu elsnika kako uspori napad i vrati loptu nazad... Šta taj čovek igra
Carl Johnson Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nemoj slucajno da izvedes Ivanica ili Serifa 😂 KAKVA KOMEDIJA 4
RatzenStadt Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Molina23 said: Vladan u 60' kad ubaci Arnija i Necu Ko se krije iza ovog naloga?
Recommended Posts