TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I dalje se ne vrši pritisak na loptu. A u napadu se i dalje kruži oko šesnasterca, sporo i bezidejno.
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ovaj naš atletičar sa brojem 80 Šavi brat sem trka i brzine ništa ne zna o fudbalu. Edited 3 hours ago by Zadnji vezni 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Onaj koji je gledao i dao 4 miliona za Babičku treba mu iz svog dzepa uzeti. 3
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Stali su u blok, čekaju kontru, a mi mrsimo i ne znamo šta hoćemo . Oba krila i Ivanic i Babika katastrofa. 2
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Za ovakav blok protivnika treba da imaš konkretna krila koja imaju igri 1 na 1 ,naša oba to nemaju,zato i kruzimo okolo i bunarimomlao u BG. 1
Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ljudi jel moguce na sta mi licimo veceras ? ? Ja nisam pri sebi ... 1
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Babička će da ispadne lošiji od van la pare. Kakav mi fudbal igramo, samo da je nabacimo nekako u 16, ništa drugo ih ne zanima. 2
Carl Johnson Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne znam sta smo radili mi ovih 7 dana. Izvedes maltene istu postavu, igras identicno kao u Beogradu i sta ocekujes? Pitanje je vremena kad ce da sevne neka kontra i da ga primimo, a deluje kao da necemo imati sut u okvir a ne da damo gol 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Nemamo ofanzivnog veznog to glumi duarte koji je špic. Cista improvizacije. Ivanic kao da prvi put igra seniorski fudbal. Tako se ponaša i stoji na terenu. Elsnik u svom moodu...gubi lopte u duelu i pravi faulove u zoni Edited 3 hours ago by No name
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Babika, elšnik, Ivanić.. za sad bas losi, mora bolje 1
Azazelkg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da su barem ovo što nisu igrali sedam dana iskoristili da spreme revanš....
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bukari je za Babičku mlazni avion sa Viktorijinim Andjelima od stjuardesa.
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iskreno, Pafos je bolja ekipa i to se jasno vidi u ovom dvomeču. Zaslužili su da nas prodju, mada u fudbalu nije uvek sve po zasluzi. 3
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iskreno, ocekivao sam da budemo bolji od ovoga veceras. Nastavljamo gde smo stali
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imamo dva krila za koja smo istresli 9 mil evrića ,a od njih jedno veliko ništa. Naša igra je kurac na bicikli. Ništa , apsolutno ništa. Mislim ovo mi igramo od početka sezone,samo što su protivnici bili gori i jadniji od nas. Kao što napisah i pre utakmice ovde prevagu čini struka tj. Trener a ne kvalitet igrača i njihova vrednost. 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Milojević je ipak prevazišao sebe. Umesto pritiska na loptu kad se branimo, Ivanić i Krunić igraju maksimalno povučeno.
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minuta ničega sa naše strane, što je najgore igrači nam deluju nekako tromo i neangažovano u duelu. Biće valjda bolje, mora ...
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Krunić baš u dobroj formi.. Milina ga je gledati kad je pripremljen 1
Recommended Posts