Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Babička će da ispadne lošiji od van la pare. Kakav mi fudbal igramo, samo da je nabacimo nekako u 16, ništa drugo ih ne zanima. 

• Like 2
Posted

Ne znam sta smo radili mi ovih 7 dana. Izvedes maltene istu postavu, igras identicno kao u Beogradu i sta ocekujes? Pitanje je vremena kad ce da sevne neka kontra i da ga primimo, a deluje kao da necemo imati sut u okvir a ne da damo gol

• Like 1
Posted (edited)

Nemamo ofanzivnog veznog  to glumi duarte koji je špic.  Cista improvizacije.

Ivanic kao da prvi put igra seniorski fudbal. Tako se ponaša i stoji na terenu. 

Elsnik u svom moodu...gubi lopte u duelu i pravi faulove u zoni

Edited by No name
Posted

Iskreno, Pafos je bolja ekipa i to se jasno vidi u ovom dvomeču. Zaslužili su da nas prodju, mada u fudbalu nije uvek sve po zasluzi. 

• Like 3
Posted

Imamo dva krila za koja smo istresli 9 mil evrića ,a od njih jedno veliko ništa.
Naša igra je kurac na bicikli.

Ništa , apsolutno ništa.

Mislim ovo mi igramo od početka sezone,samo što su protivnici bili gori i jadniji od nas.

Kao što napisah i pre utakmice ovde prevagu čini struka tj. Trener a ne kvalitet igrača i njihova vrednost.

• Like 1
Posted

Milojević je ipak prevazišao sebe. Umesto pritiska na loptu kad se branimo, Ivanić i Krunić igraju maksimalno povučeno. 

Posted

20 minuta ničega sa naše strane, što je najgore igrači nam deluju nekako tromo i neangažovano u duelu. Biće valjda bolje, mora ...