Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Još jedan detalj koji oslikava nemoć je bio oko 90 min..kada oni drže loptu na našoj polovini a nasi igrači bukvalno stoje odmaknuti na 2-3 m..bez snage da napadnu... Posle meča X igraca leži na travi ostali jedva stoje , čast izuzecima poput Šerifa. 

Odlažu se utakmice da bi bili sveži i onda duša u nosu. Gledam Ivanica,  on covek igra krilo bez brzine i snage da potrči. Sinoć kontra, dobija loptu u prostor ali ga lagano stiže njihov bek i ako je bio 5 m iza njega. U duelu slabasan da bi ga i kadet odneo. Nije ovo JSL da te puste da primiš loptu, da se namestiš, okreneš , i ostalo na sta su navikli. 

Ne može rezultat jer je sve nakaradno, počev od terzica,milojevica, do ovih nazovi pojacanja. 

Sve što je pokazalo znake života i znanja brže bolje prodalo se. Ja ne znam po kom principu dovode pojacanja. Jednom da si pogledao uživo Babiku ne bi ti vise trebalo da znaš šta možeš da očekuješ.  4 m.??? Ovde je neko debelo oprao pare i ugradio se. Badjo? Igrac koji dolazi mora biti bolji od onog što je otišao ako hoćemo da se unapredimo...ovde kao da je najbitnije dovesti da bi se reklo "pa evo doveli smo" a to koliko može da pomogne nije ni bitno. 

Edited by No name
Posted

Kaze mi drugar da je sad u gradu projurio neki jeziv ferari sa beckim tablama pored njega, u kolima naravno zna se ko

Sto BS rekao

"Ti se tu zajebavas dok se nasi ovde bore"

😁

Posted
43 minutes ago, No name said:

Još jedan detalj koji oslikava nemoć je bio oko 90 min..kada oni drže loptu na našoj polovini a nasi igrači bukvalno stoje odmaknuti na 2-3 m..bez snage da napadnu... Posle meča X igraca leži na travi ostali jedva stoje , čast izuzecima poput Šerifa. 

Odlažu se utakmice da bi bili sveži i onda duša u nosu. Gledam Ivanica,  on covek igra krilo bez brzine i snage da potrči. Sinoć kontra, dobija loptu u prostor ali ga lagano stiže njihov bek i ako je bio 5 m iza njega. U duelu slabasan da bi ga i kadet odneo. Nije ovo JSL da te puste da primiš loptu, da se namestiš, okreneš , i ostalo na sta su navikli. 

Ne može rezultat jer je sve nakaradno, počev od terzica,milojevica, do ovih nazovi pojacanja. 

Sve što je pokazalo znake života i znanja brže bolje prodalo se. Ja ne znam po kom principu dovode pojacanja. Jednom da si pogledao uživo Babiku ne bi ti vise trebalo da znaš šta možeš da očekuješ.  4 m.??? Ovde je neko debelo oprao pare i ugradio se. Badjo? Igrac koji dolazi mora biti bolji od onog što je otišao ako hoćemo da se unapredimo...ovde kao da je najbitnije dovesti da bi se reklo "pa evo doveli smo" a to koliko može da pomogne nije ni bitno. 

igrači poput Babike, ranije žardela, Van prevare , garsije i slični dovedu se prvo da se operu pare preko tog tfansfera a drugo da publika ima na koga da bude ljuta ako ne ide, vešto će novinari da uspere javnost na loše partije Babike ali ni jedan neće da zapita gde sdu radonjić i arnaustović ili što je katai uvek nespreman.  

• Like 1
Posted

Ovaj bacuska je sigurno neki mutan tip. Ko zna u kakve je sve biznis kombinacije ovde upetljan... Moglo bi tu da usledi neko pustanje u revansu kao deo ko zna kakvih muljavina...

Posted

Kako mislis da ce naterati svoju legiju stranaca da pusti i odrekne se lige sampiona a da niko ne sazna?

• Like 1
Posted

Nama skauting danas nije nista bolji nego pre 10-15 godina. Sad ima vise novca, vise stranaca jer njihov broj nije limitiran na 4 u prvenstvu, gomila smesnih utakmica u ligi gde mozes da uigravas i podizes formu i samopouzdanje igracima i opet tanko. Bilo je nekih dobrih igraca, ali i mnogo promasaja. Mi platimo par miliona vera krilo koje ne deluje nista bolje od nekog Brazilca iz Pafosa koji je dosao za par stotina hiljada evra tamo da igra. Pa Evandro kojeg smo doveli pre 15 godina bi i danas u LS sastavu bio prva postava, Kadu bi u ovakvom prvenstvu davao 15+ golova zmurecki, a nisam siguran ni da je recimo Olajinka bolji od Borhe. A da ne uporedjujemo koliko su ovi danas igraci placeni i kakve imaju uslove za razliku od ovih pre vise od decenije. Ubedjen sam da se tim slicnog ili cak i boljeg kvaliteta od trenutnog naseg moze sastaviti i sa dosta manje para. Ali to sam pisao i ranije, u klubu se radi bez ikakve odgovornosti jer titulu samo nekim cudom necemo osvojiti, igracemo LE minimum na konto lakog zreba, a trosi se, gresi, preplacuje i zajebava do mile volje. 

• Like 3
Posted
2 hours ago, Todo said:

Mi kao navijači smo subjektivni, i to je normalno. Statistika često ne pokazuje baš čistu sliku, ali jednostavno Pafos uz ovu grafiku NIJE BIO BOLJI. Možda izgledao smislenije, više fudbalski, ali nije bio bolji, i da je bilo nerešeno ili 1 razlike za nas, ne bi bilo nezasluženo.

Po postovima,kao da nismo prešli centar, a statistički u svakom parametru bolji. Jbg ne može to baš ako je neko bio puno bolji od tebe,ne ide to zajedno.

Da li smo bili loši sinoć, apsolutno?? Da li je Pafos bio bolji-nije!

Screenshot_2025-08-20-13-34-15-846_eu.livesport.FlashScore_com.jpg

Ova statistika ne treba da se posmatra van konteksta, pre svega činjenice da su oni proveli svih 90 minuta u vođstvu, tako da je i prirodno bilo da se povuku i prepuste nama inicijativu. Tako da, prilično iskrivljena slika, kao protiv Benfike, kad smo se hvalili nekakvim posedom, a oni vodili celu utakmicu.

Posted

Mislim da je uvreda za ekipu Pafosa reći da je namešteno. Smestili su nam golčinu, totalno osujetili game plan i imali jedno 5-6 opasnih kontra napada i prekida. 

Koliko smo nadigrali Leh ovde smo toliko ispali naivni i treba pružiti ruku da su se mnogo bolje spremili za meč. Ima i taj revanš a mi imamo još 3-4 kvalitetna igrača koje možemo da upotrebimo kao iznenadjenje. Daleko da nemamo šanse i ovo je pravi trenerski izazov za Milojevića da povrati malo ugled nakon jučerašnjeg dana.

Posted
7 minutes ago, Мџе said:

Ima i taj revanš a mi imamo još 3-4 kvalitetna igrača koje možemo da upotrebimo kao iznenadjenje.

Kako bi ti postavio igru za revanš sa tim igračima kao iznenađenjem. Kako da pristupimo uzvratnom meču jer se juri rezultat ? 

Posted
13 minutes ago, božija noga said:

Kako bi ti postavio igru za revanš sa tim igračima kao iznenađenjem. Kako da pristupimo uzvratnom meču jer se juri rezultat ? 

Ja sam Pafos gledao samo u dvomeču protiv Dinamo iz Kijeva (nije neki uzorak). Po onome što sam video mislim da će i pored pozitivnog rezultata igrati ofanzivno jer takva su ekipa, napadačka sa dosta trčanja, rotacija i utrčavanja.

Defanzivno stoje loše, prazni džepovi, loša postavljanja koje ozbiljne ekipe poput Zvezdu umeju i moraju da iskoriste. S tim mislim da nam je mentalna priprema najavažnija gde moramo da odigramo smireno i sačekamo naše šanse koje će nesumnjivo doći. Ne smemo se opet zaletati jer su, logični, duplo opasniji na Kipru.

Od sastava voleo bih Rodrigao-Milosavljević štoperski tandem, Krunić koji će nam doneti prekopotrebnu stabilnost na sredini i dodatnu oštrinu u napadu, Arnautović, Ivanić, Duarte i kao rizik na desnom krilu Radonjića koji je jedini komplentno krilo koje imamo (šut, brzina, kontrola lopte). U drugom poluvremenu zavisno od fizičke spreme, rezultata i igre ubaciti Babiku, Milsona ili Šerifa.  Dovoljno arsenala da se ovo srećno završi i moram da priznam da sam uzbudjen kako će revanš izgledati. Nešto mi govori da će to biti dobra utakmica po nas.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Мџе said:

Ja sam Pafos gledao samo u dvomeču protiv Dinamo iz Kijeva (nije neki uzorak). Po onome što sam video mislim da će i pored pozitivnog rezultata igrati ofanzivno jer takva su ekipa, napadačka sa dosta trčanja, rotacija i utrčavanja.

Defanzivno stoje loše, prazni džepovi, loša postavljanja koje ozbiljne ekipe poput Zvezdu umeju i moraju da iskoriste. S tim mislim da nam je mentalna priprema najavažnija gde moramo da odigramo smireno i sačekamo naše šanse koje će nesumnjivo doći. Ne smemo se opet zaletati jer su, logični, duplo opasniji na Kipru.

Od sastava voleo bih Rodrigao-Milosavljević štoperski tandem, Krunić koji će nam doneti prekopotrebnu stabilnost na sredini i dodatnu oštrinu u napadu, Arnautović, Ivanić, Duarte i kao rizik na desnom krilu Radonjića koji je jedini komplentno krilo koje imamo (šut, brzina, kontrola lopte). U drugom poluvremenu zavisno od fizičke spreme, rezultata i igre ubaciti Babiku, Milsona ili Šerifa.  Dovoljno arsenala da se ovo srećno završi i moram da priznam da sam uzbudjen kako će revanš izgledati. Nešto mi govori da će to biti dobra utakmica po nas.

Hvala kolega forumašu na analizi i izvini na smetnji. 

• Love 1
Posted (edited)
1 hour ago, Tunji Awojobi said:

Ova statistika ne treba da se posmatra van konteksta, pre svega činjenice da su oni proveli svih 90 minuta u vođstvu, tako da je i prirodno bilo da se povuku i prepuste nama inicijativu. Tako da, prilično iskrivljena slika, kao protiv Benfike, kad smo se hvalili nekakvim posedom, a oni vodili celu utakmicu.

Povela je i Barsa, City ovde pa ih nismo sabili i bili bolji "statistički", tako da je i ovaj komentar je iskrivljen.

Oni i da je bilo nerešno,isto bi igrali, pozadi i na kontre,pogledao sam skoro sve njihove mečeve u kvalifikacijama ove god i sve su igrali isto.....a već sam pomenuo da jako puno su imali sreće,ni na jednom meču nisu prvi primili gol, svaku su igrali sačekušu, i baš bih voleo kako smisleno igraju ako bi mi kojim slučajem poveli tamo....

Edited by Todo
Posted
2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Sličnu objavu ima i Radonjić. &nbsp
Neka nas odvedu u LŠ - Imaju i kvaliteta i znanja.. Videćemo da li imaju i snagu

Bice na tribini pa zato

Posted
4 hours ago, tsva said:

Kako mislis da ce naterati svoju legiju stranaca da pusti i odrekne se lige sampiona a da niko ne sazna?

Dovoljno je da dva igrača znaju i "kiksnu" sa drugim žutim ili preoštrim startom

Posted
4 hours ago, berti said:

Ovaj bacuska je sigurno neki mutan tip. Ko zna u kakve je sve biznis kombinacije ovde upetljan... Moglo bi tu da usledi neko pustanje u revansu kao deo ko zna kakvih muljavina...

Znači mi ćemo, eventualno, proći samo iz ovog razloga? Čak i ako ih pregazimo u revanšu? Kakvi smo kolektivno kraljevi sa obim teorijama zavere bilo kad i bilo gde 😂😂😂

Posted

Na račun kluba ležu pare od transfera Krstovica 550.000 i od Stamenica 500.000 koji ide iz Notingema .

Ali džaba sve to kad jednostavno ne znamo da uložimo pare kako treba.

Posted

Koliko je realno očekivati od Radonjića, koji je u zadnjih mjesec dana odigrao  manje od 45 min u 2 utakmice, bude fizički spreman za tako nezgodnu utakmicu? Kontam 45 min u vr' glave da će moći....Slično mislim i za Arnautovića.

• Like 1
Posted
21 hours ago, Bejn said:

Ivanić je ovakvih i gorih izdanja imao i pre dve-tri godine. Il je vidovit il je čitao Tarabiće. A kako da te blokiram, gde je ta opcija?

Cim dodjes sa kontra mitinga, stisnes block

Posted
1 hour ago, Small Owl said:

Koliko je realno očekivati od Radonjića, koji je u zadnjih mjesec dana odigrao  manje od 45 min u 2 utakmice, bude fizički spreman za tako nezgodnu utakmicu? Kontam 45 min u vr' glave da će moći....Slično mislim i za Arnautovića.

Puna kapa. 
Realnije je da uđu od 60. Minuta

Posted
7 hours ago, СтелаРоса said:

Nama skauting danas nije nista bolji nego pre 10-15 godina. Sad ima vise novca, vise stranaca jer njihov broj nije limitiran na 4 u prvenstvu, gomila smesnih utakmica u ligi gde mozes da uigravas i podizes formu i samopouzdanje igracima i opet tanko. Bilo je nekih dobrih igraca, ali i mnogo promasaja. Mi platimo par miliona vera krilo koje ne deluje nista bolje od nekog Brazilca iz Pafosa koji je dosao za par stotina hiljada evra tamo da igra. Pa Evandro kojeg smo doveli pre 15 godina bi i danas u LS sastavu bio prva postava, Kadu bi u ovakvom prvenstvu davao 15+ golova zmurecki, a nisam siguran ni da je recimo Olajinka bolji od Borhe. A da ne uporedjujemo koliko su ovi danas igraci placeni i kakve imaju uslove za razliku od ovih pre vise od decenije. Ubedjen sam da se tim slicnog ili cak i boljeg kvaliteta od trenutnog naseg moze sastaviti i sa dosta manje para. Ali to sam pisao i ranije, u klubu se radi bez ikakve odgovornosti jer titulu samo nekim cudom necemo osvojiti, igracemo LE minimum na konto lakog zreba, a trosi se, gresi, preplacuje i zajebava do mile volje. 

A jbg mislim da je preterivanje porediti ovaj skauting sa vremenom Adže znanja i Blaže koji je umesto igrača, znao iz prve da nabroji sve pečenjare na Ibarskoj.

Primeri poput ovog lika iz Pafosa koji je došao za neku sitnu lovu će uvek moći da se nađu i uvek će moći da se postavi pitanje 'kako mi nikad ne nađemo nekog ovakvog'

Ima prostora za napredak kada je skauting u pitanju, ali realno već sad je napravljen određen napredak. Samo do pre par meseci ovde je igrao Điga koji je bio ozbiljna iskopina. Seol i Elšnik su dovedeni za novac za koji je do skoro Partizan dovodio igrače, a obojica će otići za nekoliko puta veću cifru, uprkos trenutno lošijoj formi. Tiknizjan je doveden kao grejač klupe iz ruske lige pa deluje da će biti pojačanje. Duarte iskopan iz nekog random portugalskog kluba, većina ga videla kao novog Tomanea pa sada lik šuri. Azarov onomad iskopan iz neke gruzijske pripizdine pa je lik danas u Šahtjoru. Promašaji poput Babike i Milsona su sastavni deo fudbala, za koji treba da postoji kritika, ali ne može se samo na osnovu toga ocenjivati ceo jedan sektor u klubu.