diego Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 26 minutes ago, Brajant Danston said: Polako ali sigurno se pored košarkaške i fudbalska tema truje pričom o Vučiću, SNS-u, protestima, ćacijima, blokaderima i šta ti ja znam. Mislim da imate teme za to, ima nas ovde koji na ovim temama želimo da čitamo samo o sportu. Znači bukvalno ne čitam nijedno smeće od portala, uđem ovde i na KK temi da pročitam nešto zanimljivo jer ima puno odličnih forumaša i onda ovo. Podbacili smo na sredini puno, pre svega zbog Krunica, koji nije igrao, a potom i zbog njegove zamene, Bađa koji se nije najbolje snašao, a na celo to sivilo se uklopio i Elšnik, kome ruku na srce nije ni bilo lako da igra sa Bađom. Ništa nemam protiv dečka, ali ako domaćeg fudbalera ovog kvaliteta nema u srpskom fudbalu, onda smo baš u velikom problemu. Inače, Milojević je na konferenciji upravo izjavio da fudbaleri Pafosa imaju 'nestvarna tela'... Ja sam ubedjen da je Ivanic u autu zbog nedavnih prebijanja ljudi na ulicama, covek ima mozga, nije Caci, i to jednostavno ostavi utisak na coveka. Jeste profesionalac, ali nije od kamena. Neizbezno je da pominjemo politiku, jer se to desava pored nas, u nasem gradu, pored tog istog stadiona dok se igra mec. Blokiraj ljude ako hoces da citas samo o sportu, ali izvini, da se ne spominje politika (u vezi sa sportom) to je prosto nemoguce. 9 1
СтелаРоса Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Izveli smo ekipu da ne primimo gol, a primili smo ga posle 40 sekundi i tu je otprilike sve sto smo spremali za ovu utakmicu palo u vodu. Koliko je Milojevic verovao da ovaj tim moze da se prilagodi neplaniranim situacijama na terenu govori cinjenica da je izvrsio izmenu u 30. minutu i to izveo iz igre svog miljenika. I ne samo da je bila izmena igrac za igraca, nego je pretumbao bar dve pozicije tom izmenom. Ono sto mnogo brine je uzasno losa defanziva citavog tima iako smo izveli verovatno najdefanzivniji tim koji smo mogli za ovaj mec. Ruku na srce falila su dva najkvalitetnija igraca koja imamo na poziciji stopera i zadnjeg veznog, ali igrali smo protiv slabijeg protivnika na nasem stadionu i mozemo biti srecni sto smo samo dva gola primili. Ofanziva - nula. Gosti su nam pokazali kako se jednostavno igra i kroz 3-4 dodavanja dodje do kaznenog prostora protivnika. Nije potrebno 25 centarsuteva da bi se stvorila slucajno jedna prilika. Po meni je uzrok toga pre svega izbor igraca. Tri udarna igraca u napadu operisana od tehnike, uzasno spori Elsnik i neubedljivi Badjo. Sa ovakvom postavim je bas tesko igrati fudbal, ovo je bila ekipa za rudarenje i 0:0. I da, ocajna odluka da se Duarte ostavi na klupi. Pafos nas je dobro procitao, sto i nije bilo tesko. Ljudi su za 17 faulova dobili 1 zuti karton u 87. minutu. Prebili su nas, pogotovo Serifa, ali sve u granicama koje su dozvoljene da se ne opterete kartonima. Otprilike sve sto je trebalo da urade je da prebiju i isfrustriraju Serifa kojem smo poslali 52 duge lopte i 33 centarsuta i apsolutno nista nismo dobili od toga. Na stranu sve, verujem da prolazimo dalje. Ako nista drugo moracemo da napadnemo, vracaju se Rodrigao i Krunic i sigurno cemo bolje izgledati. 3
Bejn Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 15 minutes ago, diego said: Ja sam ubedjen da je Ivanic u autu zbog nedavnih prebijanja ljudi na ulicama, covek ima mozga, nije Caci, i to jednostavno ostavi utisak na coveka. Jeste profesionalac, ali nije od kamena. Neizbezno je da pominjemo politiku, jer se to desava pored nas, u nasem gradu, pored tog istog stadiona dok se igra mec. Blokiraj ljude ako hoces da citas samo o sportu, ali izvini, da se ne spominje politika (u vezi sa sportom) to je prosto nemoguce. Ivanić je ovakvih i gorih izdanja imao i pre dve-tri godine. Il je vidovit il je čitao Tarabiće. A kako da te blokiram, gde je ta opcija? 2
Zadnji vezni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago U revanšu mi moramo napasti,što će za ovu ekipu Pafosa biti penaltik Kontam da će i na Kipru Španac sa klupe kiprana sažvakati ovog nemača pojma sa naše klupe. Predviđam 2 gola razlike za Pafos. 1
tsva Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, Markoss said: Ovo je slika i prilika toga da nam treba trener koji ce pokusati da igra fudbal. Jebo vise to da se provalcimo kroz kvalifikacije da bi nas trpali u LS. Marin isto veze nema. Na jednog dobrog, dovede pet losih igraca. Nerealno je na sta nama stranci lice. A svi placeni 4,5 miliona. Oni su barem na raspolaganje za razliku od fikusa i filadendrona 5 hours ago, Cavani said: Ovaj ludak kaze da je video 5-6 igraca koji su polegali po tereni, kako se nada da je to od umora a ne od pomisli da smo vec ispali. Pa rodjace ako su pocrkali cemu li se nadas. 3 izmene smo napravili posle svih ovih transfera i pojacanja. samo 3 izmene na ovu potrosnju 1
tsva Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, Polivalentni Stevica said: Ali kakav ubod je Babika,živo me zanima koliko su njegovih utakmica pogledali pre nego što su ga doveli.Bolje da smo Varjačića doveli. Osim brzine,ne vidim nijednu drugu vrlinu. Bukariju smo nalazili neke manjkavosti,on je Sadio Mane za Babiku. Kakav je ubod Arnautovic a tek Jadonjic? 5 hours ago, Valensija said: Bice Badjo ok. Nije njegovo da kreira sto je danas pored ocajnog Elsnika cesto morao da radi. Ostavljen je sam na sredini bez ikakve pomoci. Tek je dosao, polako sa ocjenama. Decku prva zvanicna utakmica vec utakmica sezone. Sve je do trenera. Nisu ovi momci zaboravili da igraju fudbal
pantelia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali mucimo se na terenu, a Srnic sa mikrofonom na vrhu stadiona... tako blizu a tako daleko 😢
Small Owl Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Mislim da se već sada može reći da se potpuno promašilo sa pojačanjima. Ovo je jasno naročito ako se uzme u obzir da igrače dovodiš da bi bio bolji, u najgorem slučaju da bi bio isti kao prije njhovog dolaska. Nama dva igrača, od kojih se realno očekuje ono nesto što mijenja tok utakmice (Radonjic i Arnautovic), ne igraju najbitniji dio sezone. Pojačanja ne doprinose ičemu (akcenat na Babicku i Rodrigau i manje na Baju), Veljkovic dosta upitan (na Maxbet čak pišu da nije igrač za LŠ niti je ikad bio), Tiknizjan od sjaja do očaja i već drugu kval. utakmicu ima direktan uticaj na primanje gola...Golman je OK, tu nema sta. Dalje, Seol..prvi utisak koji odaje otkako je došao jeste da je nekako malokrvan. Kao kad neko preleži groznicu pa nema snage da se "potuče". Ne znam, doveli smo dosta igrača, na bitnim pozicijama, vjerovatno se planirao odraditi neki rebuilding a mi promasili skoro sve. OK, Bajo je mlad i ovo mu je skoro prva utakmica ali ne odaje mi utisak kao da može postati neki game changer. Ja stvarno ne znam čemu se mi možemo nadati u revanšu. Nisam trener, nisam čak ni dobar poznavalac fudbala, nisam ni fatalista po životnom opredjeljenju, vjerujem stvarno da će Milojević nešto smisliti ali u ovom trenutku, ja veze nemam šta bi to trebalo biti. Čak mi se crta da će nam i titula biti upitna ali OK, to negativno razmisljanje je vjerovatno posljedica aktuelnog stanja stvari. Edited 3 hours ago by Small Owl . 1
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Jbg, kakvu igru očekivati kada nam bekovi imaju puno bolju tehniku od krila,zadnji vezni igra prvu ozbiljnu utakmicu, Elšnik van forme, Ivanić rovit.. Plan je bio da pokušamo sa punjenjem šesnesterca i što više centaršuteva pa iz te gužve nešto napraviti, ne kroz neku igru, i imali smo dobrih situacija iz toga al nije htio go. Dosta nas je poremetio onakav početak utakmice i što smo iz minusa krenuli, ne bi ovi nešto puno priprjetili da mi onako ne istumbašmo tim pa Duarte često bi zadnji vezni. Vjerujem da će ovi u revanš izaći ofanzivno bez obzira što imaju prednost, kao protiv Kijeva, ja bi počeo sa Krunićem, Elšnikom, i Badjom iza njih, suzio tu, da bude duplitanja sa bekovima jer bekove nam ubiše jedan na jedan, a gore Ivanić lijevo Babicka desno i I Šerif. Mi ćemo go dati kako tako samo da budemo kompaktni da izgledamo kao ekipa koja zna šta hoće a ne da bude neka jurnjava da sjeva sa svih strana kao ovo drugo poluvreme. Edited 2 hours ago by Taki 1
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako ispadnemo, bas bi bilo lepo da opet igramo aa Lehom. I to u gostima.
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Što opet sa Lehom? Zar mi nismo zavrsili sa kvalifikacijama poslije Pafosa?
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Small Owl said: Što opet sa Lehom? Zar mi nismo zavrsili sa kvalifikacijama poslije Pafosa? Pa u grupama Lige Evrope.
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, JPM said: Pa u grupama Lige Evrope. Da, da..skont'o sam.
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Naravno, zbog akrivnosti van terena. Neke priče započete, pa neka ih bagra sa obe tribine nastavi.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel ima negde zvaničan podatak koliko je bilo ljudi sinoć...
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dolazi na napalatu sto nam je slaba liga ili sto kroz ligu neuigravamo tim, sto odlazemo utakmice. Umesto da kroz ligu makar koliko toliko automatizujemo kretnje prve postave mi gledamo kako da "odmorimo" ili odlozimo... Jbg. 3
Steve Gerrard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da se od pocetka Pafos ultra podcijenio sto se tice navijaca, naravno da smo trebali da dobijemo al vidjelo se da su ful spremna organizovana ekipa, koja je znala sta radi,kako da se brani i u rijetkim situacijama kada je napadala,napadali su smisljeno. Miloje uz duzno postovanje za sve uspjehe, ako citav svijet vidi da si zasrao, pa sjedni mucni tom glavom sto se tice ratnika i osabira igraca,pa dokle vise. Dokazao je jos jednom da ako prodjemo Pafos,znamo sta nas ceka u ligi sampiona, i to ne toliko zbog protivnika kvaliteta i para, vec pristupa kao veceras. Njegov plafon su ovakvi mecevi, izlazio je do sada kao pobjednik, za ovaj put cemo vidjeti. Neki igraci su pokazali veceras gdje nam jako skripi, necu navoditi Olajinke, osvrnucu se na Elsnika sa kojim vezni red u malo ozbiljnijin utakmicama izgleda blago receno zalosno,Seol koji je operisan od centarsuta, sto se mene tice nek slobodno neko da tih famoznih 5.5 miliona i nek ide jer je decko i dolje i gore rupa, pokazuje borbenost al covjek skripi na sve strane i u svim segmentima igre. Za Marina jedan veliki minus poslije Pume dovodjenje Babike, bicu strpljiv sve ok, al ovo na prvu je blago receno katastrofa. Mali Milosavljevic je blago, steta sto ne moze da odigra sa ovim iz sparzborga mislim da bi bili idealna zadnja linija za duzi period. Ivanic je u nekom daunu, nije se proslavio specijalno ni protiv leha, veceras medju najgorima. Jasno je da nam je potrebno pojacanje umjesto Elsnika, i po meni slobodno umjesto Seola, al znajuci nase strucnjake iskopace ko zna sta. Igra nam se svodila na bunarenje i centarsuteve od kojih je Seol koliko me sjecanje sluzi promasio skoro svaki, nismo napravili jednu zrelu akciju nego i ovaj gol smo dali zbog srecnih okolnosti. Nisam optimista za revans, jedino sto smo u situaciji da necemo smjeti da ekspetimentisemo sa duplim blokovima Olajnkama itd vec cemo morati da napadnemo i igramo fudbal,pa mozda izadje nas kvalitet na vidjelu,jer u suprotnom bi bili nadigrani. Ovako nema prostora za kalkulacije
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jutro posle meča, iskreno nije lako pao poraz ali ima i taj revanš. Ja ne pišem toliko često, ali ljudi koji ne mogu da se kontrolišu posle poraza, a to je ovde za nas posebno karakteristično , bolje i da iskuliraju forum, jer promene raspoloženja/mišljenja u 15 min je nestvarno a tek od meča do meča to je nešto što ne može da se opiše dok se lično ne iščita forum. Košarka je tek posebna priča, tu od play off ekipe do dna kace EL idemo od time out-a do time out-a. Lincoln- prvi meč, veze nemamo Lincoln revanš- kakvo rutiniranje po evropi Leh prvo pol tamo- jadni smo veze nemamo Leh drugo pol- kakve smo mi tate za kvalifikacije, vidi se klasa Pafoš prvi meč-prelista se prethodnih 10 strana Ali da se vratimo na meč, najveća zamerka, i to pre svega veznim igračima Elšnik i Badjo, ja ne razumem ono konstatno povlačanje kada protivnik ima kontru, njihov igrač uzme loptu na 20m od njihovog i donese je bez pritiska do naših 20m bez da iko ga napadne, faulira bilo šta pokuša. Znači ceo vezni red se povlači i ako nemaju brojčanu prednost u kontri, kao da je vuku Messi i Lamal lično. Badjo je tu baš prednjačio, bukvalno sam se drao ispred TV da neko izadje na jbn igrača!! Mislim da je i Milojević baš pizdeo na to, ali dzaba. Sam Milojević, nije dobro spremio očigledno, ali ovo što se piše za čoveka, koji ima 15/15 u kvalifikacijama, čijom zaslugom je klub gde jeste (nije sigurno zbog Terzića lopovčine ili Vučića), takvi epiteti, komentari. Da li je njega Zvezda prevazišla, da li možemo boljeg trenera da nadjemo , apsolutno je tema o kojoj se da raspravljati, ali njegovo ime kada se pomene treba da se ustane jer da nije bilo njegove "lude sreće", bunkera, bata djore i šta već, i da nas nije digao na Uefa listi doneo para koliko jeste još bi smrdeli na dnu Evrope, nadali se svake god da na žrebu nas usere jedina ekipa sa kojom smo možda egal i da vidimo grupnu fazu posle 15 godina. Vreme brzo lete, to se slažem ali sećanja bi bar trebala da budu tu i podsetnik na neka ne baš tako davna vremena. I za kraj, revanš, nisu ovi nepobedivi, imaju dosta sreće kroz cele kvalifikacije, revanš će biti u ful sastavu. Pa da vidimo, možda i mi povedemo u 37 sek iz prvog šuta, pa oni budu morali da izadju iz bloka i kontri na koje igraju cele kvalifikacije , pa možda naš dunster njih sačeka, posreći mu se i udjemo opet u LŠ....a možda posle 15 prolaza u kvalifikacijama ispadne i zasluženo se razapne na krst, jer ako on to nije zaslužio pa ko jeste. A sad na trenig, videa, razgovor i spremite taj jbn revanš!!⚪🔴 2
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Dolazi na napalatu sto nam je slaba liga ili sto kroz ligu neuigravamo tim, sto odlazemo utakmice. Umesto da kroz ligu makar koliko toliko automatizujemo kretnje prve postave mi gledamo kako da "odmorimo" ili odlozimo... Jbg. Na naplatu dolazi nestručnost "skauting" službe,gde se bacaju milioni na upitne igrače,strance,koji trebaju da prave razliku i da su pojačanja. Takođe na naplatu dolazi i ovaj jajarski fudbal i taktike koje sprovodi pedantni stručnjak,gde na klupi ostavlja igrača u najboljoj formi, najboljeg strelca i tehnički najpotkovanijeg igrača na uštrb čega i koga????Taj način razmišljanja,jajarenja i kukavičluka na ovom novou se jednostavno ne prašta.Kad pukne prvobitni plan kod Milojevića ide taktika zvana stihija,raspad sistema i ono što je već uočljivo raspad svih linija gde su iste rastegnute na terenu i po 70-80 metara,gde se stoji daleko od igrača,i samim tim se troše fizički.Toliki teren ne može da pokrije ni 15 igrača. Ali to je zasluga trenera koji nije niti će dorasti i porasti da vodi ekipe na ovom nivou. Trener kiprana ga je pojeo za doručak i pokazao kako treba da izgleda moderna ekipa,koja igra brzo,konkrento,sa utrčavanjima,izmenama mesta, gde su igrači hitri,brzi,tehnički potkovani i fozički jaki.Kod takvih ekipa Olainjika,Elšnik,Katai pa i Ivanić ne bi imali mesta. Npr. onaj njihov Korea nas je upropastio.Hitar,brz,konkretan tehnički odličan.A mi spržimo 9 mil. eura na Milsone i Babike koji neće praviti razliku ni u SL Srbije. Ljudi su nas sinoć uništili taktički,tehnički,fizički,trkački...kako god. Bili smo toliko inferiorni da je svaki njihov prelazak centra i tranzicija bila opasnost po naš gol.Rezultat je još i odličan kad se sagleda sve šta se dešavalo na terenu. Mislim da Pafos proći nećemo,jer su u ovom trenutku mnogo bolja ekipa,sa boljim trenerom i mislim da ćemo biti poraženi i na Kipru. 4
BB7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Мени је утисак синоћне утакмице то колико је нама Раде Крунић најбитнији играч. Ок, неко ће рећи Иванић, и вероватно ће се већина сложити са тим. Само, ми смо без Радета екипа баш баш онако за запитати се. Невероватно је да присуство једног играча толико може да мења. Не желим ни да замислим како би то изгледало са Радоњићем и Арнаутовићем на 100%. Ми смо синоћ играли без четворице из 11, а то Европа не прашта. Нисмо ми екипа са 18 играча истог квалитета, јер то кошта више него што и у овом тренутку можемо да платимо. Зато синоћ само 3 измене, јер смо играли без четворице. Пустити дете да изгори, иако је можда могао Костова гурне, не би било фер према том клинцу. Бациш га лавовима, и надаш се да ће преживи, а ти само гледаш и... Заиста се надам да до Кипра, Арнаутовић и Радоњић могу нешто понудити екипи на самом терену. Бајо је обзиром на ситуацију, одиграо добру утакмицу. Можда тако размиљам јер су моја очекивања била да ће одиграти лоше као Елшник синоћ. Обзиром да је био бољи од Елшника синоћ, био је добар. Бабика не уме да користи ствари које има, и које зна да ради. Понекад изгледа на терену као да не зна где се налази и где треба да буде, него он ту нешто муља, па ако прође супер. Edited 1 hour ago by BB7 2
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sve što iole vredi odmah se proda, dok se sa druge strane dovode mačke u džaku ljudi upitnog kvaliteta gde se plaćaju astronomske cifre . Dolazi na naplatu gde jedan tim igra pripreme, jedan tim igra JLS, drugi igra kvalifikacije. Pedanti rotira , mrsi na svakom koraku. Umesto da igramo konstantno bar sad sa početka u najjačem sastavu ligu, da se igrači uigraju, mi izvodimo treći tim, odmaramo, odlazemo utakmice . Na sve to se cudimo kako igrači stoje na terenu...pa nam se desi kao sinoć da je razmak izmedju linija tima kolometarski, da postoje rupe na svakom delu terena. Igrači su se borili sinoć, trčali dobro, ali onoliki razmak što reče čovek post iznad ne bi zakrpilo 15 igrača. Igrači nisu sinhronizovani, što je i logično zbog konstantnog tumbanja tima. Igramo preseng sa Serifom koji istrci sam , troši snagu, dok ga bočni igrači i sredina ne prate ....to je osnovno da komplet tim pritiska a ne 1-2 igrača....Dok mi vršimo pritisak sa Serifom ,Kataijem wtf???? zadnja linija tima stoji blizu Mateusa...Totalno neuigrano... Pohvale za Veljka Milosavljevica Momak igra vrlo dobro, mnogo je napredovao u odnosu na prošlu sezonu. Predaju lopte je podigao na viši nivo, odličan u skoku, vrlo pozrtvovan pozadi. Naravno sa druge strane nije isto igrati u paru sa Veljkovicem i sa Djuricem. Sinoć on i Veljkovic doslovno na vetrometini. Sredina jedna velika NULA. još smo i dobro prošli kako je moglo biti. Edited 1 hour ago by No name
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) sve je bilo loše i to sad mora da se ostavi iza sebe i spremi nova utakmica. Pafos je dobar ali sigurno nije nepobediv ako se ekia dobro spremi, budu igrali najbolji i najspremniji na pravim pozicijama. Ako se želi u LŠ a želi se sigurno zbog velike love, onda nema mesta za kućne ljubimce i nespremne veterane. Edited 1 hour ago by Perkos2 1
Small Owl Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Inače, taj Korea je došao u Pafos iz 2. portugalske lige, za 600k EUR. Ne kažem ni da je dobar ni loš već samo navodim sa kakvim igračima se može doći do LŠ (ili bar skoro do LŠ).
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali uvodjenje Kataia kada moras da juris rezlutat je samoubistvo.Moze on po JSL da pika fudbal al Evropa ne prasta jednog koji ne trci(jedino ako nije ranga Mesija a i on je otisao iz Evrope jer je video da ne moze vise).
Dzo23 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 4 minutes ago, Small Owl said: Inače, taj Korea je došao u Pafos iz 2. portugalske lige, za 600k EUR. Ne kažem ni da je dobar ni loš već samo navodim sa kakvim igračima se može doći do LŠ (ili bar skoro do LŠ). I mi dovodimo iz Dunajske Strede, iz portugalske i francuske lige ali lošijih ekipa, iz Izraela, Olimpija Ljubljana, iz prosječnih danskih klubova, itd.. To što preplaćujemo igrače je druga stvar, ali jasno je da skauting ne postoji, i da veze nemamo šta, kako, koga...Uboli smo Djigu ali to je po principu "i ćorava koka..."
Recommended Posts