Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
Just now, Milko Miller said:

Katai je bukvalno samo hodao po terenu kad je ušao, sramotan pristup i za njegove standarde. 

Nema snage, izmlatarao je kosicom malo i crkao nakon 15m. Doktor za nasu ligu gde moze peske da igra iz mesta, u Evropi tako ne moze. Ako nisi vrhunski trkacki i takticki ne igras puno.

Posted
5 minutes ago, Prijatelj Mitar said:

Degenek opet pravi gluposti. Opet otvoreno prica svoje misljenje. Milose, to je ovde no-no, kako se usudjujes! 

1 minute ago, Markoss said:

Bedno je javno pljuvati kolege. Ne znam sta ce on uopste kao strucni konsultant, kad je jos uvek aktivan igrac. Niti sta ima da komentarise Zvezdu kao igrac kluba protiv kog smo igrali pre neki dan.

Degenek je ispao teški degen sa tom izjavom. 

On će nekog da proziva zbog direktnog crvenog kartona.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
14 minutes ago, Cavani said:

Jer Miloje ima vremensku masinu da zna kad ce zuti pa da ga zameni u 79. minutu.

Miloje je mnogo pametan, kao njegov predsednik

• Like 1
Posted
Just now, TB Told said:

Degenek je ispao teški degen sa tom izjavom. 

On će nekog da proziva zbog direktnog crvenog kartona.

Trebali da pozovu Radeta Bogdanovica da oplete posle meca 😄

Posted

Rodrigao odličan do tog crvenog kartona, čak mi dosta bolje delovao od Veljkovića. 

U svakom slučaju, Milosavljević će to pokrpiti jako dobro, pisao sam već koliko vere imam u to dete. 
Šteta za Krunića, pogotovo što je Elšnik očajan.. 

Elšnik i Seul su baš pali, od njih očekujem mnogo bolju igru, jer znamo svi sa oni to mogu.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Milko Miller said:

Katai je bukvalno samo hodao po terenu kad je ušao, sramotan pristup i za njegove standarde. 

Pa on to redovno radi. Taj nije napravio ubrzanje, trk, od kad je počeo da igra fudbal. On kad bi mogao da ima stolicu da sedne na terenu, da samo njemu svi daju loptu e to bi bilo top. 

Kad je ovako spreman posle najboljih priprema mogu zamisliti na sta je ličio ranije. 

Covek je tu za ove livadare tipa Javor,Surdulica, da stoji u mestu, daje golove....ovde gde treba da se trči, otvara prostor u napadu,  isto tako brani prostor prilikom odbrane on nema sta da traži.

• Like 1
Posted
Just now, Crni said:

Miloje je mnogo pametan, kao njegov predsednik

Ako tu lezi razlog za besomucno izlivanje zuci po Miloju, to je drugi par cipela, ja pricam  cisto fudbalski.

Ako tako posmatras ceo klub nam vode caci pa opet gledamo.

Posted

Ne može da se ne dotaknemo teme štopera.

Imamo dva iskusna ali baš spora igrača.Vapi ekipa za jednim "Đigoslavim" štoperom.

To će se baš videti na višem nivou (nivou LŠ) gde su napred zveri od igrača.

Ali kako god ta dva mesta štopera su zacementirana za ovu dvojicu.

Posted
1 minute ago, Bejn said:

Nije baš Degenek neko ko treba da kritikuje ovakve poteze (Rodrigao). 

Ono je crveni kao kuca. Ali opet, bolje dobiti crveni nego pustiti (siguran) gol.

Kriv je sto je ispao kao iz voza, za crveni ga ne krivim.

Posted

Degenek je klasična lajsna od lika... I dokaz one " igrači su kvarljiva roba" ... A naši domaći igrači su posebna priča...ni manje kvaliteta ni više qrcenja...

Posted
3 minutes ago, Cavani said:

Kljucno je sto smo imali igraca manje 35 minuta, sve je otvoreno.

Umalo da nakon prvog primimo odmah i drugi gol, mnogo lako moze da se zakuva utakmica i da ti udje voda u usi.

Eliminaciona i kvalifikaciona utakmica sa igracem manje, nema tu stedjenja igraca i gledanja u kartone.

Razumijem o cemu pricas, i vecinom se slazem sa tobom. Ipak, imamo i Baja na klupi. Ne mislim da bi bio pretjerani rizik da je usao umjesto Krunica.

Sve u svemu, da nam je neko pred pocetak kvalifikacija ponudio Pafos u zadnjoj rundi, objerucke bi prihvatili. Taj dvomec moramo da dobijemo, opravdanja nema.

Posted
2 minutes ago, Cavani said:

Ako tu lezi razlog za besomucno izlivanje zuci po Miloju, to je drugi par cipela, ja pricam  cisto fudbalski.

Ako tako posmatras ceo klub nam vode caci pa opet gledamo.

Mozes uzeti platu i potrositi je isti dan, a mozes i planski trositi. Ne treba gledati u buducnost da bi to znao.

Posted

Očekivano teška utakmica, i za gledanje i za igranje, ali na kraju ipak rutinski. 

Očekujem drugačiju utakmicu protiv Pafosa i da pokažemo sav  potencijal i kvalitet. 

Bravo Zvezdo, bravo Miloje doktore!

• Like 2
Posted

Degenek legendica je onomad protiv Mitjalenda dobio crveni karton u fazon 17. sekundi meča. Neka kretenska duga lopta i on koji ruši napadača. Mi ceo meč sa igračem manje. Naravno da smo izgubili.

Da ne pominjem da se svojevremeno preko njega i provizija od transfera izvlačila lova.

Ne znam ni koji qrac imaju te emisije pre i posle utakmice. Ionako u Srbiji imaš 4 javne ličnosti koji nešto znaju o fudbalu.

• Like 7
Posted
9 minutes ago, suptil said:

Trebali da pozovu Radeta Bogdanovica da oplete posle meca 😄

To onaj sto navija u fudbalu za Partizan, a u kosarci za Zvezdu😂

Nemoj pliz...

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Cavani said:

Ono je crveni kao kuca. Ali opet, bolje dobiti crveni nego pustiti (siguran) gol.

Kriv je sto je ispao kao iz voza, za crveni ga ne krivim.

Zavisi od generalne situacije. Ukupan rezultat 4-1 i još skoro 40 minuta da se igra mnogo je bolje primiti gol. Da je 1-0 i 80. minut, onda je naravno bolje dobiti crveni. 

Posted
16 minutes ago, Piksi said:

Ne treba da se plašimo - ali respekt za ekipu, koje je dvaput pobedila Dinamo Kijev i u 180 minuta nije primila gol.

Ma naravno da ima respekta, pa Milojevic nas vodi, on bi i Torlak respektovao.

Ja sam ubedjem da Pafos prolazimo lakse nego Leh

Spoiler

Ispadamo na penale u najavi

12 minutes ago, Zadnji vezni said:

Znači trener i sama taktika nemaju nikakve veze sa sledom dogadjaja koje si opisao?

Igrači greše,igrači su  dekoncentrisani,prave greške i gluposti.

Ne ide to baš tako.Gde je trener ,gde je psihičko spremanje utakmice?Gde je taktika koja od igrača traži različite obaveze i zadatke?

Jednostavno meni se večeras nije svidelo ono što sam video.

Moje mišljenje je da ćemo igrati "pičkaatije" i povučenije nego danas protiv  Pafosa.

I za kraj bolje je da se rezultat čuva kroz posed nego kroz parkiran bus na 16 metara.

Ja se slazem da je Krunic mogao ranije napolje, i mislim da bi se to i desilo da nije bilo crvenog. Ali ne znam kakva je psihicka priprema potrebna da Rade ne dobije treci zuti karton zbog starta na centru, u 80-om minutu pri 3 gola razlike. Kako je Milojevic kriv sto Lesnik sa gol aut linije izbija loptu u sredinu na penal, desnom nogom?

Nije se ni meni svidelo kako smo igrali, ali to je Milojevic, trener koji svoje mane nikad nece izleciti. Ja moram da priznam da smo ovaj dvomec prosli sa mnogo manje stresa nego sto sam ocekivao. Posle vrhunske prve utakmice, ovakav mec je bio bukvalno nacrtan. Covek ima 15 od 15 u eliminacijama, bitno mu je samo da prodje, i ja tu nemam mnogo sta da mu zamerim. Da je moglo bolje, moglo je.

Posted
10 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Elšnik i Seul su baš pali, od njih očekujem mnogo bolju igru, jer znamo svi sa oni to mogu.

Seol meni bio medju boljima veceras. Imao je dva-tri sumnjiva, presecena dodavanja, sve ostalo bez greske.

• Like 6
Posted
Just now, Lucky 6 said:

Degenek legendica je onomad protiv Mitjalenda dobio crveni karton u fazon 17. sekundi meča. 

U jbt ja to ladno potisnuo, pa gde me podseti, imacu nocne more veceras 🙂

Uglavnom, dok jednom ne smrne, drugom ne svane. Lepa prilika da Veljko na Kipru pokaze sta zna. Bajo umesto Krunica + Ivanic bi trebalo da bude dovoljno. Samo da tamo ne bude neka sparina, nije Pafos ekipa koje treba da se plasimo i verujem da prolazimo prilicno komotno. Ali da ima pameti, iz ovoga veceras bi se izvlacile debele pouke. 

Posted
1 minute ago, Prijatelj Mitar said:

U jbt ja to ladno potisnuo, pa gde me podseti, imacu nocne more veceras 🙂

Uglavnom, dok jednom ne smrne, drugom ne svane. Lepa prilika da Veljko na Kipru pokaze sta zna. Bajo umesto Krunica + Ivanic bi trebalo da bude dovoljno. Samo da tamo ne bude neka sparina, nije Pafos ekipa koje treba da se plasimo i verujem da prolazimo prilicno komotno. Ali da ima pameti, iz ovoga veceras bi se izvlacile debele pouke. 

Kuci igramo prvu.

• Like 1