Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Zar nije mogao mali Kostov da dobije šansu pred kraj utakmice na 3:1? Ne verujem da bi bio lošiji od Kataia. Ima malo i ziheraškog u izvršenim izmenama.

• Ha-ha 2
  • WOW 1
Posted
Just now, drgnk said:

Zar nije mogao mali Kostov da dobije šansu pred kraj utakmice na 3:1? Ne verujem da bi bio lošiji od Kataia. Ima malo i ziheraškog u izvršenim izmenama.

:classic_biggrin:

Najjaci smo navijaci na svetu.

• Like 16
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 7
Posted
Just now, fradler said:

:classic_biggrin:

Najjaci smo navijaci na svetu.

Ma ja to iz neutralnog ugla. Inače navijam za Partizan, ali me je kao ljubitelja fudbala zanimala i ova utakmica. 🤣

• Love 1
  • Ha-ha 4
Posted

Baš baš bitna pobeda. Autoritativno, direktno, dobro pripremljeno. Pokazali klasu više i ozbiljno nataloženo iskustvo u kvalifikacijama. 

Bravo momci, bravo Vladane! 

I da, svi na stadion! 

• Like 3
Posted
6 minutes ago, Azazelkg said:

"Ovde je jako teško biti dobar čovek"
                                Vladan Milojević

U Srbiji?

Posted
53 minutes ago, Dragan Mićić said:

Evo ga brat Olajinka, zatvara Miloje sve sto se zatvoriti moze

Ovo kad sam video... bilo je "ZASTO?!"... a onda se mislim, bolje on da rilja ovo sto ionako prolazimo, nego da neko drugi rizikuje povredu. A mozda ga i prodamo na konto toga. 

• Like 1
Posted

Samo kad pogledam rezultate ostalih utakmica, steknem dojam da smo u ovoj fazi jako dobar tim.

Opet kazem u ovoj fazi.

E sad kad se setim kako smo izgledali tokom leta ranijih godina, najezim  se.

• Like 4
Posted
4 minutes ago, SunZero said:

cini mi se da nam nije bio neophodan arnautovic

morace da igra a pitanje je koliko ce biti motivisan i odgovoran

A kako bi terza prodao 3 iljade dresova i ovi sto nemaju veze o fudbalu se lozili ko mala deca?

Posted

Bilo je ovo dosta dobro kad se sve sabere. Dobro smo se spremili za ovu utakmicu i sastav je pogođen potpuno. Jedino iz prvih 11 Milson nije imao nekog smisla. 

Rodrigao, Tinkizjan, Krunić i Šerif odigrali posebno dobro. 

Babika mora da centrira za Šerifa, ono je šablonska akcija. Unio je brzinu i bolji je za nas igrač od Milsona. Olajinka besmislen i nadam se da ide prodaja.

Posted
2 minutes ago, Crni said:

Samo kad pogledam rezultate ostalih utakmica, steknem dojam da smo u ovoj fazi jako dobar tim.

Opet kazem u ovoj fazi.

E sad kad se setim kako smo izgledali tokom leta ranijih godina, najezim  se.

Setih se utakmice protiv Černomoreca u Bg. Joj. 

Posted
14 minutes ago, fradler said:

Meni dobar bio Rodrigao danas, vrlo smiren i autoritativan. Fali mu brzine i okretnosti, ali kompenzuje to Veljkovic u nekoj meri. Mogli bi postati okej tandem, ako ih zaobidju povrede. 

Odličan! Vidi se znanje i iskustvo. Jeste ga pred kraj onaj nasamario, ali sve u svemu jako dobra njegova utakmica. 

Posted

Sjajna konferencija Miloja. Bravo. 

Stvarno smo teski mi kao navijaci.  Stao u odbranu Babicke,i treba.  A ovaj novinar sto postavlja pitanja , stvarno ljiga. 

• Like 4
Posted

Браво Милоје за докторску дисертацију у другом полувремену, савршено је прилагодио и смирио екипу и баш је ток игре тада изгледа да лагано приводимо крају, баш смо их прегазили што се каже, треба да буду срећни што им нисмо 5 спаковали. Нису до последњих 5 минута ниједном припретили Матеусу. То је Звезда!

На Маракани нема опуштања, као да је 0 0 да се гризе од старта. Не знам шта хоћете више од екипе и Милоја, ови нису канта као Линколн, а ни ми до ове године нисмо били екипа која бриљира на гостовањима, сада како одмиче сезоне дижемо се постепено, све смо бољи и бољи ипак квалитет исплива на крају. 

Posted (edited)

Koliko se Vladan suzdržavao da ne napuši kurcem lastiš boy-a. Jebem ti sunce kakvo pitanje posle 1-3 na dosta jakom gostovanju. Pa serem ti se na portal i taj klik posao gmizavče odvratni. 

Edited by Molina23
  • Like 5
Posted
8 minutes ago, SunZero said:

cini mi se da nam nije bio neophodan arnautovic

morace da igra a pitanje je koliko ce biti motivisan i odgovoran

Polako, pola sata u praktično rešenim utakmicama sigurno nije dovoljno za ocenu. Konkretno večeras ulazi zajedno sa Kataijem, znači nijedan od njih dvojice ne napada prostor, desno Babika došao pre 3 dana, levo tek oporavljeni Olajinka. 

Arnautović igra leđima kad igra 9ku, mislim da su potrebni drugačiji igrači okolo, svakako ne Katai. Znači ili jedan ili drugi.