drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zar nije mogao mali Kostov da dobije šansu pred kraj utakmice na 3:1? Ne verujem da bi bio lošiji od Kataia. Ima malo i ziheraškog u izvršenim izmenama. 2 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, drgnk said: Zar nije mogao mali Kostov da dobije šansu pred kraj utakmice na 3:1? Ne verujem da bi bio lošiji od Kataia. Ima malo i ziheraškog u izvršenim izmenama. Najjaci smo navijaci na svetu. 16 1 1 7
drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, fradler said: Najjaci smo navijaci na svetu. Ma ja to iz neutralnog ugla. Inače navijam za Partizan, ali me je kao ljubitelja fudbala zanimala i ova utakmica. 🤣 1 4
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Baš baš bitna pobeda. Autoritativno, direktno, dobro pripremljeno. Pokazali klasu više i ozbiljno nataloženo iskustvo u kvalifikacijama. Bravo momci, bravo Vladane! I da, svi na stadion! 3
Azazelkg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago "Ovde je jako teško biti dobar čovek" Vladan Milojević 1 1
Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ispade rutinski na kraju. Osim onih 20-ak minuta, ostali dio meca smo odigrali sasvim dobro.
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da mi možemo još mnogo bolje da odigramo, ali odradimo posao koliko je potrebno.
Prijatelj Mitar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Poljaci odlicni domacini. Svetski stadion, lepo navijanje. Nadam se da ce noc proteci mirno 🙂 I da ih docekamo onako kako dolikuje. 12
SunZero Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago cini mi se da nam nije bio neophodan arnautovic morace da igra a pitanje je koliko ce biti motivisan i odgovoran
Nikola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Azazelkg said: "Ovde je jako teško biti dobar čovek" Vladan Milojević U Srbiji?
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 53 minutes ago, Dragan Mićić said: Evo ga brat Olajinka, zatvara Miloje sve sto se zatvoriti moze Ovo kad sam video... bilo je "ZASTO?!"... a onda se mislim, bolje on da rilja ovo sto ionako prolazimo, nego da neko drugi rizikuje povredu. A mozda ga i prodamo na konto toga. 1
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo kad pogledam rezultate ostalih utakmica, steknem dojam da smo u ovoj fazi jako dobar tim. Opet kazem u ovoj fazi. E sad kad se setim kako smo izgledali tokom leta ranijih godina, najezim se. 4
Nikola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Azazelkg said: Da Zato su mnogi odustali. 1
deez nuts. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, SunZero said: cini mi se da nam nije bio neophodan arnautovic morace da igra a pitanje je koliko ce biti motivisan i odgovoran A kako bi terza prodao 3 iljade dresova i ovi sto nemaju veze o fudbalu se lozili ko mala deca?
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bilo je ovo dosta dobro kad se sve sabere. Dobro smo se spremili za ovu utakmicu i sastav je pogođen potpuno. Jedino iz prvih 11 Milson nije imao nekog smisla. Rodrigao, Tinkizjan, Krunić i Šerif odigrali posebno dobro. Babika mora da centrira za Šerifa, ono je šablonska akcija. Unio je brzinu i bolji je za nas igrač od Milsona. Olajinka besmislen i nadam se da ide prodaja.
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bitna je ova pobeda i za nacionalni koeficijent, valjda cemo olaksati put nama ili nekom timu iz nase lige u narednim kvalifikacijama.
Nikola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Crni said: Samo kad pogledam rezultate ostalih utakmica, steknem dojam da smo u ovoj fazi jako dobar tim. Opet kazem u ovoj fazi. E sad kad se setim kako smo izgledali tokom leta ranijih godina, najezim se. Setih se utakmice protiv Černomoreca u Bg. Joj.
Plavi Dres Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, fradler said: Meni dobar bio Rodrigao danas, vrlo smiren i autoritativan. Fali mu brzine i okretnosti, ali kompenzuje to Veljkovic u nekoj meri. Mogli bi postati okej tandem, ako ih zaobidju povrede. Odličan! Vidi se znanje i iskustvo. Jeste ga pred kraj onaj nasamario, ali sve u svemu jako dobra njegova utakmica.
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sjajna konferencija Miloja. Bravo. Stvarno smo teski mi kao navijaci. Stao u odbranu Babicke,i treba. A ovaj novinar sto postavlja pitanja , stvarno ljiga. 4
СамоТи3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Браво Милоје за докторску дисертацију у другом полувремену, савршено је прилагодио и смирио екипу и баш је ток игре тада изгледа да лагано приводимо крају, баш смо их прегазили што се каже, треба да буду срећни што им нисмо 5 спаковали. Нису до последњих 5 минута ниједном припретили Матеусу. То је Звезда! На Маракани нема опуштања, као да је 0 0 да се гризе од старта. Не знам шта хоћете више од екипе и Милоја, ови нису канта као Линколн, а ни ми до ове године нисмо били екипа која бриљира на гостовањима, сада како одмиче сезоне дижемо се постепено, све смо бољи и бољи ипак квалитет исплива на крају.
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Koliko se Vladan suzdržavao da ne napuši kurcem lastiš boy-a. Jebem ti sunce kakvo pitanje posle 1-3 na dosta jakom gostovanju. Pa serem ti se na portal i taj klik posao gmizavče odvratni. Edited 2 hours ago by Molina23 5
Ikac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, SunZero said: cini mi se da nam nije bio neophodan arnautovic morace da igra a pitanje je koliko ce biti motivisan i odgovoran Polako, pola sata u praktično rešenim utakmicama sigurno nije dovoljno za ocenu. Konkretno večeras ulazi zajedno sa Kataijem, znači nijedan od njih dvojice ne napada prostor, desno Babika došao pre 3 dana, levo tek oporavljeni Olajinka. Arnautović igra leđima kad igra 9ku, mislim da su potrebni drugačiji igrači okolo, svakako ne Katai. Znači ili jedan ili drugi.
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nema potrebe za brigu oko Arnautovica. Kod njega se bukvalno u svakom potezu vidi klasa.
Recommended Posts