Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
Just now, SunZero said:

zivot jbg

prestao da pratim sport duze vreme ali poceo sam opet 

Aha.Primetio sam da te nam bas dosta pa me iznenadio post.

Lepa pobeda.Sad na Rajku da odradimo.

• Like 1
Posted
1 minute ago, No name said:

Ne smemo zaboraviti ni Šerifa.

Serif se podrazumeva , vec sam ga nahvalio  , da se ne uobrazi . 

Sjajno drugo poluvreme ! Ozbiljnost i u revansu i onda da vidimo sa kim cemo . 

Bravo i za Miloja ! Drugo poluvreme iz udzbenika  !

Posted
Just now, dzakala said:

Rodrigo pokidao, a i gosa nam je dobar

Kakav se hype digao oko Katajia , njegove ishrane i priprema, a brat i dalje na skrge dise posle 10 min igre 🤣🤣

Nema Ivanica nema fudbala. Katai i Arnautivic se setali po terenu.

Posted (edited)

Ljudi nisu svesni koliko je kvalitetan stručni štab Vladana Milojevića i na kom nivou ti ljudi rade posao. Pri tom naravno ne mislim na Vujadina 😆 Da ste samo imali prilike da vidite neku od priprema za protivnika u Evropi, shvatili  bi o čemu se radi… Ništa nije slučajno…

Edited by ZiS
  • Like 14
  • Thanks 5
Posted

Odlican rezultat i odlicna igra u drugom poluvremenu. Samo ovih dvadesetak minuta arnautovica je nesto najbezobraznije sto smo gledali u zvezdi pospednjih 10-15 godina

Posted (edited)

Kada igramo fudbal onda su ovakve ekipe za nas Javor. Samo još jedan brz, visok, mlad štoper ala Điga.

Edited by Bejn
Posted

Jako dobro PP do datog gola, posle bespotrebno prepuštena lopta iz čega je došao gol. Drugo poluvreme načeli smo ih uz malo sreće, posle do onog šuta i odbrane Mateusa bukvalno ništa od njih.

Deluje da ti Poljaci imaju infrastrukturu i publiku, ne razumem kako je to toliko slabo. Prošle godine šampion Jagielonija pukla od Bodea obe tekme 4:1 i 1:0 koji smo mi potom prošli.

Možda smo mogli još 1 da nisu ušli Katai i Arnautović pa smo potpuno izgubili brzinu napred.

Posted
4 minutes ago, ZiS said:

Ljudi nisu svesni koliko je kvalitetan stručni štab Vladana Milojevića i na kom nivou ti ljudi rade posao. Pri tom naravno ne mislim na Vujadina 😆 Da ste samo imali prilike da vidite neku od priprema za protivnika u Evropi, shvatili  bi o čemu se radi… Ništa nije slučajno…

Jeste, Milojević se po nekoj inerciji pljuje ovde. Evo i večeras, a ne verujem da je onaj pad u orvom poluvremenu bio zbog njega, niti da je tražio od igrsča da se povzku. Naprotiv, videlo se posle da ih je podigao u poluvremenu i da su posle lagano kontrolisali utakmicu.

• Like 4
Posted

Razbili smo ih drugo poluvreme. Odlična korekcija formacije i postavke na poluvremenu, što je @Мџе lepo primetio. Videli se nisu poljaci. Izgledalo je kao da smo duplo bolja ekipa od njih, što možda i nije daleko od istine. Videćemo kada se završi prelazni rok kako će ekipa izgledati, ali već sada se vidi da bi ova sezona mogla biti veoma zanimljiva.

• Thanks 1
Posted
1 minute ago, Bejn said:

Kada igramo fudbal onda su ovakve ekipe za nas Javor. Samo još jedan brz, visok, mlad štoper ala Điga.

A nije samo to, treba ovde jos, jedan Leh je ogolio sve nase slabosti, sta ce tek biti protiv jacih... Nije ovo tim sa kojim se pravi iskorak. Ali nek udjemo u "grupnu fazu", pa kako bude. 

• Like 1
Posted

Do poslednjeg zvizduka sam strepeo.

Stavrno zreo mec, ponosan sam na ovakav pristup.

Napalsio sam se od ovog Leha, sve vreme sam mislio da ce biti pametniji.

Ne znam sto smo sami sebi odsekli noge posle vodeceg gola, ali smo se dokotrljali do poluvremena i konsolidovali.

Milsonu ne treba vise davati prednost, prosto je krivac za onaj gol.

Drugo poluvreme za svaku pohvalu, Duarte, Serif, Krunic, stabilni, jaki, konkretni.

Stoperi Zvezde takodje odlicni.

A sto se golmana tice, uliva poverenje, parade poput Tolda, bas gotivac.

Srecan sam i zadovoljan, narocito jer nema Kange, Gobelje, Srnica, Rodica...

• Like 2
Posted (edited)
9 minutes ago, ZiS said:

Toliko su ozbiljni i stručno i pedantno se pripremaju za protivnika da uvek pa skoro nepogrešivo menjaju taktiku i pristup u 2pol jer je u prvom za taktika i priprema bila ispod svake kritike i nivoa.

Kao što rekoh ove nagaziš,udariš presing,izadješ visoko i nema ih nigde.Kakav bunker,golmanovo krilo i autobus?

Sjajan rezultat.

Kako volim da gledam ovog Bruna,sjajan igrač,ima vrhunsko kretanje i vidi sve na terenu.

Mateus i Rodrigao na iskustvo.

Tinkizjan ,kakav motor u dupetu i nogama im taj momak.Sjajan igrač.

Idemo dalje!Bravo momci!

Edited by Zadnji vezni
  • Tuzno 1
Posted

Ozbiljno izgledamo, baš ozbiljno. Napokon smo pokriveni na svim pozicijama, bez većih rupa. 

Miloje doktorčina! Najveći Zvezdin trener zadnjih 30 godina! 

Gazi dalje!

• Like 1
Posted
1 hour ago, Igor_ said:
1 hour ago, Saxon01 said:

Jel ovo znaci da Krunic ne igra u BG-u???

Sto ne bi igrao? Ovo mi je ja mislim drugi karton. 

Rade, najpre cestitke na igri, a samo jedno me interesuje, kad stizes i da pises na forumu i da dajes golove? 😄 

• Like 1
  • Ha-ha 14
Posted
Just now, Zadnji vezni said:

Toliko su ozbiljni i stručno i pedantno se pripremaju za protivnika da uvek pa skoro nepogrešivo menjaju taktiku i pristup u 2pol jer je u prvom za taktika i priprema bila ispod svake kritike i nivoa.

Kao što rekoh ove magazin,udariš presing,izadješ visoko i nema ih nigde.Kakav bunker,golmanovo krilo i autobus?

Sjajan rezultat.

Kako volim da gledam ovog Bruna,sjajan igrač,ima vrhunsko kretanje i vidi sve na terenu.

Mateus i Rodrigao na iskustvo.

Tinkizjan ,kakav motor u dupetu i nogama im taj momak.Sjajan igrač.

Idemo dalje!Bravo momci!

Izvini stručnjak, nisam te prepoznao… Za razliku od tebe imao sam prilike da vidim te materijale i da popričam sa tim ljudima… Fudbal je “živa stvar” i korekcije su sasvim normalne… Ono što ja pričam a imao sam prilike da vidim i “top nivo” je da su ti ljudi vrlo blizu tog nivoa, u analizi, pripremi protivnika i projektovanju trenažnog procesa u tim ciklusima…

• Like 1
Posted

Šerif je lik koji više vrijedi nego što ćemo dobiti za njega. Kao konj jak. Meni je već sad nezamislivo kako će sve izgledati kad on ode. Veljković isto siguran, nema mrsomudjenja.

• Like 5
Posted

Meni dobar bio Rodrigao danas, vrlo smiren i autoritativan. Fali mu brzine i okretnosti, ali kompenzuje to Veljkovic u nekoj meri. Mogli bi postati okej tandem, ako ih zaobidju povrede. 

• Like 5