fradler Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jbg, skrenuse paznju braca iz Tuluza na uzasnu zavrsnicu. Ali svidja mi se Babika na prvu. Fenomenalna lopta Duartea. 1
Piksi Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Duarte čini mi se dosta dobro zapaža tu neke (među)prostore u koje lepo protura loptu, samo izgleda nema više snage. 4
Polivalentni Stevica Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago E ovo je već igra koju hoću da gledam,odličan presing,bravo Tiki,bravo Bruno!
Piksi Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Tako je kad krenemo da igramo, a ne neki dupli blok, qrtzi palci ... 4
Saxon01 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Bravo Duarte , izvini sto sam te prozvao 😞 1-3 ja prosto ne verujem . Bravo momcineeee ! Zasluge i Miloju ! Edited 18 hours ago by Saxon01 1 1
Čočo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Inače od početka sezone Bruno četiri utakmice, četiri gola. Klasa. 3
Dragan Mićić Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Evo ga brat Olajinka, zatvara Miloje sve sto se zatvoriti moze 2 1 1
Мџе Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Dobro je što igrači ne slušaju više Milojevića. 2 2
Molina23 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Bude li prodao Šerifa ili Bruna. Govnjiva motka da radi. Savršen izlazak u II poluvreme, ovo je Zvezda. 2
Dragan Mićić Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Inače od početka sezone Bruno četiri utakmice, četiri gola. Klasa. 5 od 5 brate 1
Henry Chinaski Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Hahah Krunić se izvinjava jer Duarte utišava navijače Leha 1
Recommended Posts