Bejn Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mi da imamo trenera iz ovog veka već sada bi ovo bilo rešeno. Ovi indijanci su u odbrani gori od pola ove naše seoske lige a mi se branimo sa 11 igrača. 2 1
Мџе Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Just now, fradler said: Ja, zapravo, imam utisak da Milojevic sve vreme pizdi sto smo se povukli. Ali prosto smo kilavi, spori, neuigrani i busni, ovi su shvatili da se i te kako moze igrati s nama i pritisli nas. Ma sigurno. Realno je promašio sa formacijom, na sredini ne postojimo. Ovde bi i Olajinka levo ili desno umesto Bruna uveo balans. 1 1
TB Told Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 22 minutes ago, Bode said: Bukvalno smo cekali da primimo gol. Bespotrebno smo povukli rucnu, oni su ofanzivna ekipa. Jebi ga, Milojević ima taj fetiš da misli da je majstor za zatvaranje utakmica. Bez potrebe smo se povukli i dopustili da oni prelaze na našu polovinu bez pritiska, a sa druge strane smo takođe napokušavali da umrtvimo igru, tako što bi zadržavali loptu, umesto da se ide napred, pa bi najčešće nakon toga oslobađanje od lopte bilo pod pritiskom i dovodilo do predaje Poljacima. Edited 20 hours ago by TB Told 2
Don Dusko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago A ipak se nesto i Leh pita?Ne samo mi? Da pevamo sto je samo 1:1 na semaforu i da nekako dovucemo x do kuce ili makar gol prednosti. 1
Knipex Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Ja, zapravo, imam utisak da Milojevic sve vreme pizdi sto smo se povukli. Ali prosto smo kilavi, spori, neuigrani i busni, ovi su shvatili da se i te kako moze igrati s nama i pritisli nas. Isto mislim. Milojević baš pizdi pored aut linije i pokazuje im da izađu napred. Imam utisak da su naši igrači većinom crkli posle 15 minuta presinga i povukli se a šuplji smo do zla Boga.
Crni Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Dali smo prelep gol, imali jos par zanimljivih poteza, a onda smo nestali sa terena i prepustili inicijativu. Zasto, ne znam, uglavnom previse suvisnih poteza i razmisljanja, previse zakasnelih startova i kod situacije za izjednacenje, nestvarna indolencija Mislsona i levog beka Zvezde. Mirko Ivanic otvarao kontre za protivnika, Elsnik i Krunic staticni, Duarte nedovoljno agresivan i konkretan, a Milson kao da igra revijalnu utakmicu. Zahvaljujuci golmanu, dovukli smo se do pauze bez deficita. Ok ovi su ozbiljni, ali mi moramo pre svega da igramo agresivnije i pametnije. Ovakve golove primaju samo rekreativci.
K.Dot Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Teške noge od priprema 😂radilo se jako, imamo snage za 10 minuta fudbala. 1
Zadnji vezni Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Možemo nabrojati bezbroj utakmica pod ovom neznalicom gde smo upravo ovako izgledali na terenu i imali apsolutno isti postavku,karakter i način igranja i ovu defanzivni dekadenciju od fudbala. Igrači i imena nisu bitni bitna je jebena jajarske postavka koja je kod ovog trenerskog maga nepogrešiva. Ja kad vidim ekipe koje ovako igraju ,defanzivno,jajarske,bez zivotaa,bilo kakvog ofanzivnog karaktera i odlučnosti gde se igra u nekom grču i strahu i čeka se kraj da ostaneš ne poražen dobijem napad ludila i pritiska .Alergičan sam na ovu Kantu od fudbala i ovu Kanturinu trenersku koja je u rangu Kupsa,Mupsa,Klasvika i ekipa tog ranga. Da li se pristup razlikuje npr.od pristupa i taktike utakmice sa Bodom ili ovih konobara da Gibraltara?Ne,ne i ne. Edited 20 hours ago by Zadnji vezni 1 1 1
Bode Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, TB Told said: Jebi ga, Milojević ima taj fetiš da misli da je majstor za zatvaranje utakmica. Bez potrebe smo se povukli i dopustili da oni prelaze na našu polovinu bez pritiska, a sa druge strane smo takođe napokušavali da umrtvimo igru, tako što bi zadržavali loptu, umesto da se ide napred, pa bi najčešće nakon toga oslobođanje od lopte bilo pod pritiskom i dovodilo do predaje Poljacima. Zato mislim da ne treba kriviti igrace, jasno je da im je receno da stanu. Jbt kakav je to mentaliten, nikad necu shvatiti. 2
Мџе Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Povukli su se jer im linije jako lako pucaju i onda po inerciiji stoje bliže jedni drugima. Moraju da se naprave neke korekcije na poluvremenu, duplo smo bolji od Poljaka. Kakvi bakrači o zatvaranju utaomice posle 15 minuta. 6
GameChanger Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Мџе said: Ma sigurno. Realno je promašio sa formacijom, na sredini ne postojimo. Ovde bi i Olajinka levo ili desno umesto Bruna uveo balans. Samo nam fali jedan rovit igrac u prvih 11... Ionako su nas pretrcali i preskocili, momci oru teren, a mi imamo snage za 20 min i posle cekamo odmor. Korektno smo odigrali ali i Leh se nesto pita i imaju atribute za rezultat. Da se pregrupisemo, pritisnemo i ponovimo igru iz prve polovine poluvremena.
Don Dusko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Knipex said: Isto mislim. Milojević baš pizdi pored aut linije i pokazuje im da izađu napred. Imam utisak da su naši igrači većinom crkli posle 15 minuta presinga i povukli se a šuplji smo do zla Boga. I ja imam taj osecaj taj hronican problem sa kondicijom. Posledica odlaganja i sto nam je liga trula pa tamo nemas ovaj intezitet.Mi se sa ovim intezitetom suocimo samo ovde u LS i LE. Pa ekipa nije u stanju da igra celu utakmicu pod visokim tempom.
Bad Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Ne znam da li je do Miloja ili do mentaliteta naših ekipa počevši od zone do reprezentacije gde nakon vodeceg gola u izjednačenoj utakmici ti parkiraš autobus i čekaš ono što se uvek, ali svaki jebeni put desi - primiš gol. Čak se i stranci brzo prilagode toj taktičkoj minijaturi. Edited 20 hours ago by Bad 1
Nikola Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 11 minutes ago, Zadnji vezni said: Dešava se Vladan Milojević. Zatvaraju utakmicu od 10 min. Ko predje centar da mu rikne keva! Umesto da ih nagaziš i kontrološeš utakmicu i posed ,napadnem zadnji liniju dali bi im još neki. Ali jok povuci se,naboj golmanu u krilo i čekaj kraj!Užas! Bata djoristina beba. 2
Perkos2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ja priznajem da prvi put gledam ove sezone i čak sam iznenađen da imamo barem 15-20 minuta neku igru. Odrađivanje i zatvaranje utakmica nikad mi nisu bili simpatični ali eto Miloje ima rezultate a to se računa. Ako prođe ove prosečne Poljake imaće klub barem LE što nije mala stvar.
Don Dusko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Мџе said: duplo smo bolji od Poljaka. Nismo.Bolji jesmo al duplo sigurno ne. 1
tejlor Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ivanic ne zna koji sport igra veceras.. Covek je zastrasujuce los.
Todo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mislim da se malo preteruje, do nekog 25min smo apsolutno bili bolji na terenu, nakon toga ga jesu stisli, ali imali su jednu šansu(šut sa 16) pored gola za 45min, nije baš da je golman činio čuda. Treba par izmena , da se malo smiri ekipa, pa ni nerešeno da vratimo za BG je sasvim dobro. Pa ne gostujemo mi Spartaku S,nego prvaku Poljske pred 40 000 ljudi. Jbg nismo Barsa.
Nedeljko Subotić Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Mislim da ovaj pad nije toliko do Milojevića, koliko do igrača. Kao da su se usrali od rano datog gola. Ovaj Rodrigao baš ima laku nogu. Lepo deli lopte kad je u prilici. Edited 20 hours ago by Nedeljko Subotić
Čočo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Pa Mateus kad krenuo da otvara kontru pola ekipe skočilo na njega da stane. Čovek gleda i nije mu jasno šta rade. Od tog trenutka je krenuo da sat kuca kad će pasti gol. Mentalitet kišne gliste. 2
Мџе Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 4 minutes ago, GameChanger said: Samo nam fali jedan rovit igrac u prvih 11... Ionako su nas pretrcali i preskocili, momci oru teren, a mi imamo snage za 20 min i posle cekamo odmor. Korektno smo odigrali ali i Leh se nesto pita i imaju atribute za rezultat. Da se pregrupisemo, pritisnemo i ponovimo igru iz prve polovine poluvremena. Poenta je u ovome. Formacija kada se branimo ili u stručnim jezikom u oop (out of possesion) je uglavnom 4-4-2, ovde je 4-2-4 gde igrači stoje bez ikakvog smisla i on im stalno maše gde da stoje. Greška je ovaj sastav ali da se ispraviti.
Čočo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Evo izgleda da će na teren Babička. Nadam se umesto Milsona. Pa da vidimo zna li šta i on.
Bode Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 5 minutes ago, Мџе said: Povukli su se jer im linije jako lako pucaju i onda po inerciiji stoje bliže jedni drugima. Moraju da se naprave neke korekcije na poluvremenu, duplo smo bolji od Poljaka. Kakvi bakrači o zatvaranju utaomice posle 15 minuta. Ne znam cime mozes da potkrepis takvu tvrdnju osim licnim utiskom ili pristrasnoscu. A i ovo prvo je porazavajuce samo po sebi, ako je tako.
Recommended Posts