Thor Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Bravo. Ako i Milson desno bude na nivou, rešavamo ovo veceras
Small Owl Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 8 minutes ago, Мџе said: Nemaš brige brate. 🙂 Veliki sam stručnjak, a?! 😀😀😂 Dabogda svaki put ovako grijesio. Bravo Radenko!!
suptil Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Izdrzali smo prvih paklenih 15 minuta domacina. Sad se lakse dise🔴⚪
Мџе Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago 4 minutes ago, Small Owl said: Veliki sam stručnjak, a?! 😀😀😂 Dabogda svaki put ovako grijesio. Bravo Radenko!! Ma nema mesta drami. Ljudi potcenjuju trenera, tim, klub… 2
Saxon01 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Iz utakmice u utakmicu dizemo formu, odlicno je ovo veceras, takticki besprekorno,disciplinovano . Zasto protestvujeteeeeeeeee !! Znate da je ovaj lak na kartonima ! Krunicu bre coveceeee Edited 17 hours ago by Saxon01
Tunji Awojobi Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kako im je govno oprostilo karton, a možda i dva do sad
Molina23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sve pohvale za ideju i postavku kouč Miloja. 442 Šerif, Bruno i Mirko u punom presingu od početka, a Katai za II poluvreme na umorniju odbranu. Štrči Milson kontra svog krila inače bi bilo to još bolje sa Babikom desno. I dalje zna ove kvale i dvomeče u dušu.
Igor_ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Saxon01 said: Jel ovo znaci da Krunic ne igra u BG-u??? Sto ne bi igrao? Ovo mi je ja mislim drugi karton. 1
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Daš gol i odmah se vratiš u "dupli blok" umesto da dotučeš ove Kri indijance.
Мџе Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Leh je manje odmoran od nas. Ima smisla spustiti se u prvom i završiti posao u drugom. Iako ova formacija više liči na 4-2-4 i porpilično duva na sredini.
Saxon01 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Stali smo skroz , ne mozemo loptu da iznesemo ! Ajde bre ljudi sta vam se desilo ?
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ko je rekao da treba samo prvih 15 minuta izdrzati?
Čočo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Razvališe nas. Klasični Milojevićizam. Povedeš pa ko pređe pola mala mu je ćuna. 1
No name Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Šta bre igra Elsnik ?? Druže pokreni se, potrči malo....kao jbn stator na sredini
Recommended Posts