Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, No name said:

Treba izaći iz ovog pilicarenja sa transferima po 1-2 miliona. Mislio sam da smo se otrgli od toga sa velikim prodajama u vidi Maksimovica, Mijatovica, Nedeljkovića, Djige...sve su to bili transferi +10 M....Ali te oni ponovo demantuju pa se opet vrate na staro pa sibicare sa Djuricem,Ilicem,sad Stojkovicem,Pumom ranije.... sigurno sam nekog zaboravio...

Pa ni ne moze se vise uzeti za malog Stojkovica kad gotovo da nije ni zakoracio na teren u dresu prvog tima. 

Tuzno je sto nakon 25 miliona prihoda od transfera samo ovog leta mi prodajemo i talentovanog igraca od 18 godina na deficitarnoj poziciji za 2 miliona. Kao da smo u 2012. godini pa nam gori da nekoga prodamo da mozemo Slobodi Point Sevojno da platimo 500k paket Maksimovic-Kasalica. 

Klosarsko ponasanje klosarske uprave koja je tu da izvuce sto vise novca iz kluba i sebe predstavlja kao neke velike strucnjake. Tako da ni ne cudi sto imaju ovakve poteze.

• Like 6
Posted

Bilo je očigledno još na pripremama da Milojević smatra da dečko nije spreman i da ne računa na njega, zato je i doveden Stanković... Ne znam doduše čemu žurba da se sada proda za cifru koja je daleko od spektakularne, mnogo logičnije je bilo da recimo odigra polusezonu u Grafičaru, pa da na proleće dobije šansu kao što su je dobili Milosavljević i Đurić. Ako sada sa minimalno seniorskog iskustva vredi 2.3+1.7 i ako je istina da ga prate Brajton i Leverkuzen, njemu bi vrednost za godinu-godinu i po verovatno narasla bar na Mimovićevu, ako ne i Nedeljkovićevu.

• Like 8
Posted
27 minutes ago, СтелаРоса said:

Pa ni ne moze se vise uzeti za malog Stojkovica kad gotovo da nije ni zakoracio na teren u dresu prvog tima. 

Tuzno je sto nakon 25 miliona prihoda od transfera samo ovog leta mi prodajemo i talentovanog igraca od 18 godina na deficitarnoj poziciji za 2 miliona. Kao da smo u 2012. godini pa nam gori da nekoga prodamo da mozemo Slobodi Point Sevojno da platimo 500k paket Maksimovic-Kasalica. 

Klosarsko ponasanje klosarske uprave koja je tu da izvuce sto vise novca iz kluba i sebe predstavlja kao neke velike strucnjake. Tako da ni ne cudi sto imaju ovakve poteze.

Slažem se. Umesto da zadržimo malo igrača,  da ga gurnemo na teren 1-2 sezone, da vidimo potencijal,  mi na prvu prodajemo ,što kažeš kao da nam gori. Tolike prodaje, toliki prihodi od Evrope i njima gori za 1-2 miliona.  

Navikli da grabe.  Ako je talenat onda bi kroz jednu sezonu transfer podigao na 7-8 mil...minimum.....

I Kostova će oni da prodaju na prvu ponudu i ako se vidi da je momak talentovan  da ima štofa i da bi trebalo da ga zadržimo malo više. 

Posted

Ne znam kako vi ali meni čuka preskače od rane zore. Ono, aritmija se javila od tenzije. Nadam se samo da neće biti problema sa navijačima, da neće biti političkih parola i frke. Što se tiče same utakmice, malo me brine naša odbrana, ne znam koliko je uigrana a na to sve, ispred nje je Rade "kiks 30m od svog gola" Krunić. Ipak, nekako sam siguran da uzimamo i u gostima i kući. Vjerujem u Miću Ivanića i napadače pa čak i Milsona. Naravno, utakmicu vjerovatno neću gledati već ću pratiti rezultat kako bih završio dan bez ikakvih zdravstvenih problema.

Sretno ekipi, sretno ovdje prisutnima.

• Like 1
Posted

Večeras je samo bitno da Rade Krunić ne gubi lopte tj. daje protivničkim igračima u noge na nekih 30 metara od našeg gola, za sve ostalo nemam brige. 

• Like 2
Posted

Lekip javlja 5 miliona (verovatno sa bonusima) za Stojkovića. Zavisno od toga koliko je fiksno, to mi je već logicnija prodaja. Ali opet steta sto mlad igrač tako rano ide. Mozda finansijski gledano i tacna strategija, ne slažem se bas da mlad igrač automatski poveca cena ako duže ostaje u klubu, ali ipak omladinci trebaju da imaju osecaj da su u omladinskoj školi da bi postali prvotimci Zvezde a ne da Zvezda bude protocni bojler za sledeću destinaciju. 
Inače mi je interesantno da Sent Etjen želi sve naše bekove. Mimovic je vec trebao da ide, sada Anan i Stojkovic. 

Posted

Netacno. Manje je od 5 miliona. Malo manje i od onog sto su srpski mediji pisali.

Stigla ponuda, Milojevic rekao da ne racuna na njega. Zato je Stankovic i doveden.

Posted

Ma jebes Tadica, treba proci ovaj Leh i dovesti jos 2 dobra pojacanja u najboljim godinama.
Para ima vala prodali smo kao nikad, i jos ima da se proda.

• Like 1
Posted
17 minutes ago, Markoss said:

Predomislio se brat. Ima Bliski istok neki navodno.

Он или жена, када је лепша половина чула цифру... очи су јој се засијале, опет се изнова у Дућу заљубила 😁

• Like 1
Posted

Ја бих вечерас изашао са два нападача, Бруно да јури као навијен и врши притисак, Шериф да буде ту за скок игру, да се рве са противничким штоперима.

Арнаутовић у другом полувремену да уђе и реши утакмицу. 

Posted

Samo bez Kataija večeras u startnoj postavi.Neka udje sa klupe pred kraj ako treba. I onako smo spori sa Krunicem,Elsnikom, Ivanićem da bi jos i on igrao. Pre bi sa Duarteom jurio i dobio na tempu. 

Serif    Duarte 

Ivanić        Krunic   Elsnik.    Milson

Tirkzjan    Veljko  Rodrigao    Seol

To je što je za sada. Biće promena kada se ubaci ovaj momak iz Tuluza + Bajo na sredini.....Takodje I Arnautovic i Radonjic

Posted

Po ovome što sam video Leh igra prilično ofanzivno i sa dosta igrača u završnici, al' su zato baš ranjivi u tranziciji, a skloni su i da izgube loptu na svojoj polovini kada grade iz poslednje linije... Uglavnom im levi bek Gurgul ostaje nazad i formira back three sa štoperima Milićem i Daglasom, al' em im je desni bek Pereira izrazito ofanzivan i ide visoko, em igraju sa single pivotom Kozubalom koji ima 20 godina... Moglo bi ovde baš da pršti, kapiram da će hteti da iskoriste atmosferu i pritisnu nas od starta, al' će po svemu sudeći ostavljati pregršt prostora koji moramo da iskoristimo.  

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Guru said:

Po ovome što sam video Leh igra prilično ofanzivno i sa dosta igrača u završnici, al' su zato baš ranjivi u tranziciji, a skloni su i da izgube loptu na svojoj polovini kada grade iz poslednje linije... Uglavnom im levi bek Gurgul ostaje nazad i formira back three sa štoperima Milićem i Daglasom, al' em im je desni bek Pereira izrazito ofanzivan i ide visoko, em igraju sa single pivotom Kozubalom koji ima 20 godina... Moglo bi ovde baš da pršti, kapiram da će hteti da iskoriste atmosferu i pritisnu nas od starta, al' će po svemu sudeći ostavljati pregršt prostora koji moramo da iskoristimo.  

Tako je, samo sto smo mi ekipa koja slabo igra presing, slabo se krecemo bez lopte i bez duel igre smo na sredini gde bi trebali da smo najjaci da bi ovo iskoristli.
Mi smo jako spora ekipa i sa loptom i bez nje. Nazalost, ali tako je.

Bilo kako bilo, mislim da ce ovaj dvomec donekle pokazati gde smo i koliko mozemo.
Dugo mi nije bilo ovako tesko da procenim kakva nam je ekipa, sto moze da bude i dobro i lose.
Najvise me brine neuigranost tima, stoperskog para i ostalih linija. Imamo jedno 4-5 novih igraca u prvih 11, skoro pola postave.

39 minutes ago, No name said:

Samo bez Kataija večeras u startnoj postavi.Neka udje sa klupe pred kraj ako treba. I onako smo spori sa Krunicem,Elsnikom, Ivanićem da bi jos i on igrao. Pre bi sa Duarteom jurio i dobio na tempu. 

Serif    Duarte 

Ivanić        Krunic   Elsnik.    Milson

Tirkzjan    Veljko  Rodrigao    Seol

To je što je za sada. Biće promena kada se ubaci ovaj momak iz Tuluza + Bajo na sredini.....Takodje I Arnautovic i Radonjic

Nema sanse da cemo igrati sa 2 napadaca. Samo da se Milojevic ne izglupira sa igracima tipa Olajinke, sto vrlo verovatno mozemo da ocekujemo.

Posted

Nije to ova formacija, verovatno su uloge drugacije podeljene. Da je ovako automatski gubimo sredinu terena, nije bas covek blesav.
Sve je to taktika i teorija, videcemo u praksi, po meni je moglo bolje.

Posted

Nisam neki fan igre sa 2 spora špica, ali ok, bolje od ovoga nemamo. Arnautović nedovoljno spreman da bi počeo, Olajinka rovit, Bađo i Babika imaju dva i po treninga sa ekipom, a Katai je igrač za pola sata na ovakvim utakmicama.

Biće golova, u obe mreže.

• Like 2