СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, No name said: Treba izaći iz ovog pilicarenja sa transferima po 1-2 miliona. Mislio sam da smo se otrgli od toga sa velikim prodajama u vidi Maksimovica, Mijatovica, Nedeljkovića, Djige...sve su to bili transferi +10 M....Ali te oni ponovo demantuju pa se opet vrate na staro pa sibicare sa Djuricem,Ilicem,sad Stojkovicem,Pumom ranije.... sigurno sam nekog zaboravio... Pa ni ne moze se vise uzeti za malog Stojkovica kad gotovo da nije ni zakoracio na teren u dresu prvog tima. Tuzno je sto nakon 25 miliona prihoda od transfera samo ovog leta mi prodajemo i talentovanog igraca od 18 godina na deficitarnoj poziciji za 2 miliona. Kao da smo u 2012. godini pa nam gori da nekoga prodamo da mozemo Slobodi Point Sevojno da platimo 500k paket Maksimovic-Kasalica. Klosarsko ponasanje klosarske uprave koja je tu da izvuce sto vise novca iz kluba i sebe predstavlja kao neke velike strucnjake. Tako da ni ne cudi sto imaju ovakve poteze. 5
Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bilo je očigledno još na pripremama da Milojević smatra da dečko nije spreman i da ne računa na njega, zato je i doveden Stanković... Ne znam doduše čemu žurba da se sada proda za cifru koja je daleko od spektakularne, mnogo logičnije je bilo da recimo odigra polusezonu u Grafičaru, pa da na proleće dobije šansu kao što su je dobili Milosavljević i Đurić. Ako sada sa minimalno seniorskog iskustva vredi 2.3+1.7 i ako je istina da ga prate Brajton i Leverkuzen, njemu bi vrednost za godinu-godinu i po verovatno narasla bar na Mimovićevu, ako ne i Nedeljkovićevu. 8
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa nase poslovanje je prodaj mlado a dovedi staro.Dokle ce to da fercera...Pa sve dok ne nestane mladosti.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 27 minutes ago, СтелаРоса said: Pa ni ne moze se vise uzeti za malog Stojkovica kad gotovo da nije ni zakoracio na teren u dresu prvog tima. Tuzno je sto nakon 25 miliona prihoda od transfera samo ovog leta mi prodajemo i talentovanog igraca od 18 godina na deficitarnoj poziciji za 2 miliona. Kao da smo u 2012. godini pa nam gori da nekoga prodamo da mozemo Slobodi Point Sevojno da platimo 500k paket Maksimovic-Kasalica. Klosarsko ponasanje klosarske uprave koja je tu da izvuce sto vise novca iz kluba i sebe predstavlja kao neke velike strucnjake. Tako da ni ne cudi sto imaju ovakve poteze. Slažem se. Umesto da zadržimo malo igrača, da ga gurnemo na teren 1-2 sezone, da vidimo potencijal, mi na prvu prodajemo ,što kažeš kao da nam gori. Tolike prodaje, toliki prihodi od Evrope i njima gori za 1-2 miliona. Navikli da grabe. Ako je talenat onda bi kroz jednu sezonu transfer podigao na 7-8 mil...minimum..... I Kostova će oni da prodaju na prvu ponudu i ako se vidi da je momak talentovan da ima štofa i da bi trebalo da ga zadržimo malo više.
Small Owl Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam kako vi ali meni čuka preskače od rane zore. Ono, aritmija se javila od tenzije. Nadam se samo da neće biti problema sa navijačima, da neće biti političkih parola i frke. Što se tiče same utakmice, malo me brine naša odbrana, ne znam koliko je uigrana a na to sve, ispred nje je Rade "kiks 30m od svog gola" Krunić. Ipak, nekako sam siguran da uzimamo i u gostima i kući. Vjerujem u Miću Ivanića i napadače pa čak i Milsona. Naravno, utakmicu vjerovatno neću gledati već ću pratiti rezultat kako bih završio dan bez ikakvih zdravstvenih problema. Sretno ekipi, sretno ovdje prisutnima. 1
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Večeras je samo bitno da Rade Krunić ne gubi lopte tj. daje protivničkim igračima u noge na nekih 30 metara od našeg gola, za sve ostalo nemam brige. 1
Milko Miller Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Lekip javlja 5 miliona (verovatno sa bonusima) za Stojkovića. Zavisno od toga koliko je fiksno, to mi je već logicnija prodaja. Ali opet steta sto mlad igrač tako rano ide. Mozda finansijski gledano i tacna strategija, ne slažem se bas da mlad igrač automatski poveca cena ako duže ostaje u klubu, ali ipak omladinci trebaju da imaju osecaj da su u omladinskoj školi da bi postali prvotimci Zvezde a ne da Zvezda bude protocni bojler za sledeću destinaciju. Inače mi je interesantno da Sent Etjen želi sve naše bekove. Mimovic je vec trebao da ide, sada Anan i Stojkovic.
Markoss Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Netacno. Manje je od 5 miliona. Malo manje i od onog sto su srpski mediji pisali. Stigla ponuda, Milojevic rekao da ne racuna na njega. Zato je Stankovic i doveden.
Recommended Posts