Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Saxon01 said:

Pohvala za Gruzijca , odlican posao . Bravo mali

Momak je Jermen. Većina prezimena koja se završavaju na jan su jermenska. 

• Like 9
Posted

Fali ovdje jos par dobrih igraca. Mi danas nemam koga ubaciti izuzev Radonje koji je za Milsona Ronaldinjo. Seol jeste napravio glupost ali ne za crveni. Od Magika sam vise ocekivao tj nesto drugacije u odnosu na ranije..valjda jer ga je Terzic hvalio ko nikad nikog. Nadam se samo da je to neka fora, da ne živi u iluziji da on moze biti neki faktor. Takodje, DM pod obavezno, da malo i Krunić moze odmoriti kad pocne davati lopte protivnickoj ekipi 30 m od svog gola. Goša dobar, nije imao nikakvih ispada kao ni ekipa iz odbrane (izuzev Seola). Piše se rezultat, pamti se loša igra.

Posted
11 minutes ago, Мџе said:

Momak je Jermen. Većina prezimena koja se završavaju na jan su jermenska. 

Hvala na ispravci , celo vreme sam bio ubedjen da je Gruzijac..   Inace jedan od boljih danas. Veliko pojacanje . 

Posted

Zar nije malo čudno da mi primetimo protiv Lincolna da treba još pojačanja a svake godine se igra evropa i kao neki kontinuitet postoji.? A gomila igrača dovedena zadnjih godinu dana za masne pare.

• Like 1
Posted (edited)
13 minutes ago, Small Owl said:

Fali ovdje jos par dobrih igraca. Mi danas nemam koga ubaciti izuzev Radonje koji je za Milsona Ronaldinjo. Seol jeste napravio glupost ali ne za crveni. Od Magika sam vise ocekivao tj nesto drugacije u odnosu na ranije..valjda jer ga je Terzic hvalio ko nikad nikog. Nadam se samo da je to neka fora, da ne živi u iluziji da on moze biti neki faktor. Takodje, DM pod obavezno, da malo i Krunić moze odmoriti kad pocne davati lopte protivnickoj ekipi 30 m od svog gola. Goša dobar, nije imao nikakvih ispada kao ni ekipa iz odbrane (izuzev Seola). Piše se rezultat, pamti se loša igra.

Katai je Katai, moguce da je sad imao najbolje rezultate u karijeri, ali to ne znaci da ce se cimati na terenu. Dzoker za zadnjih 20 minuta, nista vise. Jasno da nam fali po jedan igrac u svakoj liniji (u odbrani mozda i stoper i bek), ali mislim da danas nije bio kljucan kvalitet igraca nego voljni momenat. Bukvalno samo dosli da odrade posao, ne znam jel sam video jedan sprint danas. Mi se u gostima generalno mucimo u prvoj evropskoj utakmici, svejedno ko je protivnik. Pod Milojevicem nismo pobedili ni na Malti (2017) ni u Letoniji (2018) i Litvaniji (2019).  

Edited by Milko Miller
Posted
4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Slabo je ovo. Fali ođe u svakoj liniji, izuzev napada, po još jedan dobar igrač. Katai nije za prvih 11, Lučić i Šljivić nijesu igrači za Zvezdu. 

Ne brini prodace Terza Serifa sad pa ce da fali i u napadu.

• Like 1
Posted (edited)

Najverovatnije da smo ostali bez desnog beka protiv Leha prvu utakmicu. Zamena ? 

Kucamo na vrata zaboravljenih asova, Mitar Mrkela... Jel ga video neko ? 
Upravo pocinje Leh Breidbalik , vredi ispratiti tu utakmicu 

Edited by Saxon01
Posted (edited)

@Saxon01 Azarovi je bio Gruzin (mislim da je tako pravilnije, nije mi namera da te ispravljam) isto igrao levog beka, sada je u Sahtjoru.
Verovatno te asociralo.
Deluje solidno. Doduse, pomalo namrsteno i jako mu je stalo do frizure, jedno 5 puta je namestao siske dok je bio u kadru 😂
Nadam se da je upgrade u odnosu na sve do sada, na toj poziciji, sto i nije tezak zadatak.
Nismo tu imali krstenog igraca jos od Lukovica u prvom mandatu, dok je igrao levog beka, svoju prirodnu poziciju. Nakon toga je igrao stopera, po meni dosta losije.

Fali jedan okretniji centralni vezni, koju ume u oba pravca, neko je to vec lepo napisao dok je utakmica trajala.
Plus jedno krilo i da se vrati Radonjic u prvih 11, apsurd je da on ne igra.
Videcemo...

Edited by Bode
  • Like 1
Posted

Nemamo zamene za bekove. Niko ne razmišlja o kartonima, povredama.

Krunic I Elsnik ni ti smrde ni ti mirisu na sredini. Spori, tromi, nepokretni...oni su tu, ali ni ti su vrsni defanzivci, ni ti mogu nešto preterano napred. Takodje ni ovde ne postoji zamena. 

Krila su ispričana priča. 

Svi timovi gledaju da na krilima imaju ubojite, ofanzivne, potentne igrace, samo mi imamo ljude kojima je sprint misaona imenica, koji umesto da se izvlače spolja,  oni ulaze unutra itd.

Izuzev Radonjica koji je klasično krilo svi ostali poput Olajinke,Ivanica,Milsona su tu da popune broj na tim pozicijama. 

Zato je bitno da se Radonjic ustali na levoj strani i da se dovede desno krilo a ne da se improvizuje. 

Napad je u redu i tu je konkurencija dobra, ali ako nemaš adekvatne bočne igrače,  napadač će biti u problemu.

Posted (edited)

Bogami meni se cini ukoliko ne budemo igrali agresivno da ce nas ovi nakantati....Bas fudbal koji nam ne odgovara , brz, direktan i napadacki.....A plus u odbrani imamo dva sporaca.... A jos uvek bez defanzivnog veznog da pokriva rupe...

Ovo sto vidim, igraju bolje i brze od nas. Mi puzevi sporaci golaci ..

4-1 vec u poluvremenu.... E moj ti Miloje, gledaj kako se igra savremen fudbal ..

5-1 ...

Edited by Saxon01
Posted
5 minutes ago, Saxon01 said:

Bogami meni se cini ukoliko ne budemo igrali agresivno da ce nas ovi nakantati....Bas fudbal koji nam ne odgovara , brz, direktan i napadacki.....A plus u odbrani imamo dva sporaca.... A jos uvek bez defanzivnog veznog da pokriva rupe...

4-1 vec u poluvremenu.... E moj ti Miloje, gledaj kako se igra savremen fudbal ..

Такав исти фудбал ћеш видети на Маракани против ових са Гибралтара у уторак следећи, добар је Лех али играју против Бреидаблика који има црвени картон.. Није баш неки меродаван противник. 

• Like 6
Posted
10 minutes ago, Saxon01 said:

Ne znam šta bi bilo da nalećemo na trenera koji ima 15/15 u kvalifikacijama, pa već bi skinuli gaće. 

Polako, prolazimo ove. 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Christofer Moltisanti said:

Nisam gledao utakmicu, ali čitam

komentar, zamišljam onu njegovu moćnu fintu centaršutra na neugodnoj gibraltarskoj travi i glasno se smejem

Lik je imao situaciju 1 na 1 i izašao bi na golmana, otišao je biciklicom u korner.

Posted
Just now, Ikac said:

Lik je imao situaciju 1 na 1 i izašao bi na golmana, otišao je biciklicom u korner.

Nije baš u korner, otišao je do korner zastavice, pa krenuo da dribla ka našoj polovini.

• Ha-ha 2
Posted
16 minutes ago, Perkos2 said:

Ja sam oduševljen stadionom u Poznanju, ono jeste da nisu ekonomski tigar i ne lebdi im "prvovenčani" iznad istog ali ovo izgleda sjajno.

Slican utisak. Drugi po velicini u Poljskoj, rece komentator na pocetku.