Мџе Posted yesterday at 06:02 PM Author Posted yesterday at 06:02 PM 18 minutes ago, Saxon01 said: Pohvala za Gruzijca , odlican posao . Bravo mali Momak je Jermen. Većina prezimena koja se završavaju na jan su jermenska. 9
Small Owl Posted yesterday at 06:13 PM Posted yesterday at 06:13 PM Fali ovdje jos par dobrih igraca. Mi danas nemam koga ubaciti izuzev Radonje koji je za Milsona Ronaldinjo. Seol jeste napravio glupost ali ne za crveni. Od Magika sam vise ocekivao tj nesto drugacije u odnosu na ranije..valjda jer ga je Terzic hvalio ko nikad nikog. Nadam se samo da je to neka fora, da ne živi u iluziji da on moze biti neki faktor. Takodje, DM pod obavezno, da malo i Krunić moze odmoriti kad pocne davati lopte protivnickoj ekipi 30 m od svog gola. Goša dobar, nije imao nikakvih ispada kao ni ekipa iz odbrane (izuzev Seola). Piše se rezultat, pamti se loša igra.
Saxon01 Posted yesterday at 06:14 PM Posted yesterday at 06:14 PM 11 minutes ago, Мџе said: Momak je Jermen. Većina prezimena koja se završavaju na jan su jermenska. Hvala na ispravci , celo vreme sam bio ubedjen da je Gruzijac.. Inace jedan od boljih danas. Veliko pojacanje .
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 06:20 PM Posted yesterday at 06:20 PM Slabo je ovo. Fali ođe u svakoj liniji, izuzev napada, po još jedan dobar igrač. Katai nije za prvih 11, Lučić i Šljivić nijesu igrači za Zvezdu. 1
Nikola Posted yesterday at 06:23 PM Posted yesterday at 06:23 PM Zar nije malo čudno da mi primetimo protiv Lincolna da treba još pojačanja a svake godine se igra evropa i kao neki kontinuitet postoji.? A gomila igrača dovedena zadnjih godinu dana za masne pare. 1
Milko Miller Posted yesterday at 06:25 PM Posted yesterday at 06:25 PM (edited) 13 minutes ago, Small Owl said: Fali ovdje jos par dobrih igraca. Mi danas nemam koga ubaciti izuzev Radonje koji je za Milsona Ronaldinjo. Seol jeste napravio glupost ali ne za crveni. Od Magika sam vise ocekivao tj nesto drugacije u odnosu na ranije..valjda jer ga je Terzic hvalio ko nikad nikog. Nadam se samo da je to neka fora, da ne živi u iluziji da on moze biti neki faktor. Takodje, DM pod obavezno, da malo i Krunić moze odmoriti kad pocne davati lopte protivnickoj ekipi 30 m od svog gola. Goša dobar, nije imao nikakvih ispada kao ni ekipa iz odbrane (izuzev Seola). Piše se rezultat, pamti se loša igra. Katai je Katai, moguce da je sad imao najbolje rezultate u karijeri, ali to ne znaci da ce se cimati na terenu. Dzoker za zadnjih 20 minuta, nista vise. Jasno da nam fali po jedan igrac u svakoj liniji (u odbrani mozda i stoper i bek), ali mislim da danas nije bio kljucan kvalitet igraca nego voljni momenat. Bukvalno samo dosli da odrade posao, ne znam jel sam video jedan sprint danas. Mi se u gostima generalno mucimo u prvoj evropskoj utakmici, svejedno ko je protivnik. Pod Milojevicem nismo pobedili ni na Malti (2017) ni u Letoniji (2018) i Litvaniji (2019). Edited yesterday at 06:27 PM by Milko Miller
JPM Posted yesterday at 06:25 PM Posted yesterday at 06:25 PM 4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Slabo je ovo. Fali ođe u svakoj liniji, izuzev napada, po još jedan dobar igrač. Katai nije za prvih 11, Lučić i Šljivić nijesu igrači za Zvezdu. Ne brini prodace Terza Serifa sad pa ce da fali i u napadu. 1
Saxon01 Posted yesterday at 06:25 PM Posted yesterday at 06:25 PM (edited) Najverovatnije da smo ostali bez desnog beka protiv Leha prvu utakmicu. Zamena ? Kucamo na vrata zaboravljenih asova, Mitar Mrkela... Jel ga video neko ? Upravo pocinje Leh Breidbalik , vredi ispratiti tu utakmicu Edited yesterday at 06:28 PM by Saxon01
Bode Posted yesterday at 06:26 PM Posted yesterday at 06:26 PM (edited) @Saxon01 Azarovi je bio Gruzin (mislim da je tako pravilnije, nije mi namera da te ispravljam) isto igrao levog beka, sada je u Sahtjoru. Verovatno te asociralo. Deluje solidno. Doduse, pomalo namrsteno i jako mu je stalo do frizure, jedno 5 puta je namestao siske dok je bio u kadru 😂 Nadam se da je upgrade u odnosu na sve do sada, na toj poziciji, sto i nije tezak zadatak. Nismo tu imali krstenog igraca jos od Lukovica u prvom mandatu, dok je igrao levog beka, svoju prirodnu poziciju. Nakon toga je igrao stopera, po meni dosta losije. Fali jedan okretniji centralni vezni, koju ume u oba pravca, neko je to vec lepo napisao dok je utakmica trajala. Plus jedno krilo i da se vrati Radonjic u prvih 11, apsurd je da on ne igra. Videcemo... Edited yesterday at 06:27 PM by Bode 1
Milko Miller Posted yesterday at 06:35 PM Posted yesterday at 06:35 PM Mozda ipak bolje da smo dobili Malmo, Andrej Djuric otisao pre nedelju dana vec je u prvih 11.
No name Posted yesterday at 06:36 PM Posted yesterday at 06:36 PM Nemamo zamene za bekove. Niko ne razmišlja o kartonima, povredama. Krunic I Elsnik ni ti smrde ni ti mirisu na sredini. Spori, tromi, nepokretni...oni su tu, ali ni ti su vrsni defanzivci, ni ti mogu nešto preterano napred. Takodje ni ovde ne postoji zamena. Krila su ispričana priča. Svi timovi gledaju da na krilima imaju ubojite, ofanzivne, potentne igrace, samo mi imamo ljude kojima je sprint misaona imenica, koji umesto da se izvlače spolja, oni ulaze unutra itd. Izuzev Radonjica koji je klasično krilo svi ostali poput Olajinke,Ivanica,Milsona su tu da popune broj na tim pozicijama. Zato je bitno da se Radonjic ustali na levoj strani i da se dovede desno krilo a ne da se improvizuje. Napad je u redu i tu je konkurencija dobra, ali ako nemaš adekvatne bočne igrače, napadač će biti u problemu.
Saxon01 Posted yesterday at 06:37 PM Posted yesterday at 06:37 PM Bogami Leh opasna ekipa.... Brzi i opasni.. 1
Azazelkg Posted yesterday at 07:12 PM Posted yesterday at 07:12 PM Men' se čini da će nam Lehova devetka velike probleme praviti 🤔...
Saxon01 Posted yesterday at 07:16 PM Posted yesterday at 07:16 PM (edited) Bogami meni se cini ukoliko ne budemo igrali agresivno da ce nas ovi nakantati....Bas fudbal koji nam ne odgovara , brz, direktan i napadacki.....A plus u odbrani imamo dva sporaca.... A jos uvek bez defanzivnog veznog da pokriva rupe... Ovo sto vidim, igraju bolje i brze od nas. Mi puzevi sporaci golaci .. 4-1 vec u poluvremenu.... E moj ti Miloje, gledaj kako se igra savremen fudbal .. 5-1 ... Edited yesterday at 07:23 PM by Saxon01
fradler Posted yesterday at 07:23 PM Posted yesterday at 07:23 PM Napadacki su vrlo zajebani, odbrana im deluje sumnjivo... Kljucno je preziveti prvi mec, verujem da cemo ih dobiti kod kuce. Bode scenario. 4
СамоТи3 Posted yesterday at 07:23 PM Posted yesterday at 07:23 PM 5 minutes ago, Saxon01 said: Bogami meni se cini ukoliko ne budemo igrali agresivno da ce nas ovi nakantati....Bas fudbal koji nam ne odgovara , brz, direktan i napadacki.....A plus u odbrani imamo dva sporaca.... A jos uvek bez defanzivnog veznog da pokriva rupe... Ovo sto vidim, igraju bolje i brze od nas. Mi puzevi sporaci golaci .. 4-1 vec u poluvremenu.... E moj ti Miloje, gledaj kako se igra savremen fudbal .. Такав исти фудбал ћеш видети на Маракани против ових са Гибралтара у уторак следећи, добар је Лех али играју против Бреидаблика који има црвени картон.. Није баш неки меродаван противник. 6
L' Imperatore Posted yesterday at 07:25 PM Posted yesterday at 07:25 PM Ne bi potezao zaključke na osnovu ove utakmice, što se Lecha tiče. Ovaj Breidablik se zadnjih nekoliko godina u evropi pokazao kao ekipa koja igra jako otvoreno, na granici neodgovornog. 1
Arsen10 Posted yesterday at 07:28 PM Posted yesterday at 07:28 PM 10 minutes ago, Saxon01 said: Bogami meni se cini ukoliko ne budemo igrali agresivno da ce nas ovi nakantati....Bas fudbal koji nam ne odgovara , brz, direktan i napadacki.....A plus u odbrani imamo dva sporaca.... A jos uvek bez defanzivnog veznog da pokriva rupe... Ovo sto vidim, igraju bolje i brze od nas. Mi puzevi sporaci golaci .. 4-1 vec u poluvremenu.... E moj ti Miloje, gledaj kako se igra savremen fudbal .. Ne znam šta bi bilo da nalećemo na trenera koji ima 15/15 u kvalifikacijama, pa već bi skinuli gaće. Polako, prolazimo ove. 1
fradler Posted yesterday at 07:31 PM Posted yesterday at 07:31 PM Znajuci Tvorzu, usrao se kao grlica... Bice pojacanja ovih dana. 3
Perkos2 Posted yesterday at 07:32 PM Posted yesterday at 07:32 PM Ja sam oduševljen stadionom u Poznanju, ono jeste da nisu ekonomski tigar i ne lebdi im "prvovenčani" iznad istog ali ovo izgleda sjajno. 1 1
Christofer Moltisanti Posted yesterday at 07:37 PM Posted yesterday at 07:37 PM 1 hour ago, TB Told said: Lepo je videti da je Lučić i dalje majstor besmislenih driblinga. Nisam gledao utakmicu, ali čitam komentar, zamišljam onu njegovu moćnu fintu centaršutra na neugodnoj gibraltarskoj travi i glasno se smejem
Ikac Posted yesterday at 07:43 PM Posted yesterday at 07:43 PM 5 minutes ago, Christofer Moltisanti said: Nisam gledao utakmicu, ali čitam komentar, zamišljam onu njegovu moćnu fintu centaršutra na neugodnoj gibraltarskoj travi i glasno se smejem Lik je imao situaciju 1 na 1 i izašao bi na golmana, otišao je biciklicom u korner.
TB Told Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM Just now, Ikac said: Lik je imao situaciju 1 na 1 i izašao bi na golmana, otišao je biciklicom u korner. Nije baš u korner, otišao je do korner zastavice, pa krenuo da dribla ka našoj polovini. 2
Bode Posted yesterday at 07:49 PM Posted yesterday at 07:49 PM 16 minutes ago, Perkos2 said: Ja sam oduševljen stadionom u Poznanju, ono jeste da nisu ekonomski tigar i ne lebdi im "prvovenčani" iznad istog ali ovo izgleda sjajno. Slican utisak. Drugi po velicini u Poljskoj, rece komentator na pocetku.
Recommended Posts