Мџе Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago 17 minutes ago, Igor_ said: Prvi mec sezone, decko je odigrao ukupno 0 minuta sa ovim saigracima u odbrani, sacekajmo 10ak meceva pa da pisemo o manama. Znam da jeste ali ga ja gledam dugo sezona. Gledao sam ga uživo na RŽD Areni u Čerkizovu nekoliko puta. Generalno ima problem sa tim korekcijama i stavom u odbrani ali verujem da će Vladan to regulisati jer i on došao ovde da oživi karijeru pa nema smisla da zabušava. 3
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Grujić bi bio top pojačanje za nas. Kostić mi se već ne sviđa. Ne treba nam još jedan veteran na poziciji gdje smo puni ko šibica. Ok, doveli smo Arnauta al ne moramo sad dovesti buljuk veterana.
Maverick88 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Dzo23 said: Grujić bi bio top pojačanje za nas. Kostić mi se već ne sviđa. Ne treba nam još jedan veteran na poziciji gdje smo puni ko šibica. Ok, doveli smo Arnauta al ne moramo sad dovesti buljuk veterana. 32 godine veteran?? Sta je Ronaldo onda majku mu
LayupFromTheMidget Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Maverick88 said: 32 godine veteran?? Sta je Ronaldo onda majku mu A jos vece Ironija da Grujic ima 30
mister-no Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 17 hours ago, tsva said: Odavno nismo imali dva kvalitetna beka. Sigurno da fali jos jedan stoper pogotovo sto ce ono dete da prodaju u pelenama Rekao Terza da ga prate premijerligaši, da već imaju ponude od 10 miliona za njega
fradler Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nema. Btw, odustali su od dovođenja ozbiljnog zadnjeg veznog, traži se "mlada, domaća šestica, zalog za budućnost". 1
Molina23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Vele obavešteni Porto i Juventus traže po 4 miliona za Grujića i Kostića. Normalno da se okreću zalozima, nek' podmažu ponudu Badži iz Slovačke i dobri smo.
Small Owl Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Crta nam se ovaj Bačanin iz Čuke. Danas tekst kako je donesena odluka da ce se ganjati mlada, domaća 6 i isto danas izjava Matijasevica da Bačanina traže Seltik, Rendzersi, Udineze...Nekako mi zvuči kao opravdanje za preplaćivanje igrača u smislu "svi ga traže, vrijedi toliko". A opet, kome da se pravdaju, oni su z Sremcevica dali vise od 2 mil EUR i nikom nista. Mada, da ne grijesim dušu, nemam pojma kakav je taj klinac, mozda vrijedi..
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako ne dolazi prava bomba, tesko da bi ta sestica mogla i da bude u startnih 11 pored Krunica i Elsnika. Dosli su do sada poprilicno matori igraci (Mateus(33), Tiknizjan(26), Veljkovic(29), Rodrigao(29), Arnautovic(36)), tako da bi tu idealno resenje bio neki mladji, perspektivan igrac gde nije problem za njega ako nije skroz standardan u Evropi, a da moze da igra ako Krunic ima povredu/kartone i da ne moramo da menjamo celu koncepciju igre. Bajo bi tu bio optimalan, Bacanin je veliki talenat ali sumnjam da bi ga bez razmislanja stavili u prvih 11 za Evropu ako mora. Isto vazi i za stopersku poziciju sa Milosavljevicem.
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Potrebnije je desno krilo, jedino ako ne mislimo da improvizujemo da desno igra covek koji igra levom nogom pa da se kroz svaki napad namešta na jaču nogu. Na sredini može ispred Krunica i Elsnika da igra i Ivanic pa i Katai. Dok desno nemaš nikoga.
Jerotije Pantic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da li neko zna kako se mogu kupiti karte za gostujucu utakmicu s Linkolnom, i gdje.
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Šta bi sa onim Korejcem krilom koji se pominjao jedno vreme? Takodje utihla i priča sa onim iz DAC-a?
Prijatelj Mitar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, fradler said: Nema. Btw, odustali su od dovođenja ozbiljnog zadnjeg veznog, traži se "mlada, domaća šestica, zalog za budućnost". Topić?
Recommended Posts