Maverick88 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 minutes ago, tsva said: Onda stavis onog beka Stojkovica na stranu da igra bonus. Igracemo kvalifikacije za evropu sa 4 pozadi i golmanom, svih pet nikada ni jednu minutu zajedno odigrali nisu na zvanicnim utakmicama. What can go wrong? To je trebalo da se uigrava mnogo ranije,to da l ce odigrati jednu ili nijednu zajedno iskreno vise manje ne menja apsolutno nista posto ce svakako da budu neuigrani.
Small Owl Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Hvala, vidio sam i ja sada sastave ali neobicno mi da ih nije bilo 1h pred utakmici, 3 puta gledam jel danas..
Maksim Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 15 minutes ago, Maverick88 said: To je trebalo da se uigrava mnogo ranije,to da l ce odigrati jednu ili nijednu zajedno iskreno vise manje ne menja apsolutno nista posto ce svakako da budu neuigrani. Bitnije je prodati Djurica za 1.4mil nego spreman docekati kvalifikacije..
Saxon01 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Sta reci ..... Stavlja Milosavljevica umesto Rodriga, od kojih jedan treba da se proda , umesto da uigrava dva stopera kojima je uigravanje preko potrebno !!!!!!!!!! Pa sta smo mi bogu zgresili da nas ovako kaznjava sa ovim trenerima... Milojevic = Sferopulos. Edited 18 hours ago by Saxon01
Guru Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Jel' realno da ste od prvog kola krenuli da smarate sa sastavom, pritom potpuno ignorišući pravilo o 2 bonusa u startnih 11? Najjači sastav ne može da izvede, ovo je očekivano i logično za svakoga ko je ispratio makar delić priprema. Edited 18 hours ago by Guru 12
Bax Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, tsva said: imaju sastavi Milosavljevic se uigrava sa Veljkovicem pozadi a ne Rodrigao. Uz to nema Elsnika al zato Sljivic neunistiv. Neko ga zestoko gura. Elšnik blaža povreda
Мџе Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Milson frizura kao Marselinjo iz Herte. Lep pas Milosavljevića, bio je loš sa nogom prethodne sezone (napreduje).
TB Told Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Saxon01 said: Prelepa akcija, bravo Je li to ključni pas došao od ovoga što je tu samo zbog prodaje?
No name Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Milson je čist višak još ga ovaj gura na desno krilo. Dokazao je da nema pojma i nije za ovaj nivo. Tu nam treba pojacanje. Takodje I jedan na sredini. Faktički igramo bez krila, što moderan fudbal ne toleriše. Levo nemamo nikoga trenutno, desno covek kome je promasena strana, a nema ni kvalitet.
fradler Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ok je Milson, medju boljima u ovih 20 minuta. Sljivic je, pak, tragicno los. Bio bi najslabiji igrac i u Javorovih 11. 1
Saxon01 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Milson je odlican igrac, Sljivic i Katai nisu za 11, ali dobro . Necu vise da pisem o tome, to je samo moje misljenje. Milson po karakteristikama i brzini poseduje sve kvalitete za vrhunskog krilnog igraca.
suptil Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Endiaje ima problem sa donosenjem odluka. Kada treba da doda on sutne, kada treba da sutne on doda. 2
No name Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Ok je Milson, medju boljima u ovih 20 minuta. Sljivic je, pak, tragicno los. Bio bi najslabiji igrac i u Javorovih 11. Ne govorim samo o ovom meču. Nije Javor nikakav reper . Donji dom JLS. To bi bila tek tragedija da ovde ne može ništa. Nama je cilj Evropa i jači protivnici.
Saxon01 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Koliko promasenih prilika, ccc.. Sumiranje: Prvih 15 minuta odlicno , posle bezidejno i jalovo Evo i drugog gola. Rade Krunic Edited 18 hours ago by Saxon01
Igor_ Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Milsona ima svuda, pravi probleme, evo sad i asistencija. Ne znam sta ljudi jos ocekuju. Veljkovic dobar kod prekida. 6
Zadnji vezni Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ovde se pljuje Milson,dečko najbolji i najkonkretniji na terenu. Za razliku od njega malo Šljivić ,koliko ga god gurali na silu nema od njega leba.Na žalost.Volim mlade igrače,davanja šanse i minuta istima,ali evo gledam ga i prošle sezone evo i sad ...nema tu napretka. 4
Мџе Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago - Meni je Milson neubedljiv. Dosta loših centaršuteva i izgubljenih lopti. Sada vidim da po statistici ima 4 centaršuteva i jedan uspešan i 10 izgubljenih lopti što je dosta za poluvreme. - Nair kao i u Lokomotivi mnogo ležeran u odbrani. Moraće to drugačije. - Milosavljević odličan nogom, lepo napreduje dečko. - Šerif promašuje u nekim zlatnim kopačkama i posle treba da se plašimo promašajeva Arnautovića u LŠ i Seriji A. - Katai trčkara ali je neverovatna lakoća i preciznost sa kojom igra.
Igor_ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago A sad specijal, Olajinka i penal da Serif konacno postigne gol.
Small Owl Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 14 minutes ago, Don Dusko said: Malo me zabrinjava konverzacija sansi... Šta je "konverzacija šansi"? 1
tsva Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sve sto smo napravili islo je preko desne strane ili Ivanica kroz sredinu. Milson i Seol lepo saradjuju. Leva strana tragedija. Javor standardan. Sa se skupe u drugom i da svim silama sacuvaju ovaj za njih povoljan rezultat. I da Serifu podignu spomenik.
Milko Miller Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Meni se čini da se Milson malo uozbiljio i ne deluje više nezainteresovan na terenu. Problem je sto igra na desnom krilu jer bukvalno nemamo desno krilo. Nek se tu lepo dovodi kapitalac, a levo nek se bore Milson i Radonjić za startnih 11. Najbolji igrač do sada je po meni Milosavljević, evidentan napredak u igri. Jači u duelu, bolji pas, bolja motorika. Sad da li može imati minutažu u Evropu, to je već znak pitanje. Svakako bi se osećao bolje ako dodje još jedan stoper.
Kosjan Willavić Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ogresio se Milojevic o Milsona prosle godine, morao je vise da igra. Ima on svojih mana, ali je za Zvezdu vise nego dobar igrac. 7
Recommended Posts