Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 26 minutes ago, Kooineeperk said: kao sto mislim da nije ok zabraniti novinarima prisustvovanje konferencijama za novinare... sve drugo mogu. Ako mogu zbog propisa i to da urade neka urade. 1
Markoss Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Andjus je pickica. Covic od 170 ga isutirao, kog je par meseca pre toga Dzajic od 100 godina nabo. Grozan lik, i cudi me stvarno da ga nisu namlatili do sad. Mada ga cuvaju isti oni koji su ga poslali u aps. 1
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sklonice govno na par meseci sa Arene. Posle ce da ga uvale na neku drugu televiziju da ponovo lupeta svoje najgore gluposti. Svakako tuzba, ali malo je i tuzba. Platice njegovi sefovi njegovu kaznu. Za takva govna mora da se smisli ozbiljniji plan, dugorocniji... kako mu se usrasti u zivot. A da to nije nekakva fizicka agresija.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago TV Arena se izvinila Milki Forcan, FK Partizan i navijačima Ode Anđus 🙂
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nestvarno je da neko da medijski prostor psihijatrijskim slučajevima Andjusu i Pantiću. U ovoj bolesnoj, nakaradnoj sns državi izgleda sve može, samo ako afirmativno pričaš za vlast i vučića. I Pantić bi odavno imao emisiju al on pljuje Vučića, pa mu ostane samo jutjub kanal da preko njega truje. Sve u svemu žasu.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali obavestenje Arene sa "novinar Dejan Andjus"... Šta je sve danas novinar... Od svih profesija, poimanje ove se najviše iščašilo vremenom...
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Oduvek sam govorio i govoriću: nasilje zaista jeste najbolje rešenje ponekad. 45 minutes ago, Dzo23 said: Nestvarno je da neko da medijski prostor psihijatrijskim slučajevima Andjusu i Pantiću. U ovoj bolesnoj, nakaradnoj sns državi izgleda sve može, samo ako afirmativno pričaš za vlast i vučića. I Pantić bi odavno imao emisiju al on pljuje Vučića, pa mu ostane samo jutjub kanal da preko njega truje. Sve u svemu žasu. Koji medijski prostor ima Pantić? Edited 1 hour ago by realno *w
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vise puta se pominjao Andjus po raznim topicima i kategoricki sam odbijao da polemisem o toj personi. Evo, sad cu reci, ja redovno pratim njegovu emisiju tj slusam. Naravno, preskocim onaj deo o politici, da bi slusao 45min sportskih lazi. I verujte mi, ja se posle te emisije osecam kao bolji covek. Lik koji vise mrzi Partizan nego sto voli Ofk Beograd (posto govori da je to njegov klub). Ne sumnjam da je "dobro informisan", ali sta reci za emisiju u kojoj voditelj nema koga da mu protivureci.
Recommended Posts