Xpert Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Moramo biti pametni u drugom poluvremenu. Bez glupih kartona.
Barkley#34 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Treba se čuvati frke. Ovi su tukli i u prvom meču a sad neće imati kočnicu, plus su bezobrazni. Već smo najebali zbog manjka živaca, valjda će se smiriti u poluvremenu. Inače, sve čari omladinskog fudbala. Bude tu trčanja, tempa, fantastičnih poteza ali i tehničkih i taktičkih grešaka za nevericu. Šta je tu je, mora se istrpeti ova ekipa. Mislim da mi se najviše svidelo to što dugi pasovi nađu onog kome su upućeni, ne odu u kukuruze. Baš lepa promena u Partizanu. 1
Kooineeperk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 41 minutes ago, Barkley#34 said: Pokloni nam sudija crveni... Nista ovde nije poklonjeno, po pravilima je. Da je izbio loptu moglo bi da se prica o drugacijem ishodu. Da je usao u 16erac, i isto ovako ga oborio, bili bi penal i zuti, ovako je crveni. Izgledna sansa, gol prilika, poslednji igrac odbrane obara igraca. 33 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da nije bio faul. Sad vidim nastavak price - ja mislim da je bio faul, usao je coveku u putanju, kao da zagradi loptu a loptu nema u posedu... Faul bre.
Barkley#34 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Moraću da pogledam više puta, čini mi se da se lepo zagradio (bilo je tu obostranog guranja) i prvo dokačio loptu. Sve ostalo je jasno i po pravilima ako je bio faul.
Kooineeperk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Aj vraticu bas da detaljno pogledam posto radim i gledam pa sam samo video jedan snimak iz kog mi delovalo da je cist faul. 1 minute ago, Alek The Great said: https://ibb.co/mF5K2tZ1 Hvala, da ne moram da vracam... Ruka na ramenu, taj nezgrapni skok da se udje u putanju i zagradi lopta... a da loptu mozda cak i nije pipnuo (a ako i jeste bili je neznatno), plus noga Partizanovog igraca koji mi deluje da zapinje i o nogu odbrambenog igraca... Ma po mom misljenju ovo je faul, a kad je faul u toj situaciji to je crveni.
Stiletto Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Kostić već par puta dobije loptu po levoj strani i umesto da raspali levom on komplikuje i prebacuje na desnu. Moraće trener to da mu izleči.
Xpert Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Za ovo Stojkovic, mi ne bi vise video teren. Neverovatan slepac.
Ludi za Poli Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Lijepo je vidjeti ovoliku djecu u prvih 11. Treba to izgurat na max. Nek se dvojica-trojica pokazu kao ozbiljni igraci eto velikih para od transfera.
Alek The Great Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ovo je bilo za zatvor. Sreca u butinu. Da je bilo malo nize imao bi Simic otvoreni prelom.
Kooineeperk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Grozan faul, ovo je za vijanje po terenu da se isamara... sreca da ga nije teze povredio.
Alek The Great Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ajd sad da privolimo Nastasica nekako pa da se nadamo necemu.
Kooineeperk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 5 minutes ago, Alek The Great said: Ajd sad da privolimo Nastasica nekako pa da se nadamo necemu. Htedoh da napisem da bi to bio dobar povratak i odem da pogledam koliko je igrao poslednjih sezona i u kakvom je stanju sa povredama, i shvatim da on nije ni debitovao za Partizan! Pa eto, vreme mu je. Taman neko stariji, iskusan, a dete kluba. Vidim da nije imao neke registrovane povrede poslednje 2 godine a nije ni toliko mator. Bas mi deluje da bi bio dobar fit na ovu mladu ekipu. Cestitke na pobedi i bodovima za nacionalni koeficijent i klub!
Kosjan Willavić Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Blagojevic je stvarno dobar trener, koliko god mu se kacila ona budala Pantic i slicni. 1
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 10 minutes ago, Kosjan Willavić said: Blagojevic je stvarno dobar trener, koliko god mu se kacila ona budala Pantic i slicni. To je uvek dobar pokazatelj da neko vredi. Aek prošao Celje. Verovatno bismo i mi imali šta da pokažemo. Prvi meč protiv Hibsa je u Beogradu, za nedelju dana.
Stiletto Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago A Jovana Miloševića "krunišu" 🙂 Dobro de, sinoć mu bio 20. rođendan, nek' slavi dečko.
Stiletto Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Onu golčinu protiv Dinamo Zagreba (na 2:55) mu nikad u životu neću zaboraviti, kao ni kad je bacao Ljukovčana po travi na Derbiju (na 2:21).
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 hours ago, Barkley#34 said: To je uvek dobar pokazatelj da neko vredi. Aek prošao Celje. Verovatno bismo i mi imali šta da pokažemo. Šteta zaista, 3. kolo LE, bili bismo nosioci... Ali možda u nekoj široj slici, onakvo ispadanje i suze su donele više od prolaska. Baš divno veče sinoć, kako i da ne bude kada je toliko klinaca igralo i to sa srcem. Crveni karton je apsolutno ključan trenutak utakmice, a vala i ona 100%na koju su omašili pre toga je mogla mnogo problema da napravi da je ušla. Ali ajde, zaslužili su klinci sreću. Stvarno ne pamtim dvomeč gde nam je ama baš sve išlo idealno. Na početku utakmice sam pljuvao Trifunovića, nešto ga nikada nisam mirisao, a momak pokidao sinoć. I Kostićeva drskost mi se dopada baš. Ugrešić i Dragojević su već poznato glavni projekti kluba, i nadam se da ćemo ih gledati makar još nekoliko sezona zajedno. Dragojević ima taj korak, okret koji mnogo volim da vidim kod zadnjih 6-ica i 8-ica. Kao da pleni sa jedva 19 godina, još nosi i traku. Baš lepe stvari.
Recommended Posts