Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
38 minutes ago, Jeremija123 said:

Napisao mu neko "bones hyland ima li sta?", ovaj ogdovori "Teško".

Protumači kako želiš.

Ma, kod tih profila kao sto su tipsnlips, abrovi i slicni treba ozbiljno shvatati (a cak i tad sa dozom rezerve) samo glavne, konkretne objave. Povremeno dobiju neku informaciju, puste je etar i to je to. Sigurno nemaju u svakom trenutku predstavu kako stoje pregovori sa ovim ili onim igracem. Ti usputni, sporedni komentari gde kao odgovaraju na pitanja radoznale ciganije su u 99.7% slucajeva attention whore lupetanje i neke njihove bezvezne, pausalne procene. Kakve sve budalastine pise tipsnlips u komentarima kad ga nesto pitaju, ono je bogu za plakati. Odmah vidis da tip nit je upucen, nit prati, nit razume kosarku. Misko mu povremeno doturi neku kosku da glodje tj. informaciju da plasira i to mu je sto mu je.

• Like 1
Posted

Graham Cmm

Carter Cannan

Kalinic Nwora

Moneke Odzelej

Rivero Izundu +Bolomboj

Ovih 11 + bek 

Ima ovde svega i jaci smo na papiru dosta !

• Like 2
Posted
40 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Naravno da nam treba spolja. Ni pod razno da Yago i Canaan budu clanovi KKCZ sezona 2025/26. Dovesti Malika Beasley-a i haos.

Ma kakav Malik Beasley, bezveze se ljudi loze i nadaju i onda su stalno nezadovoljni. Ako ode u zatvor nece nigde igrati, ako ne ode naravno da ce se naci neka ekipa u NBA koja ce ga potpisati ispod cene. Kad se Miles Bridgesu preslo preko jasnog nasilja nad zenom (na koje je javnost osetljiva vrlo), kad se nekim drugima prelazilo i preko borderline silovanja, ili pucnjavi, sad bas nece njemu da se predje preko toga sto se navodno kladio. Arsenal pustio Parteya da igra 2 godine dok su prakticno znali da je silovao zene, a sad ovaj sto ne ume da u0ravlja novcem i kockao se da ne dobije NBA ugovor. Boli ih qratz, igrace dok ne dobije zatvor, ako dobije raskinuce ga i cao.

Smesno je uopste i lozenje na njega. 

Yaga ni ne racunam u ekipi, on ide.

Canana racunam, jer nije ovo bas igrica da mozemo da resimo sve u 15 dana po svojim zeljama. A i sto smatram da nam treba neko ko igra bez lopte jer u ovoj ekipi svi vole loptu.

• Like 1
Posted
1 minute ago, The_Big_S said:

Ja bih onako sa strane rekao da smo sa dolascima završili i da sa ovim krećemo u sezonu.

Naravno + odlasci

Jedno su zelje a drugo je realnost i dolazak beka

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
6 minutes ago, avakss said:

Graham Cmm

Carter Cannan

Kalinic Nwora

Moneke Odzelej

Rivero Izundu +Bolomboj

Ovih 11 + bek 

Ima svega, osim normalnog i upotrebljivog centra na EL nivou.

znaci nema svega

• Like 4
Posted
9 minutes ago, avakss said:

Graham Cmm

Carter Cannan

Kalinic Nwora

Moneke Odzelej

Rivero Izundu +Bolomboj

Ovih 11 + bek 

Ako dodje neka fizikalna dvojka, nemam ništa protiv da Cannan ostane peti niski u rotaciji.

• Like 3
Posted
3 minutes ago, avakss said:

Siguran sam da ce rivero i izundu biti bolji nego sto svi ocekuju

За Изундуа се надам и ја, али кубанског Штимета сам превише гледао да би ме грејало Сунце са њим као првим центром (што де факто јесте, док год се Боломбој не врати).

• Like 3
Posted
9 minutes ago, avakss said:

Jedno su zelje a drugo je realnost i dolazak beka

Ajde Jaga i da ne računamo, ali šta ćeš sa Kenanom? Da bude 5. bek u rotaciji sa 1,5m platom?

Ima se, može se…

Posted
Just now, The_Big_S said:

Ajde Jaga i da ne računamo, ali šta ćeš sa Kenanom? Da bude 5. bek u rotaciji sa 1,5m platom?

Ima se, može se…

Vecina obavestenijih kazu da dolazi i bek,ne znam zasto ti je to problem..

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
Just now, avakss said:

Vecina obavestenijih kazu da dolazi i bek,ne znam zasto ti je to problem..

Zato što Kenan neće sigurno biti treći bek sa 5min po utakmici ili na tribinama. 

• Like 1
Posted (edited)
54 minutes ago, avakss said:

Graham Cmm

Carter Cannan

Kalinic Nwora

Moneke Odzelej

Rivero Izundu +Bolomboj

Ovih 11 + bek 

osim normalne petice, ovde nema još nečega, što me ne čini srećnim uopšte iako nisam nikakav čuvar vatre 

1 domaći igrač? Bedno

Edited by bosMan_jr
  • Like 4
Posted
Just now, bosMan_jr said:

osim normalne petice, ovde nema još nečega, što me ne cini srećnim uopšte iako nisam nikakav čuvar vatre 

1 domaci igrac? Bedno

I više od bednog, raspašće se ekipa do 7 kola EL

• Ha-ha 2
Posted

Cannan je taj kamičak u cipeli koji žulja. Tek kada on dobije nogobulj biće lakše da se hoda. 

Ako se većini nije prešlo zbog prošle sezone njemu tek ne sme. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, The_Big_S said:

Ja bih onako sa strane rekao da smo sa dolascima završili i da sa ovim krećemo u sezonu.

Naravno + odlasci

Doci ce bek 

• Like 10