Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Vasa mora biti alfa da bi pokazao ono sto ume. 

U repki to nikako ne moze biti, mimo toga totalno je van kontinuiteta i forme pa je bzvz i suditi.

Da ne vredi te pare ne vredi, ali da ce od decembra da plodi na terenima EL sigurno je da hoce.

Takodje, nekome igra u reprezentaciji jako prija, Avram se u istoj povampiri deluje na momente kao NBA igrac, a kad krene sezona ne moze vise od 3 utakmice da odigra u kontinuitetu.

• Like 5
Posted
13 minutes ago, BojanaCZV said:

Ja sam ubeđena, da nije bilo Tea, da bi Jago imao dosta bolju sezonu.

Shabazz  Napier likes this.

Posted (edited)

Jago bi imao dosta bolju sezonu da smo mi umeli da ga iskoristimo na način na koji ga koristi reprezentacija. A takođe smo imali priliku da mu dovedemo Cabocla, trebao nam je centar, on je bio slobodan. Mi slabo umemo da slažemo te slagalice. Ni prvi ni poslednji igrač kojeg ukanalimo našim nekakvim kalupima. Ako nećeš da ga koristiš na način koji njemu jedino odgovara, ne dovodiš takvog igrača. Kod nas bi recimo i TJ Shorts propao k'o žeton jer mi ovde robujemo nekim konzervativnim klišeima i ne daj bože da neko iz njih iskoči. 

Edited by Sinnerman
  • Like 10
Posted

On je dobar za neke slabije ekipe gdje bi bio glavni igrač,mogao tapkati loptu do iznemoglostii, još ako ima i centra jarana uz sebe da vrti pik, i to je to, eto statistike a i dobrih rezultata, ali ne u evroligi. 

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted

Bilo je na ovoj utakmici interesantnih igrača i u timu SAD, šteta što ne gledamo malo preko bare...

Evo, npr. ovaj Smart, 13 poena, bek, baš ono što nam treba...

• Like 2
  • Ha-ha 5
Posted
1 hour ago, BojanaCZV said:

Ja sam ubeđena, da nije bilo Tea, da bi Jago imao dosta bolju sezonu.

Isto sam ubedjen i da bi Dobric imao bolju sezonu da nije bilo Rokasa, i obrnuto.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Čvarkov said:

❤️

FB-IMG-1756632660523.jpg

Da su ovo komsije klub bi prihodovao ozbiljne novce za ove potpise.😂

Moze potpis ako si clan CZ++ paketa, a a ako imas CZ+++++ paket onda ce Kalina da napise i svij broj pored potpisa 😂

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ali meni su najjači ovi komentari o pojedinim igracima na osnovu 2-3 utakmice na prvenstvu. Kao da sve te igrace nismo imali prilike da gledamo godinama unazad i to u takmičenju koje je nama prioritet pa eto sad Vasa kao ne tako davno MVP EL i Gudura koji je koliko juce svojerucno doneo EL titulu Feneru ispadose kanturine i dobro da ih izbegosmo, a Yago i Kaboklo ploditelji.

Cuj nismo Yaga umeli da iskoristimo!? Jok, najbolje da smo tim gradili oko njega.

Pravda za Smarta, eno i on plodi na tom prvenstvu

Posted
1 hour ago, quentin said:

Ko je igrao za Amere na tom turniru gdje je Yago sabio?

Između ostalih Džerijan Grant iz Panatinaikosa i naš bivši igrač Džavonte Smart koji takođe igra dobar turnir.

Brazil igra u finalu protiv Argentine, ako osvoje moguće da će Jago osvojiti još jednu MVP nagradu, zaista igra odlično ove utakmice.