Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

dobar tim smo napravili, ima materijala za visok plasman ako se sloze kockice...

jos jedan bek nam trenutno nije potreban, jer imamo 4 beka koji bez problema mogu da pokriju te minute + Miljenovic i Radosic...

na centru naravno da je moglo bolje ali nije ni toliko alarmantna situacija kao sto se predstavlja...Rivero je dobar ofanzivno, Izundu je klasican roll igrac i imacemo sasvim soldinu produkciju sa te pozicije...Rivero ce sigurno biti najprijatnije iznenadjenje bar dok se ne vrati Bolomboj jer ocekujem da on bude prvi centar u tom periodu tako da ce on tada biti na svojih 10-15 poena...

Posted

Mislim da je ovakvim razvojem situacije i rastankom sa Petrusevim, Nedom i Yagom najsrecniji Kalina.

Videlo se i okom da nije navikao da rilja dok drugi lelemude, a i davao je izjave u smislu ne mogu igraci da igraju samo za sebe i statistiku. Otprilike je na njih i mislio.

• Like 15
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Cavani said:

Mislim da je ovakvim razvojem situacije i rastankom sa Petrusevim, Nedom i Yagom najsrecniji Kalina.

Videlo se i okom da nije navikao da rilja dok drugi lelemude, a i davao je izjave u smislu ne mogu igraci da igraju samo za sebe i statistiku. Otprilike je na njih i mislio.

Sa Nedovicem je bio dobar a za ostalo se slazem

Posted
7 minutes ago, Cavani said:

Jedino Kenan ostao da mu kida živce. Dvocifren broj puta sam video kako Kalinu napušta duša jer je Kenan zaspao i napravio faul u 23. sekundi protivničkog napada u momentu kad su svi zatvoreni i igrač okrenut ledjima.

Posted
7 minutes ago, Nini3112 said:

Sa Nedovicem je bio dobar a za ostalo se slazem

To sto je dobar sa njim nema veze sa onim sto Kalina misli o Nedinoj odbrani.

Posted

Ja mislim da ce Nwora uzimati solidan broj minuta na 2, po nekim naznakama doveden je da bude mozda i prvi skorer ekipe, to ne moze bez 24/25 min, drugo ne verujem da ce Kalina od jednom da igra 15 min i kao trece Semy nece igrati samo 15 min sto ostane iza Cime, tako da moja neka projekcija da ce Nwora igrati pola minuta na 2 a pola na tri kalina dvadesetak mozda malo vise i Semy isto nekih 7/8 min sto preostane na trojci

Al budemo videli

• Like 1
Posted
1 hour ago, Clash said:

Opasnosti su tradicionalno teranje trenera i igrača posle dva-tri vezana poraza i prestanak dotoka finansija.

Ovo bi zapravo bio dobar znak. :smiley2:

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Ojebina said:

Kakva je situacija sa Jovićem? Odlaskom Yaga opasno se otvara prostor za Stefov povratak....

Pa nikakva, roster je kompletiran.

Posted
3 minutes ago, Ojebina said:

Kakva je situacija sa Jovićem? Odlaskom Yaga opasno se otvara prostor za Stefov povratak....

Ne vidim kako se otvara, imamo tu Mekintajera, Grejema i Miljenovica, a moze i Karter da pokupi koji minut na 1.

• Like 1
Posted

Povratkom Bokija, nadam se napokon zdravog i ako se proces uigravanja malo ubrza ova ekipa ima lep potencijal da bude kratko ćebe. Mene je najviše strah Janisa u stvari ali videt ćemo kako će to u praksi izgledati.

• Like 4
Posted (edited)

Drago mi je što vidim da je na treningu i Milan Tomić, biće od velike koristi Janisu

Edited by mile-r
  • Like 5
Posted
3 minutes ago, Nini3112 said:

Rekao bih Kalinic i zasluzeno svakako.

Naravno da je zasluženo ali ne znam, nisu objavili još, videćemo. Ako idu tom nekom naslednom linijom onda  Dobrić..

Posted

Ovde fale neki igraci a jos jedan mlad igrac meni nepoznat je na treningu bio, ko je to??

I gde je Deda, zasto nije na pripremama, kada je i receno da samo Dobric koji jedini igra trenutno za svoju reprezentaciju nije tu i povredjeni Bolomboj, a da ostali od starta i prvog dana se okuppljaju.

Cak nisam video prvo ni Kenana, pa na slici ga videh, i jos jedan stranac mi bio nepoznat pa sam skontao posle da je to Grejem Izundu haha, imaju frizure slicne 😄 

Posted

Nwora nije dva i ne moze igrati tu poziciju sa svojim karakteristikama i gabaritima. 

Moze da igra srednju liniju u 1-3-1 zoni, u trojci igraca relativno slicnih dimenzija (Kalinic, Odzeleje, Moneke i on), sa Riverom na sidru i Grejemom/Karterom kao zujalicom i to bi bilo najblize dvojci. 

U napadu nema sta da trazi na poziciji dva sa visokim driblingom i dominantno spot-ap suterskim profilom.

Nedostaje mi zona 1-3-1, kao da je nestala. Od Duleta Vujosevica se nije pojavio trener koji zna da je koristi u potpunosti. Zeljko tu i tamo pokusa nesto, ali nije to-to.

• Like 1
Posted

Ovako po fotkama kada gledam, dosta zanimljiva i uočjivo je baš onako jedna visoka, snažna ekipa.

Na sve to, većina igrača ima talenat, čak i za evroligaški nivo.

Ne sećam se kada smo imali višu, ali i fizički snažniju ekipu.

Ovde baš postoji prostora za razne kombinacije i razne petorke, formacije i čak mislim da i ne treba niko više da dodje, jer zamislite na ovim slikama kada još dodje i Deda i Dobrić tu, pa posle Bolomboj, ne treba nam baš fudbalski tim, ako nadju jednog beka koji pegla odbranu neka ga potpišu, ako ne nadju borca koji je fizicki dobar i pegla odbranu uz solidan šut za 3, onda mozda bolje da prvi put ostavimo ovaj tim bez ikakvih promena do kraja sezone lepo, bez tumbanja i naknadnog dovodjenja 3 nova igrača i prilagodjanja u toku sezone, bolje Topic da otisao na Evropsko da i Dobric bude od starta sa ekipom što svakako znači da eto samo bez Bolomboja budemo i da punih mesec dana sve vreme ova ekipa bude na okupu, trenira, upoznaje se, to je izuzetno bitno.

Srećno Zvezdi, pa da se svi zajedno radujemo na kraju sledeće sezone trofejima(bilo bi lepo sva 3) i prvom i istorijskom plej-ofu u ovom formatu, a ako se Bolomboj ranije vrati, a kockice poklope možda i istorijskom ulasku na FINAL 4, štoo da ne??

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ovako po fotkama kada gledam, dosta zanimljiva i uočjivo je baš onako jedna visoka, snažna ekipa.

Ne sećam se kada smo imali višu, ali i fizički snažniju ekipu.

Pa i nismo bog zna kako visoki, ako ne racunamo blentavog Plavsu.

Zapravo imamo dosta igraca ispodprosecne visine za svoju poziciju. Graham, Carter, Canaan, Ojeleye, Moneke...

Posted (edited)
7 minutes ago, fradler said:

Pa i nismo bog zna kako visoki, ako ne racunamo blentavog Plavsu.

Zapravo imamo dosta igraca ispodprosecne visine za svoju poziciju. Graham, Carter, Canaan, Ojeleye, Moneke...

Da, ali imamo i visokih, krupnih, kormpulentnih i snažnih igrača koji igraju dosta dobru, ili solidnu odbranu.

U odnosu na mitiljavu ekipu poslednje ne jedne sezone, nego nekoliko sezona, gde ako Lazic ne poludi, mi nemamo nijednog defanzivno potentnog igraca sem njega i ovih godinu ipo dana Bolomboja, sa mitiljavim Nedom u odbrani, Daumom, Jago itd itd

Ovo sada vec deluje kao veliku upgrade i kvalitativno i fizički.

Mi smo Dauma zamenili Odželejem, Moneke došao umesto Brauna, Izundu, umesto Luke, Rivero umesto Petruseva, Nwora umesto Gidre, Carter umesto Nedovica, Grejem umesto Jaga, sve u svemu slozices se ne samo kvalitetom, nego i fizicki i karakterno je ovaj tim dosta, dostaa jači nego recimo prosle sezone.

P.S. Carter je odlične visine za jednog beka, visok je 1,93

Edited by Zvezdaš96
Posted

Krilni igrač Filip Škobalj prelazi u BKK Radnički na pozajmicu iz Crvene zvezde sa kojom je nedavno potpisao ugovor. 

Nekadašnji juniorski reprezentativac Srbije na Crveni Krst dolazi sa Univerziteta Ilinois gde je proveo četiri godine, a njegov otac Milan je bio član stručnog štaba Crvene zvezde.

Pozajmica Škobalja je nastavak saradnje dva beogradska kluba, jer će na pozajmici iz Zvezde biti i Janko Dukić, dok je Radnički angažovao igrače sa KLS iskustvom Mateju Todorića i Dimitrija Đorđevića.