Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Kako carsija prica, razlaz je bio solidno ruzan i verovatno je to jedan od razloga sto nema oprostajne utakmice. Navodno sve oko ugovora moji mu je Coki podario.

Kako god, to je sramota kluba i bivseg i sadasnjeg rukovodstva.

Lazi srecno u daljoj karijeri ma gde bila.

I uvek ce se pamtiti svaki podignuti trofej i svaki elitni napadac koga je davio i ponistavao u prajmu karijere.

• Like 16
Posted
4 minutes ago, srlepajce said:

Ma i pumpanje na instagramu ima veze sigurno

Volim sto nije ni pomenuo sadasnje rukovodstvo 😁

Pa sto bi i pominjao, milione mu je doneo iskljucivo Dr Nebojsa Covic...

Msm ako je ovo on zaista izjavio ili su mu opet hakovali nalog.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Stefi88 said:

Pa sto bi i pominjao, milione mu je doneo iskljucivo Dr Nebojsa Covic...

Msm ako je ovo on zaista izjavio ili su mu opet hakovali nalog.

Sta god mislio o Covicu logicno je da njega pomene

Posted

Samo što prije toga pumpanje ili je bio povredjen ili ga Sferopulos nije koristio, a kako bi tek sledeće sezone, a ne izgleda mi baš da je bio srećan da visi u 12,a i kad je medju 12 ne ulazi. 

Svaka čast za sve, meni veoma drag igrač, ali zadnjih godina u padu a mi nikad veći budzet, nije realno da ima mjesta. 

Posted (edited)
46 minutes ago, srlepajce said:

Ma i pumpanje na instagramu ima veze sigurno

Volim sto nije ni pomenuo sadasnje rukovodstvo 😁

"Mojoj Zvezdi želim puno uspeha u daljem radu i nadam se da će biti bar jednako uspešna kao za vreme mog mandata... Do neke sledeće prilike...vaš kapiten"

Sasvim korektno, šta upravu ima pominjati...

Edited by dunaj95
Posted

Legenda je Lazic. 

I ona svinjarija sa Filipom jebiga, ovaj mu je ceo zivot drug. Tesko je u tim situacijama biti objektivan i okrenuti ledja nekog koga znas od malih nogu, pa makar to bilo i u svojstvu istine. Na kraju verovatno i proradi inat u njemu da bude u fazonu - e sad necu sigurno da popustim.

Ne treba zaboraviti ni da je nasisavao navijace koji su navijali za Olimpijakos kada smo igrali protiv njih.

Ima stav, kakav god da je, njegov je. A za pumpanje - nikad nije kasno. I za takvu stvar zaista vazi ono - bolje ikad nego nikad.

Hvala mu za kucanje preko Sase Pavlovica, meni najlepsi potez u novijoj istoriji kosarke. 

• Like 39
Posted

Veliko hvala Branku Lazicu. 

14 godina je proveo u timu. Došao u tim kada je klub bio na izdisaju, učestvovao u usponu, postao kapiten, podigao 25 trofeja, stigao i do reprezentacije.  Pravi potez da se povuče i ostane upamćen kao sinonim za noviji uspeh Zvezde. 

Srećno u nastavku karijere a kasnije i u penziji. 

• Like 6
Posted

Ako ništa drugo, naslediće ga jedini dostojan te uloge. Niko nikad neće biti kao njih dvojica. Veliki Lazić i još veći Nikola Kalinić. 

• Like 14
  • Love 5
Posted

Nikada ne treba zaboraviti sta je Branko Lazic postigao u Crvenoj zvezdi, kakve trenutke smo mi cigani prosli sa njim kao kapitenom kluba, sta znaci 14 godina dresa koji je nosio.

Ostavio je neizbrisiv trag i mmoge divne uspomene, hvala na tome Branko kapitenu! 

• Like 3
  • Love 2
  • Thanks 1
Posted

"Probajte da ne napadate Lazića broj 10, probajte da ne napadate Lazića."

Jeste novijeg datuma, ali ne sumnjam da se ovo moglo čuti godinama na tajmautima protivničkih ekipa.

Srećno kapitenu!

• Like 3
Posted

Debeo, ne igra odbranu, invalid, pripaljuje sa 9 metara, krava muzara. 

Jebes mi sve, pre ce Doncic da ispuni decacki san i zaigra za voljeni klub nego ovi sto ih vijamo godinama za masTne pare a oni dodju kad ih niko vise nece

• Like 4
Posted

Samo da iskažem poštovanje prema Laziću kako prema nezgodnom, sportskom protivniku, tako i prema sportisti koji za razliku od velike većine sme javno da iznese svoj stav. Respect!

• Like 6
  • Thanks 3
Posted

Ode kapiten Lazic u istoriju.

Dao je mnogo, pristupom i ponasanjem. Bio primer. 

Ehej, 14 godina covece! Koliko ste vi imali godina kad je Lazic obuka dres Zvezde? 

Posted

Jedan od onih momaka koje, kao partizanovac mrziš ali moraš da poštuješ. Dok sam trenirao, ovakve igrače u KLS smo zvali kerovi , koji te prebije kao vola, ali dovoljno suptilno da mu se ne svira ni pola; a tad krene polako da ti se uvlači u glavu. Treba reći da je u svom prajmu bio top defanzivac na EL nivou, ozbiljna njuška, lockdown odbrana, agresivno i na igrača, i na loptu, namazan, mnogo ozbiljno talentovanih napadača je shut down-ovao - isključio iz tekme što se ne vidi u sirovim brojevima - a zlata vredi. Pritom je bio jak kao bizon. 

Malo kraće ruke su ga donekle limitirale, ali u principu karijera za respekt, i zato poštovanje za kapitena omraženog rivala i srećno u nastavku iste. 

• Like 2