Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, grati said:

Poenta je bas da se dovodi neko! Svake godine isto brate, fali ti 1 kvalitetan igrac za veci domet i mi krpimo pozicije. Ako smo vec toliko ulozili (a ostalo para od Micica i Petruseva) zasto da ne unapredimo jos ekipu pa da ciljamo sto bolju poziciju? Jbt ovde uz jos 2m ulaganja bili bi TOP. A ovako mozda i prosecna ekipa

Meni su se ovde brate smejali i objašnjavali kako je netačna moja tvrdnja i da je potpuna glupost što sam rekao da mi imamo pare samo za odredjene igrače ( Vasa, Gudura, Filip ove godine) i ako njih ne dovedemo te pare će nestati i neće ih biti za neke druge igrače iste ili slične vrednoati

Posted
37 minutes ago, alokin said:

Cene su sasvim korektne, očekivao sam da će staviti veće cene. 

Isto! Bio sam ubeđen da će za obnovu, za tribine A C D i Pater B biti cena 40-45k. Sasvim korektno.

• Like 2
Posted
40 minutes ago, alokin said:

Cene su sasvim korektne, očekivao sam da će staviti veće cene. 

Биће коректно када објаве да је Јаго и још по који играч нашо нови клуб:lol_2: До тада пратимо са дозом зебње.

• Tuzno 1
Posted (edited)

Evo sad preračunao. Nivo 200, tribina A sa obnovljenom sezonskom ispadne 1900 po utakmici. Plus nisam računao eventualni plej in ili plej of gde su do sada važile sezonske. Iznenađujuće povoljno. Bravo! 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Evo sad preračunao. Nivo 200, tribina A sa obnovljenom sezonskom ispadne 1900 po utakmici. Plus nisam računao eventualni plej in ili plej of gde su do sada važile sezonske. Iznenađujuće povoljno. Bravo! 

Ниси рачунао ни аба лигу која му дође гратис.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Ниси рачунао ни аба лигу која му дође гратис.

Nisam. Nebitno takmičenje. Eto plus gratis ABA liga. 

Posted
6 minutes ago, Čočo said:

Nisam. Nebitno takmičenje. Eto plus gratis ABA liga. 

Aj ukalkulisi i Aba ligu da vidimo kolko bi ispalo.

Posted

Samo čini mi se da prošle godine uz staru sezonsku mogao da kupiš dve nove po povoljnijoj ceni. Ove godine nema te akcije. 

Posted (edited)
13 minutes ago, suptil said:

Aj ukalkulisi i Aba ligu da vidimo kolko bi ispalo.

Ne znam tu koliko imamo utakmica sad u novom formatu. U regularnom delu znam da ih je 16. Ali posle ima i plej in, Top 8 pa F4. 

Edited by Čočo
Posted

Jedno pitanje oko sezonskih.

Ako sam imao nivo 400 i sada bih želeo nivo 200, da li ostvarujem popust na osnovu obnove?? Ili to samo ako se obnavlja isto mesto na tribini?

Ova B tribina koje znatno jeftinija na nivou 200 je pretpostavljam navijačka? 

Mada je meni delovalo da su oni iza koša,neki kao parter,pričamo o Areni naravno.

Posted

Najvece povecanje u mom sektoru. Sa 30k na 36k... 

Nivo 400 - bilo 15.000, sada je 16.000 obnova (6.7%)

Tribina B - bilo 25.000, sada je 25.000 obnova (nema povecanja)

Tribine A,C,D / Parter B - bilo 30.000, sada je 36.000 obnova (povecanje 20%)

Parter 4 - bilo je 45.000, sada je 50.000 obnova (povecanje (povecanje 11%)

Bela loza - bilo 50k/65k/80k, sada je 55k/75k/85k (povecanje 9.1%, 15.4%, 6.3%)

Plava loza - bilo 55k/80k/120k, sada je 60k/80k/130k (povecanje 9.1%, 0%, 8.3%)

• Like 3
Posted
17 minutes ago, Todo said:

Jedno pitanje oko sezonskih.

Ako sam imao nivo 400 i sada bih želeo nivo 200, da li ostvarujem popust na osnovu obnove?? Ili to samo ako se obnavlja isto mesto na tribini?

Ova B tribina koje znatno jeftinija na nivou 200 je pretpostavljam navijačka? 

Mada je meni delovalo da su oni iza koša,neki kao parter,pričamo o Areni naravno.

Tribina B nije navijacka . Postoji ta navijacka tribina B ili kop i ova koja je tacno iza toga ona se zove tribina B i tu nista neces vidjeti od zastava , to ti je jedino ako ides da navijas kao neki od nas i ne gledas mec .

Posted

Ono što sam mislio da uzmem ispadne mi 55k, obnova za te tribine je 20k jeftinija, izgleda da ću ove sezone izabrati 10 utakmica na koje ću ići. 

Interesuje me jel moglo prosle godine da se uzme popust ako je sezonska bila za drugo jeftinije mesto u Areni. 

Posted (edited)

Ne pratim ništa ove režimske klubove koji služe za pranje para, sad uđoh na vikipediju da vidim koga su doveli, piše da Zvezda trenutno ima 11 stranaca?!

Jel to istina? Tamo i dalje stoje Jago, Kenan, CMM... hoće bar oni da idu?

Moram reći da kao građanin Srbije sam jako zadovoljan kako se troši moj novac, jedva čekam jako 12. mesto.

Edited by Poenter
  • Like 2
  • Ha-ha 3
  • Pumpaj! 1
Posted
39 minutes ago, Daiki Ito said:

Tribina B nije navijacka . Postoji ta navijacka tribina B ili kop i ova koja je tacno iza toga ona se zove tribina B i tu nista neces vidjeti od zastava , to ti je jedino ako ides da navijas kao neki od nas i ne gledas mec .

Ok hvala ti.

Ne, ne bih navijačku pogotovo za košarku, želim ipak neki komfor.

Znači ostaju ove od 36 000, pod uslovom da imam popust na obnovu jer sam za prošlu god imao nivo 400.

• Like 1
Posted
19 minutes ago, Poenter said:

Ne pratim ništa ove režimske klubove koji služe za pranje para, sad uđoh na vikipediju da vidim koga su doveli, piše da Zvezda trenutno ima 11 stranaca?!

Jel to istina? Tamo i dalje stoje Jago, Kenan, CMM... hoće bar oni da idu?

Moram reći da kao građanin Srbije sam jako zadovoljan kako se troši moj novac, jedva čekam jako 12. mesto.

whos-that.gif.600078c932b1ea4ee748f745d2098f15.gif

:whistling:

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Након што су Добрић и Давидовац (претпостављам) покупили неке минуте у победама Србије у тренинг мечевима против БиХ и Пољске иза затворених врата, данашњи дан обележава и почетак *озбиљне* репрезентативне кошарке коју ће наши играчи играти током овог лета. Осим српског двојца који је извесно пројектован за сам крај евролигашког протокола, од играча који тренутно имају уговор са Звездом за своје репрезентације ће до почетка клупске сезоне играти и Риверо и отписани (?) Јаго. Рекао бих да смо добро прошли у смислу потенцијалне потрошње наших кошаркаша и пре него почне вероватно најзахтевнија сезона до сада јер је јасно да од четворице који ће имати обавезе само један може да се назове чланом уже ротације Црвене звезде у сезони 25/26.

Риверо је управо и играч који ће званично отпочети ово репрезентативно лето кад је реч о нашим играчима јер вечерас игра са Кубом прво коло претквалификација америчких континената за одлазак на Светско првенство 2027. године. Да би он и његови саиграчи обезбедили место у последњој фази квалификација потребно је да заврше међу прве две екипе у конкуренцији Чилеа, Еквадора и Ел Салвадора. Чиле је домаћин турнира који ће трајати само три дана током којих ће сваки тим одиграти по три меча.

Сви преноси ће бити доступни на YT, тако да се могу гледати и у одложеном термину, ако се некоме због нашег гузоње не остаје до касно у ноћ. Ево линкова:

Распоред репрезентације Србије је мање-више познат и биће довољно извора информација да се на то не морам обазирати, а иако га не видим у саставу за наредну сезону, додао бих да Јага и Бразил крајем месеца очекује првенство Јужне и Северне Америке, за које ће се у Панами (17-19. августа) припремати против домаћина, Уругваја и Аргентине.

• Thanks 3
Posted
44 minutes ago, Todo said:

Ok hvala ti.

Znači ostaju ove od 36 000, pod uslovom da imam popust na obnovu jer sam za prošlu god imao nivo 400.

Sumnjam da ćeš dobiti popust ako prelaziš sa jeftinije na skuplju kartu (na fudbalu to ne može, lično sam iskusio prošle god), al' svakako vredi da pokušaš.

Takođe, sva dobra mesta na nivou 200 (A,C,D) su već sezonska, uglavnom se obnavljaju. Ako kupuješ jednu kartu možda i nađeš nešto ok, ako vas je više zajedno - teško

• Like 1
Posted
1 hour ago, Todo said:

Ok hvala ti.

Imaš popust, ja sam prošle sezone prešao sa nivoa 400 na 200

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
3 hours ago, Arsen10 said:

Ono što sam mislio da uzmem ispadne mi 55k, obnova za te tribine je 20k jeftinija, izgleda da ću ove sezone izabrati 10 utakmica na koje ću ići. 

Interesuje me jel moglo prosle godine da se uzme popust ako je sezonska bila za drugo jeftinije mesto u Areni. 

Prošle godine je bilo moguće i plaćanje na rate, tako da možda budeš imao i tu opciju. 

Posted
3 hours ago, MarioKempes said:

Sumnjam da ćeš dobiti popust ako prelaziš sa jeftinije na skuplju kartu (na fudbalu to ne može, lično sam iskusio prošle god), al' svakako vredi da pokušaš.

Prosle godine nije moglo za FK a moglo je za KK. Ove godine moze i za FK, al nzm za KK.

Posted
13 minutes ago, simaspass said:

Rivero prva cetvrtina vs El Salvador

6 poena
za dva 3/4

trojke 0/2

2 ofanzivna

1 defanzivni skok

Zabraniti mu trice.

To je tako očigledno 😌