Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Dzonii said:

Mnogo bre mracis, opusti se, popi neko pivo...

Izvini stvarno što vam rušim sneška i ometam vas u loženju na svaki mogući natpis. 

Posted
13 minutes ago, Čočo said:

Screenshot-20250731-081740-com-instagramJa mislim na ovo. I ovde se ne pominje ta bomba kod nas. Bar ne direktno. U Srbiji su dva kluba koja ispunjavaju uslove za tako nešto. Može biti i Partizan. 

Imas u zadnjoj obkavi na profilu neko je pitao da li je ta 'nuklearka' vezana za komsije ili nas na to je in odgovorio da je za nas.

Posted
2 minutes ago, NMX said:

CMM, Graham, Carter, Canaan7772244.pngCMM, Yago, Canaan, Nedović

Cmm, Graham, Carter, nuklearka

>

Cmm, Graham, Carter, Canaan

• Like 2
  • Love 2
  • Ha-ha 26
Posted
12 minutes ago, bosMan_jr said:

Potpuno je besmisleno to sto ponavljas da Lorenco za 29 i Nan sa 28 su bili mladi igraci koji treba da udju u prajm, a Grejem sa 30 mator i istrosen penzioner. 

Nije poenta u godinama. Svi igrači koje sam nabrojao nisu bili legit NBA igrači sa 20+ minuta u kontinuitetu više sezona. Grejem jeste. Godine su nebitne. 

6 hours ago, Night wolf said:

Naprotiv, on nije dokazani NBA igrač zato što nikako nije dobijao pravu šansu, a svaki put kad je dobijao 20+ minuta isporučivao je sasvim dobrih 10+ poena i 5 asistencija..

Mislim da zbog toga baš ima želju i dalje da se dokaže i pokaže da može da igra ozbiljnu košarku. Isto tako ne treba podcenjivati ni efekat naših navijača. Nekad je pritisak ogroman, a nekada im daje krila. Mislim da će se on sasvim dobro snaći kod nas.

Čovek ima skoro 350 utakmica i dvocifren prosek poena.

Rekao bih da je ipak bio sasvim legit NBA igrač.

Posted
14 minutes ago, Čočo said:

Izvini stvarno što vam rušim sneška i ometam vas u loženju na svaki mogući natpis. 

Brate koji je tebi dobar potpis do sad? 

I koga bi ti ako vec Graham ne valja, kazi nam ko je dobar igrac onda? 

Bas me zanima kako ti gledas na to. 

• Like 3
Posted (edited)

Da se uozbiljimo, koliko je to moguće na ovom ubogom topiku.

Nuklearka (bože, koji krindž) može da dođe samo ako Kenan ode. I opet ćemo imati problem velikog broja igrača koji bez lopte ne mogu mnogo toga. 

Mi kao da zaboravljamo da ćemo u svakom trenutku na terenu imati barem 3 komada iz ekipe: Moneke, Semi, Nvora, Karter, Graham, Rivero.

Svi do jednog ljubimci lopte. Pa na to ako dodamo nuklearku na dvojku ni Sferov sudoku sa rotacijama neće biti dovoljan. 

Ako se već dovodi još neko spolja, kao peti  u rotaciji (CMM, Graham, Canaan, Carter), ja sam za nekog holinsolikog lika. Glue guy, dobra odbrana, energija i ok procenat za 3 (bolji od Holinsa svakako). 

Jer u suprotnom lako može da nam se desi što i grobarima prošle sezone, da nakrcamo igrače na spoljne pozicije i da svako traži svoje minute i šuteve. I da onda trerner mora da seče to i da 2-3 igrača moraju da gule po 35 minuta (a znajući našu istoriju povreda i lečenja....)

Edited by NMX
  • Like 5
Posted (edited)
7 hours ago, Gilmour said:

Jarane, čovek je trejdovan u G ligi. Pre će Sferopulos da fura šiške po sred čela nego što će ovaj nazad u NBA.

Poslednji put igrao takmičarsku košarku dok mobilni telefon nije postojao otprilike.

Jarane,čitajući tvoje upise i opise koji se tiču Graham-ovih igračkih kvaliteta,statistike,istorije njegove karijerne pomislio bi čovek 

da smo potpisali Pajović Gavrila.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 2
  • Ha-ha 9
Posted

Невероватно.. Док не почне сезона не треба уопште имати топик о прелазном року.. Фале нам играчи на 1 2 5 сви су причали, сад доводимо ван шаблона из НБА играче који целу каријеру тамо играју и неко није задовољан.. Ако дођу бек и плеј из НБА па да и никога не доведемо на центру више ово је најбоље одрађен прелазни рок од кад ја знам.

• Like 10
Posted

Nismo mogli dovesti boljeg igrača na poziciji 1 da se ne lažemo. Savršen fit na ovaj roster pritom kompatibilan sa Kodijem. 

A za svako pojačanje možeš naći neku manu. "mačka u dzaku", "ispušena muštikla", "nikad nije igrao EL", "ispovređivan", itd...

Čekamo tu zvjerku na beku, pa da polećemo. Vidićemo šta će biti s centrom, ali ako Bolomboy nije spreman od starta valjalo bi i tu uzeti nešto preko bare.

Na tviteru se šuška o Maliku Bizliju. To savršeno odgovara terminu "nuklearka". Znam da je i više nego nerealan jer je preozbiljan nba igrač, al navodno ima problema sa zakonom,

to jest ilegalnim kockanjem, gdje mu prijeti i zatvorska kazna, a gotovo izvjesno će biti suspendovan. 

• Like 1
Posted (edited)

Semi je dobar spot up suter, zato nije lose da ostane i Kenan, njih dvojica sutiraju sta im ovi iskreiraju. Ne treba nam bomba na 2, ja bih gurao sa ovim sto imamo.

Osim naravno sto mi pojava Jasiel Rivera i Plavsica u ekipi budi nemir.

Edited by bosMan_jr
  • Like 1
Posted

Nuklearka koju najavljuje tipsnlips je po svemu sudeci Malik Bizli, navodno mu nudimo jos veci ugovor nego Grahamu i pregovori su u toku...

Izvor - jedini relevantan tip sa mcz-a.

• Like 3
  • WOW 3
Posted (edited)

Procitao sam to i sjetio se da je Beasley trenutno FA, otpusten od strane Pistonsa, a trenutno i traje istraga, sve to zbog navodnog kladjenja na svoje utakmice.

Opet, Beasley je svakako nerealna opcija, jer je covjek legit starter/prva opcija sa klupe u dosta timova u ligi. Jedan od najboljih sutera posljednjih par sezona i svako njegovo povezivanje sa nama je van granice normalnog.

Edited by LevonKendal
Posted
7 minutes ago, NMX said:

Da se uozbiljimo, koliko je to moguće na ovom ubogom topiku.

Nuklearka (bože, koji krindž) može da dođe samo ako Kenan ode. I opet ćemo imati problem velikog broja igrača koji bez lopte ne mogu mnogo toga. 

Mi kao da zaboravljamo da ćemo u svakom trenutku na terenu imati barem 3 komada iz ekipe: Moneke, Semi, Nvora, Karter, Graham, Rivero.

Svi do jednog ljubimci lopte. Pa na to ako dodamo nuklearku na dvojku ni Sferov sudoku sa rotacijama neće biti dovoljan. 

Ako se već dovodi još neko spolja, kao peti  u rotaciji (CMM, Graham, Canaan, Carter), ja sam za nekog holinsolikog lika. Glue guy, dobra odbrana, energija i ok procenat za 3 (bolji od Holinsa svakako). 

Jer u suprotnom lako može da nam se desi što i grobarima prošle sezone, da nakrcamo igrače na spoljne pozicije i da svako traži svoje minute i šuteve. I da onda trerner mora da seče to i da 2-3 igrača moraju da gule po 35 minuta (a znajući našu istoriju povreda i lečenja....)

Sve to stoji, i meni neka logika govori da nam je potreban igrač dobre odbrane energije, tipa ovog Javonte Grina ali ne bi mi smetalo ni da je neki igrač koji traži loptu, nekako su me smorili igrači tipa Kenana, Dobrića, Lazića, Gedraitisa, Lazarevića, vjerovatno ih ima još koji su nam igrali na 2-3 a ne znaju loptu spustiti na parket. Daj da napokon imamo u svakom trenutku dva bolhendlera,a uz to da nisu baš rupe u odbrani. 

Što se Čoča tiče,provalio sam ga, mislim da je sujevjeran, do sada je uvijek bio optimista sve dobro i na kraju razočarenje. Sad konta ako bude mračio, sve mu bude loše da će opet sve biti suprotno :) 

• Like 3
Posted
8 hours ago, Disfruto said:

Theo Maledon - 34.9%

Fakundo Kampaco - 32.4%

Karsen Edvards - 35%

Shane Larkin - 35%

Karlik Jones takodje losi procenti pa kakve veze ima? Sto su navedeni odlicni igraci u Evropi a imali ovakve brojeve tamo?

Ni sam ne verujes u to da su doveli igraca na osnovu hajlajtsa i statistike pogotovo ne Milan Tomic.

Ne znam gde se informises ali su ti procenti suta netacni. Morao sam da proverim jer sam znao da C. Jones ima preko 50% i bio sam u pravu. Maledon i Faku isto preko 50%, dalje nisam hteo ni da gledam.

Posted
56 minutes ago, Psycho said:

Nisam video u komentarima da će nuklearka kod nas. Ako ti nije mrsko pošalji mi u pp, a možeš i ovde, ukoliko je dozvoljeno, naravano. 

Screenshot2025-07-31092030.png.427244297803c0bbe49b25ad111ac5e8.png

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Mrk said:

Ne znam gde se informises ali su ti procenti suta netacni. Morao sam da proverim jer sam znao da C. Jones ima preko 50% i bio sam u pravu. Maledon i Faku isto preko 50%, dalje nisam hteo ni da gledam.

Verujem da su to NBA procenti pošto je bila priča o 37% našeg novog igrača

• Like 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Wook said:

Nije Beasley otpušten. Istekao mu je ugovor.

Istekao mu je ugovor i verovatno nece biti zakonski gonjen, ali mu je veliki problem to sto ni jedan NBA klub ne zeli ni da ga pipne i to je jedini razlog zbog cega mozda i razmislja o Evropi, jer je on trenutno prva petorka vecine NBA timova. 

Edited by VISOKOLETAC
Posted

Beasley je trebalo da potpiše ugovor na 42 miliona/ 3 godine ovog leta, pre istrage o klađenju. 

Lik se zadužio, ko zna kome sve duguje pare. Ako mu je NBA zatvorena, nije nemoguće da dođe u Evropu da povrati dugove da ga neko ne skrati za glavu u Detroitu.

• Ha-ha 1
Posted
19 minutes ago, Mrk said:

Covek je mislio na NBA. Devonte jos nije igrao u EL, pa je glupo da poredimo te procente.

• Like 2