Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, avakss said:

Čočo sto ti lepo ne nadjes neki drugi klub da navijas,koliko negativnih komentara na racun svega oko kluba jbt..

Ne znam šta mu se dešava ovog ljeta, mene ranije nervirao sa pretjeranim optimizmom a sad skroz kontra 😁

• Like 4
  • Ha-ha 17
Posted
7 minutes ago, Čočo said:

Gra'm je najveća mačka u dzaku. Ne znam šta mogu da očekujem od njega. Dobra NBA statistika, 30+ godina, karijera u poslednje tri godine u ozbiljnom padu. Uz sve to dolazi kod nas. Ne vidim što ga nije pokupio drugi klub. Ne postoji ni jedan razlog da pre prihvati poziv Dozeta i Co. nego nekog drugog kluba u Evroligi. Znači više znaka upitnika nego očekivanja. 

Da ga je pokupio drugi klub bilo bi da smo nesposobni, da propustamo igrace.

Covece daj izbaci tu negativu iz sebe, iskuliraj malo, popij svetlo.

Nikom nije zanimljivo da cita, svaki post crnji od crnjeg.

Nismo ni mi svi odusevljeni poslovanjem kluba, pa opet ne mracimo 10% kao ti.

• Like 18
Posted

Pa da nema upitnika oko njega i da ne postoji rizik, Zvezda svakako ne bi ni dosla u priliku potpisati ga. Jeste kocka i rizik al ako bude sve ok sa zdravljem, nagrada je ozbiljan mamojeb za EL nivo. 

• Like 12
Posted
10 minutes ago, avakss said:

Čočo sto ti lepo ne nadjes neki drugi klub da navijas,koliko negativnih komentara na racun svega oko kluba jbt..

Da ima nešto pozitivno, bilo bi i pozitivnih komentara. Ko nam je trener i ko nam vodi klub da nema SNS para niko ne bi ni došao kod nas. 

• Ha-ha 4
Posted

Team Čočo ovde. 

Koji je poslednji igrač koji je došao iz USA u Evropu sa punih 30 godina i pokidao, tj ostavio neki trag u EL? 

I onda na to, dodajte u jednačinu i...pokidao već prve sezone (a s nama ima ugovor baš toliko). 

Osim ako baš nekog nisam smetnuo s uma, bukvalno ne postoji takav igrač poslednjih 10+ godina, tako da...smanjite očekivanja.

A njemu i nama neka je sa srećom. Meni je dovoljno da bude bolji od Jaga. 

• Like 5
Posted

Pojma nemam ko je ovaj lik, ali ne pratim NBA, tako da mi je to kao neko opravdanje.

Ali koliko vidim, dosta ga hvale po društvenim mrežama, tako da samo napred dečko.

Svidja mi se što dolazi neko novo lice, a neki krug "dalsiikadamenevoljela" jurolig circle of life.

Sretno njemu, a i nama sa njim!

• Like 1
Posted

Evo jedan moj hot take da mogu da me kvoduju na kraju sezone, XRM ce pokidati u Bajernu, i bice kukanja sto ga nismo uzeli za manje para kad smo mogli😁

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
12 minutes ago, Čočo said:

Da ima nešto pozitivno, bilo bi i pozitivnih komentara. Ko nam je trener i ko nam vodi klub da nema SNS para niko ne bi ni došao kod nas. 

Kako nema nista pozitivno? Sta bi za tebe bilo pozitivno, kakva li su to imena i pojacanja ako Graham nije za pozitivu?

Posted (edited)

Devonte je jako sličan tip igrača Nejpiru. Dobar šuter, ne i vrhunski, igra pleja iako nije prirodni organizator igre, ali nema size za nešto drugo.

Iz pika voli da baci lob, što na naše centre ide kao tašta u gostima subotom uvece, često poteže za alibi pasovima i ne bira tako lako pas o parket. Defanzivno prisutniji od Nejpira jer je pre svega krakat za svoju visinu. 

Nekako - tip beka koji je uvek više odgovarao Partizanu nego Zvezdi.

Jack of all trades, master of none.

Što se tiče statistike iz NBA, u njegovom slučaju je manje relevantna. Čovek se naigrao u lošim ekipama koje su tenkovale ili igrale opuštenu košarku radi razvijanja mladih. (Šarlot, NOLA, SA)

Moje mišljenje je da je ovo klasičan primer high risk - high reward.

Edited by Gilmour
  • Like 3
Posted (edited)
21 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Team Čočo ovde. 

Koji je poslednji igrač koji je došao iz USA u Evropu sa punih 30 godina i pokidao, tj ostavio neki trag u EL? 

I onda na to, dodajte u jednačinu i...pokidao već prve sezone (a s nama ima ugovor baš toliko). 

Osim ako baš nekog nisam smetnuo s uma, bukvalno ne postoji takav igrač poslednjih 10+ godina, tako da...smanjite očekivanja.

Da li se na 30. rodjendanu desava nesto magicno u organizmu, pa MVP evrolige je dosao sa 28 u Evropu prvi put i pokidao ali sa 30 je nemoguce da dobijemo dobrog igraca? (ne mora da bude MVP oprosticemo mu).

Ibaka je imao preko 30 pa je odigrao lepo u Bajernu kad je dosao.

Fournieru racunamo sezone u POITIERSU? Ako ne, onda je i on dosao sa 32 pa pokidao. 

Recimo Norris Cole, Dorell Wright, Brad Wanamaker?

mrzi me da trazim, ovo je iz glave na prvu, mislim da uopste nije mali broj primera

Najebali smo kad @Čočo shvati da svakog igraca koji je dosao/ce doci u Zvezdu nije pokupio neko drugi 😬😬😬

Edited by bosMan_jr
  • Like 8
Posted

Ovo je pravo flashy pojacanje da zadovolji prosecnog navijaca crvene zvezde. Kao nedovic svojevremeno ili floor general sa fantasy-a CMM. Ima dobru statistiku u nebitnim ekipa, cepa mrezicu sa 9 metara, a u sustini ne donosi nista. Ne mogu da verujem da se nikome nije upalila lampica na karijernih 37% iz polja!?

Posted
3 minutes ago, Nate said:

Ovo je pravo flashy pojacanje da zadovolji prosecnog navijaca crvene zvezde. Kao nedovic svojevremeno ili floor general sa fantasy-a CMM. Ima dobru statistiku u nebitnim ekipa, cepa mrezicu sa 9 metara, a u sustini ne donosi nista. Ne mogu da verujem da se nikome nije upalila lampica na karijernih 37% iz polja!?

Da li si ispratio njegovih 37% karijernih iz polja na kakav su način šutani ti koševi?

Posted (edited)

Cigani do juce ajde rizikujte sa nekim iz NBA lige ucmala je ova EL pool igraca!!!

Cigani danas sto uzimate ovog Grahma ima milion upitnika daj proverenu EL iskusnjaru!!!

Edited by Don Dusko
  • Like 35
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Cigani do juce ajde rizikujte sa nekim iz NBA lige ucmala je ova EL pool igraca!!!

Cigani danas sto uzimate ovog Grahma ima milion upitnika daj proverenu EL iskusnjaru!!!

hahahahaha nema sta legendarni smo, bukvalno legendarni, ja ne verujem sta citam

• Like 6
Posted

Na isti na koji je i nabio tih 18 poe a.

11 minutes ago, bosMan_jr said:

Da li se na 30. rodjendanu desava nesto magicno u organizmu, pa MVP evrolige je dosao sa 28 u Evropu prvi put i pokidao ali sa 30 je nemoguce da dobijemo dobrog igraca? (ne mora da bude MVP oprosticemo mu).

Fournieru racunamo sezone u POITIERSU? Ako ne, onda je i on dosao sa 32 pa pokidao. 

mrzi me da trazim, ovo je iz glave na prvu, mislim da uopste nije mali broj primera

Najebali smo kad @Čočo shvati da svakog igraca koji je dosao/ce doci u Zvezdu nije pokupio neko drugi 😬😬😬

Nadam se ipak da ce malo bolje pokidati od cola i wrighta! Wanamaker je imao 3, 4 sezone pre nego sto se domogao evrolige.

Fourniera stavljati u ovu jednacinu je ipak malo preterano. 

Posted
5 minutes ago, bosMan_jr said:

Očigledno se dešava, pošto praktično ne postoji takav igrač. 

Od nabrojanih, jedino bi Wright upao u kriterijume onih koji se po prvi put sreću s košarkom van USA posle 30, a i on je bio malo u Kini pre dolaska u Evropu. 

I ne, ne znači da ne možemo naći dobrog, nego čitam očekivanja nekih ovde da će Devonte pokidati, brutalan potpis, nismo svesni kakvog igrača smo doveli i slično. 

Praksa nam je pokazala da su daleko veće šanse da ne bude big deal pojačanje, pa s toga smanjujem euforiju po službenoj dužnosti. 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, ZvezdaBL said:

Da li si ispratio njegovih 37% karijernih iz polja na kakav su način šutani ti koševi?

Učiteljice, učiteljice, mogu ja? 

Elem, plaćam league pass unazad dvocifren broj godina i gledam NBA apsolutno svako jutro. Ustanem cirka oko 6, pogledam meč ili dva (bez tajmauta, poluvremena...), ne znam rezultat.

Gledao sam NOLA dosta puta, kao i Sparse i realno je da bi Devonte imao bolji procenat da ima malo više sive mase. Bolji je šuter od statistike.

Istovremeno, ume da bude ozbiljan privatnik, a klikeri ostanu zatrokirani ko zna gde, pa je selekcija ravna MPJ.

Kratak je i krakat istovremeno.

Uglavnom ovakvi dolasci završe fijaskom i raskidom ugovora nakon 10 do 20 utakmica, ali ajde da vidimo.

Ljudi tripuju da će od vizuelno istog igrača dobiti približan kvalitet igre i da je sposobnost tu negde.

Ne bih da budem preveliki pesimista, ali što se mene tiče očekujem jedan golem' pimpek od njegovih igara.

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Nate said:

Samo da ne bude, ko onaj bese washington ili ko vec sto je u pola sezone zapalio da bi se posvetio privatnom biznisu😂

Moćni Norman Ričardson 😃

Odigrao onaj kup u NS gde smo u sve 3 tekme igrali produzetke i na kraju osvojili. Mislim sezona 2003 npr.

Edited by Christofer Moltisanti
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Gilmour said:

Učiteljice, učiteljice, mogu ja? 

Elem, plaćam league pass unazad dvocifren broj godina i gledam NBA apsolutno svako jutro. Ustanem cirka oko 6, pogledam meč ili dva (bez tajmauta, poluvremena...), ne znam rezultat.

Gledao sam NOLA dosta puta, kao i Sparse i realno je da bi Devonte imao bolji procenat da ima malo više sive mase. Bolji je šuter od statistike.

Istovremeno, ume da bude ozbiljan privatnik, a klikeri ostanu zatrokirani ko zna gde, pa je selekcija ravna MPJ.

Kratak je i krakat istovremeno.

Uglavnom ovakvi dolasci završe fijaskom i raskidom ugovora nakon 10 do 20 utakmica, ali ajde da vidimo.

Ljudi tripuju da će od vizuelno istog igrača dobiti približan kvalitet igre i da je sposobnost tu negde.

Ne bih da budem preveliki pesimista, ali što se mene tiče očekujem jedan golem' pimpek od njegovih igara.

Ma bolje da nije niko ni dosao. Bolje da ne rizikuju nesto nego daj proverene igrace makar bili i 5. i 6. opcije u svojim timovima.

To ce nam doneti zeljeni rezultat nakon svih ovih godina.

Edited by Disfruto
Posted
53 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Team Čočo ovde. 

Lorenzo

Posted

Jedno je rizikovati, a drugo je dovesti igraca na osnovu statistike kojeg verovatno nikad nisu ni gledali sem na hajlajtsima i nadati se da ce bas on biti zabod.

Mala trivia, je l znate koji jos igrac ima karojerno 37% iz polja?

Isaiah canaan