Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Kada je počeo prelazni rok, kako se kukalo na pomen Lorenza Brauna, Vildoze i slicnih.

CMM, Vildoza, Karter, velika steta sto to nije udarna trojka na pleju.

Kakve neznalice vode nas klub, hteli da daju milion za Petruseva, on sad placa sam 500k Oliju. Ne sumnjam u dobre namere, samo mislim da postoji velika kolicina neznanja. Imam neki osecaj da su poslali ponude bar na 40 adresa i na 35 dobili negativan odgovor.Tuzno je da novca imamo a da ne znamo.

Posted

nevezano za Filipa Oly je sve samo ne oličenje sportskog fair-playa. moguće da je i ovo šta kaže To Be Told  istina. Filip ima svojih kvaliteta ali i mana. rekoh već danas da takvu slobodu koju je imao kod nas teško da će dobiti u drugoj sredini. da li je je donio pravu odluku ili ne pokazat će vreme. moguće čak i da čini pravu stvar za sebe. niti žalim za njim nešto specijalno a niti sam indiferentan. ambivalentan sam po pitanju njega.

Posted
2 minutes ago, Molina23 said:

Samo udrite, zviždite, pljujte, hranite govnima pa se posle svi kolektivno snebivajte kada većina domaćih igrača u top formi i godinama zaobilaze klub nego biraju Milano, Hapoel i gde sve pored Beograda i Srbije. 

Može da se bude razočaran i tužan bez histerije i pozdravljanja do prvog kolena. Stvarno može. 

Slažem se. Ali biću baš prijatno iznenađen ako se samo završi na psovanju i pljuvanju. Naravno, nema nikakvog opravdavanja toga, samo kažem.

• Like 1
Posted

Ajde do pre mesec dana ste se kleli u tog Petruseva a sad bi da zvizdite i da ga vredjate.

Dobro zeznuo nas je?Nije to razlog da se ovoliko zuci prosipa ovde.

• Like 10
Posted

Па и онако је прича била да не треба му дати 1.7 милиона + милион обештећење, шта вас онда нервира у томе што га нисмо купили?

• Like 14
Posted
5 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Па и онако је прича била да не треба му дати 1.7 милиона + милион обештећење, шта вас онда нервира у томе што га нисмо купили?

Možda ljude nervira što 2 sezone u nizu smo pare izdvojili SAMO ZA NJEGA, a ako nas odbije te pare više i ne postoje i ostaje nam isti roster, kao i slučaj za Gudurića i Micića..

Eto sada pošto niko od njih ne dolazi, to znači šta??

Znači da više niko ne dolazi jer ti silni milioni su za njih, a mi nismo čuli za druge domaće i strane igrače..

• Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Možda to što nas je uspešno zavlačio duži period.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Molina23 said:

Samo udrite, zviždite, pljujte, hranite govnima pa se posle svi kolektivno snebivajte kada većina domaćih igrača u top formi i godinama zaobilaze klub nego biraju Milano, Hapoel i gde sve pored Beograda i Srbije. 

Može da se bude razočaran i tužan bez histerije i pozdravljanja do prvog kolena. Stvarno može. 

Ali bukvalno. Ko je toliko besan neka uzme stari krevet ili sto, čekić i udri. Ili nek ide u šumu da se izvrišti.

Čuj oživeli mu karijeru - a klub nije imao koristi od Filipa? Bukvalno je bio jedan od najboljih igrača ekipe, bio MVP kola EL. 

• Like 3
Posted (edited)
3 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Као и за свађу, потребне су две стране.

U stvari je za svađu dovoljna jedna strana, a za vezu su potrebne dve strane. Očigledno je da smo ponovo bili rezervna opcija, zbog čega smo se zamajavali sa njim više od mesec dana. 

Edited by TB Told
Posted
5 minutes ago, JPM said:

Dobro, ta prica je gotova.

U Julu imamo jasnu situaciju sta nam je ciniti. Odlican splet okolnosti.

U šta se kladiš da će Rivero i Izundu izginuti i u odbrani čak i bacati se u tribine da stignu do lopte duplo više nego Petrušev?

Nedović i Petrušev us nažalost simbol našeg makar abaligaškog neuspeha a ni jedan plej of takodje nemaju posebno Nedovic koji ni sa jednim klubom to nije uspeo a bio svuda bitan faktor, dok jedine 2 aba lige u poslednjih 7 godina koje nismo osvojili je Petrusev bio glavni igrac i prvi centar tih sezona i upravo on odigrao jezivo obe sezone u zavrsnici kod nas...

• Like 2
Posted

Довођење још једног резервног центра апсолутно ништа неће решити.

Довођење стартера значи да ће повратком Боломбоја, Риверо са платом од милион отићи на место трећег центра, а да ће иза њих тројице још бити Изунду и Плавшић.

Најурити спортски сектор и тренера из клуба говњивим моткама.

• Like 14
  • Thanks 1
Posted
25 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Mene nervira sto nam sad ne gine RIP centarska linija, jer smo se mesec dana zamlacivali sa tim balavcem dok nas je on drzao na stendbaju kao poslednju opciju. Ako sam dobro razumeo Markosa, cak je i dao rec da ostaje, da bi se posle ipak predomislio. I sta sad, treba ga ovacijama docekati?

Zvizdacu mu zato sto me snazno iritira kao pojava, a ponajvise zato sto je bio jedan od predvodnika zlocinackog poduhvata pravljenja Taunsa i Gobera od Vojina Medarevica i Dusana Miletica. 

Nikad nikakve emotivne konekcije izmedju njega i Zvezde nije bilo ni u tragovima, pa samim tim ni izmedju njega i mene. Niti je ista konkretno pruzio klubu na rezultatskom planu, naprotiv, simbol je za neuspeh.

Naravno da ga necu vredjati, ali prikljuciti se zvizducima (ako ih bude) hocu, zasto da ne.

• Like 6
Posted
30 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Ko kaze da ga nismo kupili? Kao prvo sve je dogovoreno od obestecenja do njegove plate. Prvo je prihvatio decko sve,pa je rekao da ipak mora da razmisli malo, u medjuvremnu trazio i pregovarao sa Dubaijem i Hapuelom Itd Pa onda se javio i rekao da iz privatnih razloga posvadjao se sa zenininom porodicom na proslavi rodjenja deteta nece da igra u Srbiji... 

Sa nase strane sve sto je trazeno je dato to sto je on otisao da bude 5 ipcija u Dubaiju je vec neki njegov fiks u glavi i problem koji ocigledno ima da mora da menja klubove.

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted
3 minutes ago, Maverick88 said:

Pa onda se javio i rekao da iz privatnih razloga posvadjao se sa zenininom porodicom na proslavi rodjenja deteta nece da igra u Srbiji... 

Ovo je novi nivo insajderisanja.

• Like 2
  • Ha-ha 8
Posted

Srecan mu veliki put.

Mnogi stranci su vise bili povezani sa klubom od doticnog. Karakter mu je slican odbrani koju igra. Ima ga samo u tragovima.

• Like 5
Posted
6 minutes ago, suptil said:

Rivero je dosao kao back up Petrusevu bese?

Tako kazu... 

Na Evropskom trzistu bukvalno nema nista, jedino Ibaka ali i on ima godina...

Posted
21 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Довођење још једног резервног центра апсолутно ништа неће решити.

Довођење стартера значи да ће повратком Боломбоја, Риверо са платом од милион отићи на место трећег центра, а да ће иза њих тројице још бити Изунду и Плавшић.

Најурити спортски сектор и тренера из клуба говњивим моткама.

A sta bi ti uradio? Znaci cekao bi Bolomboja do januara uz Izundua i Plavsica? Kakav ce Bolomboj biti u januaru? Nemam problem da u januaru Rivero bude treci centar ili da ispadne iz rotacije, a inace nema milion po sezoni. Ima 1.3 miliona za obe sezone plus bonusi. 

A mozda se Bolomboj vraca do pocetka sezone?

• Like 1
Posted

Za koliko je para potpisao Petrusev za Dubai zna li se?

Generalano POetrusev je lupio Drcelicu takvu samarcinu da ce ovom zujati usi do Nove godine minimalno. 

@VISOKOLETAC  Hoces da kazes ako je Bolomboj vrati za pocetak sezone koj ce nam jos jedan centar ?:lol_2:

Posted

Ja sam gotovo siguran da nece doci nijedan visoki vise. Znaci bek i plej i to je to.

Ne treba zvizdati Petrusevu hvala njemu i srecno samo ako mu karijera ponovo krene silaznom putanjom zaobici ga i to je to.

• Like 4