Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Stefi88 said:

Kakav Tajs ljudi sta je sa vama?

Taj ostaje u Monaku, a i da ostane sigurno nece kod nas...

Malo samo realnosti...

Kukako se ovde i na Vildozu, Lorenca, Loa... Sada bi ih svi potpisali na keca.

Ne znam kakve Azdaje pojedinci ocekuju.

What is realnost?

• Like 1
Posted
14 minutes ago, JPM said:

What is realnost?

Da su Rokas i Yago i dalje nasi igraci pod ugovorom, i da treba da odu da bi neko dosao, za Rokasa verujem da ce lako naci klub, za Yaga bas i nisam siguran...

Svakako vise ocekujem dvojku nego pleja, pogotovu ako Yago ostane na kraju.

• Like 3
Posted
4 minutes ago, Stefi88 said:

Da su Rokas i Yago i dalje nasi igraci pod ugovorom, i da treba da odu da bi neko dosao, za Rokasa verujem da ce lako naci klub, za Yaga bas i nisam siguran...

Svakako vise ocekujem dvojku nego pleja, pogotovu ako Yago ostane na kraju.

Ma zajebavam se, aludiram na to da nasi ne zele realnost.

Nisi razumeo, nema veze.

• Like 1
Posted
16 minutes ago, JPM said:

Nisi razumeo, nema veze.

Da nismo kupili Rivera i Izundua, vec zbirno od njihovih plata kupili Tajsa, sada bismo imali na centru Tajsa, Bolomboja i Plavsica, uz to i Moneke moze u small na petici, sto jeste kvantitetom slabije, ali kvalitetom bi to bilo mnogoo bolje..

Posted (edited)
22 minutes ago, JPM said:

Realnost nije briga na koju se obaziremo.

- Navijači KKCZ, verovatno

Edited by Smrtokapa
Posted
12 minutes ago, fradler said:

Deriste izgleda ipak u Dubaiju, bar tako pise tipsnlips.

Daj samo sto pre da se ozvanici.

Posted
50 minutes ago, fradler said:

Deriste izgleda ipak u Dubaiju, bar tako pise tipsnlips.

Nadam se da ta ljiga vise nikad nece prismrdeti nasem klubu. 

• Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted
3 minutes ago, Stefi88 said:

Bice opasan Dubai samo tako 😁😉

Bice bas zajebano ih posloziti. Ko ce pre uzeti sut Bejkon, Bertrans, Musa, Petrusev. Ko pre lopti, njegova je 🙂

Posted (edited)

Jedina ekipa koja će ove sezone biti ozbiljno opasna u Evroligi je Partizan. Od ostalih ne znam šta da očekujem. Ni kod jedne ekipe ne vidim neko posebno,, pojačanje" u odnosu na prethodnu sezonu. 

Edited by Čočo
  • Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Bice bas zajebano ih posloziti. Ko ce pre uzeti sut Bejkon, Bertrans, Musa, Petrusev. Ko pre lopti, njegova je 🙂

Kod kog je lopta na prvom dodavanju nakon centra, on zavrsava napad.

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Jedina ekipa koja će ove sezone biti ozbiljno opasna u Evroligi je Partizan. Od ostalih ne znam šta da očekujem. Ni kod jedne ekipe ne vidim neko posebno,, pojačanje" u odnosu na prethodnu sezonu. 

A po cemu oni opasni? Doveli Parkera?

Ja msm ako dovedemo 1 do 2 bombe i lepo tim klikne bicemo ispred njih na tabeli.. kao j prosle sezone 😊

• Like 5
  • Thanks 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Čočo said:

Polako sa njima. Po meni i oni zavise da li ce dovesti nekoga na pleju. Zaboravlja se da su i oni prosle sezone imali zavrsetak sezone kao i mi, sa par epskih raspada. E sada je problem, jer na vec oformljen sastav i gde se znaju uloge dovodis glavnog baju. Kako ce to ostali prihvatiti, a posebno Sterling koji je ego manijak? Prednost je sto je tu Zeljko, pa ce on valjda najbolje znati sta ce sa njima.

Kao sto mi imamo viska igraca na poziciji SF, oni na 4 imaju bas guzvu: Pokusevski, Mike, Dilan, Parker, Bonga.

Inace ja nemam problem sto se vaga sa bekom, jer je to nama najbitniji igrac, mada ako nasi biraju........ 🙂

Edited by VISOKOLETAC
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, pavlaka said:

A po cemu oni opasni? Doveli Parkera?

Ja msm ako dovedemo 1 do 2 bombe i lepo tim klikne bicemo ispred njih na tabeli.. kao j prosle sezone 😊

Po tome što je petorka Karlik, Sterling, Bonga, Parker i Tajrik u top 3 petorke u Evroligi. Plus ostaju im odlični šljakeri Marinković, Vašington, Osetkovski, Pokuševski. 

I na ovo očekuju još pojačanje spolja i u reketu. Imaju gotovu petorku od prošle sezone koju će samo nadograditi. Za jednu celu sezonu su ispred nas. 

• Ha-ha 6
Posted
2 hours ago, Born Ready said:

...ali njegovo vraćanje u ekipu za narednu sezonu ima jako malo smisla.

njegovo vraćanje u bilo koju košarkašku ekipu je besmisleno...

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Čočo said:

Onaj Partizan što je jedva dobio Budućnost bez najboljeg igrača, i uz nevjerovatnu sreću u prvoj utakmici? Oni ako ne ubodu neka dobra pojačanja biće slabiji nego prošle sezone. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Navodno 3-godisnji ugovor

I Misko je cava samo takva 

sa nama prvo jednogodisnji a onda pozajmica do kraja sezone

Necu mu zvizdati, neka je ziv i zdrav i osvoji zlato sa reprezentacijom ali bas gorak ukus

• Like 1