Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Na sve to, ne mogu se nikako složiti da je on neki prosečan i bezvezan igrač, jer nisam gledao nikada meč na kojem neki bezveznjak za 20 minuta podesli 19 asistencija i to na gostujućem parketu i time ubedljivo postane najbolji asistent svih vremena na jednom evroligaškom meču.

Čak i u NBA ligi nije jednostavno i ne vidjam često za 20 minuta ili koliko da neko podeli 19 asistencija..

Ja sam gledao kad je jedan bezveznjak podelio 20!

Edited by Nate
  • Ha-ha 3
Posted

Petrusev ima dve ponude iz EL, i navodno o njima razmislja, Dubai koji se pominje mu nudi manje para, dok mu aktuelni sampion nudi dobre uslove. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Ali ovo pravdanje eventualnog dovođenja Jovića sa Teodosićem i uopšte poređenje dva totalno različita nivoa igrača, jezivo i odvratno. Miloš je i sa 37 bio legit EL igrač na doziranoj minutaži, sa 38 nije bio i povukao se.

Jović sa diskus hernijom i Bog zna koliko još povreda nije ni za 15 minuta Evrokupa i Aba lige i to već par godina kamoli danas u 2025-oj i EL. Bolje Miljenoviću dati tu minutažu, bolje i Jago da igra umesto njega, bar može da igra, o čemu mi pričamo uopšte. Očigledno među nama ima ljudi koji domaćoj osnovi mogu sve da oproste dok mogu da hodaju i drže hemijsku za potpis. Jebao vas Čović i Jakovljević i to idiotsko rezonovanje. 

Edited by Molina23
  • Like 18
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
2 hours ago, nunilo said:

Bilo je dosta nas na forumu koji nismo bili odusevljeni cak sta vise.

Tačno tako. Transparentno sam ovde ali i u stvarnosti prosipao pozamašnu kubikažu jeda i frusta zbog potpisa Tea i Nedare. 

Ali sam zato za fejk Šahbaza bio ubedjen nakon prvog kola da mu niko u EL neće so na rep staviti...eh živote zupčasti kaišu.

Ozbiljnu sam pijanku posvetio bratu Mesini kada ga je dokon vratio pod svoje skute.

Uzgred...Jović je hronični problem sa ledjima rešio davno...još u Bajernu i to bez operacije. U Himkiju je imao jednu lakšu povredu rebra. Na OI nije išao zbog ozbiljne rupture lista u meču sa Filipincima a pre dve godine je u Valensiji iskrenuo je skočni zglob.

Jovićev najveći problem već 4-5 sezona je forma i višak kilograma. Niije on spor samo zbog godina.

Neki bi rekli da ne radi dovoljno na sebi, da je lenj i egocentričan. 

Nadam se da je Stefan samo dimna bomba za finiširanje dila sa Fakundom.

To bi me ispravilo brže od tri kratka bez mleka.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 4
Posted (edited)

Ne pamtim kada nas je neko ovako besramno prodao. 

Bili smo spremni da u njega  uložimo rekordnih 5.1 miliona i platimo milion za obeštećenje. 

Razumeo bi da su mu kao Guduri ponudili po sezoni kilo para jači ugovor pa da kažeš: mašala majstore, nek je selamet ali nezahvalnik je odbio da nastavi karijeru u Zvezdi i pre nego što je našao drugi angažman i to verovatno sa tanjim ugovorom.

Nadam se da će fejk navijači Dubai-a zbog njega vazda grditi lice cele sazone a sledeće ga poslati na pozajmicu u Peristeri da se sreće na pijaci sa  Barcokasom.

Edited by Wingwalker
  • Like 4
Posted
5 minutes ago, Wingwalker said:

Ne pamtim kada nas je neko ovako besramno prodao. 

Bili smo spremni da u njega uložimo rekordnih 5.1 miliona i platimo milion za obeštećenje. 

Da su mu kao Guduri ponudili kilo para preko po sezoni pa nek je selamet...ali pajvan verovatno odlazi uz tanji ugovor.

Ne mogu mu ništa dobro poželeti u jebenom Dubaiju. 

Seronja nezahvalni.

Mislim da je njega Misko unistio,prvo Efes pa Olimpijakos pa sada Dubai... Sto se mene tice neka mu je srecno al da ga vise nikad ne vidim ovde.

• Like 4
Posted

Ne bih se iznenadio da ostanak Petruseva zavisi od ostanka Nedovica.. Pare koje bi Nedovic uzeo kod nas i sa smanjenjem ugovora nece uzeti na drugo mjesto, pa je onda i Misku procenat manji. 

Posted (edited)
1 hour ago, mindgame said:

nije pružio apsolutno ništa u sezoni gde je nejpir otišao kao da ne kažem ni ja šta i izvukao sezonu i osvojio sva tri trofeja  zajedno sa Jagom kog smo dizali u nebesa prošle sezone ? Neko je lepo napisao da zaslužujemo Jovketa i Rivera… 

Miša izvukao tu sezonu!!?? Dobro. Da ne bude zabune. Koliko sam bio protiv dovođenja Teodosića još i više sam protiv Jovića. Valjda smo izvukli pouku da više ne dovodimo naše legende od 40 godina.

Edited by Bejn
Posted
6 hours ago, Igor_ said:

Petrusev ima dve ponude iz EL, i navodno o njima razmislja, Dubai koji se pominje mu nudi manje para, dok mu aktuelni sampion nudi dobre uslove. 

Nadam se da su se nasi okrenuli drugim resenjima i da su povukli ponudu, jednostavno dosta je, koliko god dobar igrac bio dzaba mu.

• Like 1
Posted

Pa okrenuli su se drugim resenjima. Rivero nam je startni centar, Plavsic i Izundu bekap. Nema potrebe da se sanjari da ce iko vise doci na 5.

Ja se nadam jos jednom kombo beku. Mislim da i Yago ostaje.

• Like 4
Posted
1 hour ago, Stefi88 said:

Nadam se da su se nasi okrenuli drugim resenjima i da su povukli ponudu, jednostavno dosta je, koliko god dobar igrac bio dzaba mu.

Drcelic je u fazonu "resavam ja to", kao sto je bio nakon vecere sa Gudurom😁

Posted

Osim nekog bezvrednog i glupog osećaja izdaje, ne osećam ništa posebno po pitanju Petruševa za naradnu sezonu. Talenat je tu ali mentalitet baš nije, racio mi kaže da je Dubai baš prava sredina za njega. Jak tim ali opet niko neće da ga psuje ako ne naprave rezultat.

Posted
6 hours ago, Nini3112 said:

Mislim da je njega Misko unistio,prvo Efes pa Olimpijakos pa sada Dubai... Sto se mene tice neka mu je srecno al da ga vise nikad ne vidim ovde.

Ne znam da li je istina ono da kada se vracao iz Nba u Evropu da mu nije ni receno da je Zvezda zainteresovana da ga vrati

Posted
18 minutes ago, СтелаРоса said:

Ne znam da li je istina ono da kada se vracao iz Nba u Evropu da mu nije ni receno da je Zvezda zainteresovana da ga vrati

Glupost. Svi su navijači znali ali eto njemu neko trebao da kaže. 

Priče za malu decu.

• Like 1
Posted
1 hour ago, JPM said:

Pa okrenuli su se drugim resenjima. Rivero nam je startni centar, Plavsic i Izundu bekap. Nema potrebe da se sanjari da ce iko vise doci na 5.

Ja se nadam jos jednom kombo beku. Mislim da i Yago ostaje.

Otprilike ovako i ja razmišljam. Doćiće još jedan spolja i to je to. 

Dakle

CMM, taj jedan spolja 1/2, Yago

Carter, Canaan, 

Nwora, Kalina, Dobrić

Moneke, Odzeleje, Deda

Rivero, Izundu, Plavša

...Miljenović, Radošić

Sem ako se Izundu ne pokaže kao neki Adebayo ispod radara (što se naravno neće desiti), mislim da nismo imali EL sezonu sa lošijom centarskom linijom. Sad svi pravac u crkvu i najskuplju sveću za brata Bokija. 

• Like 2
Posted

Stefan Jovic je trebao biti doveden onda kada smo rešili da uhlebimo Stefana Markovića na silu i ostao je godinu i po dana, ništa spektakularno uradio nije, tada obe ruke za Jovića , sada već mislim da je pokasno za njega iako mislim da bi i sada imao mnogo veći doprinos igri neo mnogi u zadnje 3 sezone koji su zvezdaši do zadnjeg dinara.

Jović je član generacije 14/15 koja je zlatnim slovima upisana u istoriji kkcz, i to je dovoljno što treba znati o njemu.

Posted (edited)

Ja mislim da nema sanse da cemo uci sa takvom centarskom linijom u sezonu, osim ako ne postoje najave da ce Bolomboj brzo na parket. Po meni je sasvim ok da Plavsic bude tu na pripremama i proba da istisne Izundua i izbori se za svoje mesto. Ako ne uspe, mislim da ce mu se lako naci nova pozajmica jer je zbog svojih gabarita sigurno pozeljan u vecini slabijih ekipa. 

Sto se tice Jovica on da nije sklon povredama bi kod nas bio prvi plej kada bi ga doveli. Ali ovako je bas veliki rizik dovoditi ga, otprilike kao Tea ili Hangu pre dve godine. Ja vec vidim kako ce potpisati i bice prica da je u odlicnom fizickom stanju, a onda ce vec prvu prijateljsku utakmicu da preskoci jer ga je nesto ukocilo u ledjima.

Edited by СтелаРоса
  • Like 2
Posted
13 minutes ago, NMX said:

Sad svi pravac u crkvu i najskuplju sveću za brata Bokija.

Ja sam to kao militantni ateista već odradio, ali nema ništa od toga. On i ako se vrati u januaru, dok uđe u formu, možda će biti upotrebljiv posle kupa. Nama je taj period posle kupa uglavnom rekreativan u EL.

Ovu sezonu bi, možda, trebalo shvatiti i kao prvu od tri sezone nekog ciklusa. Iskreno, pojačanja su dobra, sem centra nismo ništa pogrešno odradili. Ako se ubode sa tim bekom, to je jako dobro. Uvek smo mi imali rupe na bar jednoj poziciji, ove sezone će to biti pozicija 5, a nadam se ne i pozicija 2.

• Like 1
Posted (edited)

O ovome pišem nedeljama, mesec unazad. Ali bitno je da sam ja trovao temu, bio pesimista, nisam doprinosio diskusiji. Klub koji volimo i pratimo ne postoji od ovog prelaznog roka. Sve je bilo očigledno i ništa se ne razlikuje od prethodnih prelaznih rokova. Eventualno ima razlike jer su nam pojačanja ove sezone mlađa i sa više atletike. Sve ostalo već viđeno. Besmisao i kvantitet. Od početka se ovde razbacuje svakojakim rosterima a u rosteru imamo nekoliko igrača pod jakim ugovorima a kojima svi već vide leđa, piše stotinak stranica o Miciću koji je bio blizu nas kao i Halejeva kometa. Jedino je taj Petrušev mogao da ostane ali na kraju nije ni on. Očekujem još jednog na spoljnoj poziciji ako Jago ode ( u šta ne verujem jer ga niko za te pare neće, osim ako na našu štetu se ne raskine ugovor) u suprotnom to je to do selekcije u novembru/decembru. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, СтелаРоса said:

on da nije sklon povredama

Ne menja mnogo na slučaju, ali Jovke nije sklon povredama, već ima hroničnu povredu leđa. To su tehnički dve različite stvari. Nedović je sklon povredama, staklen igrač. Jović ima tu jednu ali zajebanu.

• Thanks 1
Posted
8 hours ago, Molina23 said:

Ali ovo pravdanje eventualnog dovođenja Jovića sa Teodosićem i uopšte poređenje dva totalno različita nivoa igrača, jezivo i odvratno. Miloš je i sa 37 bio legit EL igrač na doziranoj minutaži, sa 38 nije bio i povukao se.

Jović sa diskus hernijom i Bog zna koliko još povreda nije ni za 15 minuta Evrokupa i Aba lige i to već par godina kamoli danas u 2025-oj i EL. Bolje Miljenoviću dati tu minutažu, bolje i Jago da igra umesto njega, bar može da igra, o čemu mi pričamo uopšte. Očigledno među nama ima ljudi koji domaćoj osnovi mogu sve da oproste dok mogu da hodaju i drže hemijsku za potpis. Jebao vas Čović i Jakovljević i to idiotsko rezonovanje. 

Ваљда што се више попљује Јовић то је "тачније".

Јовић који није ни за 15 минута ЕК је ове сезоне за тих 15 минута имао 5.1 асистенцију, седми асистент, а на 40 минута убедљиво први асистент са 13.1 асистнцијом, следећи је у том параметру имао 10.4.

Posted (edited)

@Čočo Bek nam svakako treba čak i ako Yago ostane. Ako pak ode, trebaju nam dva. S tim što će konceptualno da budu potrebne različite stvari. Ukoliko Yago ostaje onda moramo da jurimo nekog malo gabaritnijeg beka, jer ni Carter nema mnogo mesa. A ako Yago ode, onda treba dovesti dva dosta različita beka.

EDIT: Kakva bre diskus hernija kod Jovića? To se danas relativno lako sanira. I to nije hronična povreda. Druge su muke kod Jovića, opet svodi se na potrošnju materijala i na nedovoljno dobar genetski materijal, što se kaže. Čovek svako malo mora da odmori od košarke.

Edited by JPM