Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, dzakala said:

Uhvatih negde kako nam je Luka od podcastu prilicno popljuvao klub i trenera, a sve isprovociran nedolaskom Plavsica kod njih u emisiju.

Ako sam dobro ukapirao...

Izmedju ostalog, niko od domacih igraca nece da dodje jer se cuju sa Lazicem i Nedarom koji je najuren na oravdi Boga.

Prijatelju, nemoj opet, potrošili smo tri strane komentarišući tu emisiju, propustio si...

• Like 10
Posted (edited)
18 minutes ago, dzakala said:

Uhvatih negde kako nam je Luka od podcastu prilicno popljuvao klub i trenera, a sve isprovociran nedolaskom Plavsica kod njih u emisiju.

Ako sam dobro ukapirao...

Izmedju ostalog, niko od domacih igraca nece da dodje jer se cuju sa Lazicem i Nedarom koji je najuren na oravdi Boga.

Nije najuren na pravdi boga nego je bilo mesta ili za njega ili za Kenana, a njegov ugovor(ako postoji) je lakse prebaciti na neki tim, a i kraj sezone mu nije isao u korist. Ocigledno je i da su hteli njega da zadrze, ali je Kenan zeleo da ostane.

Ja ne znam zasto se zali na ne dolazak Plavsica kada je naslovni sponzor podkasta konkurencija naslovnom sponzoru naseg kluba. 

Edited by VISOKOLETAC
Posted

Sto je najcrnje izgleda da ce stvarno Jovic kod nas.

Mislim da covek i kad pozeli da se ponada nekoj logici, prosto ostane razoruzan.

• Like 6
Posted

Gotivim Jovića i čak i u ovim godinama je svakako u organizaciji igre korisniji, pa i defanzivno od većine plejeva koje smo imali godinama unazad.

Nije to nažalost onaj Jović, ali igrao je i za reprezentaciju sa 33 godine pa je bio dosta dobar i veoma važan šraf naše reprezentacije.

Ako smo Tea doveli da završi karijeru, Jović sigurno fizički neće kod nas biti u tako lošem stanju i zaslužio je onda i on da završi karijeru u Zvezdi.

• Like 2
Posted
1 hour ago, dzakala said:

Jeste, hteo Vasa da dođe za duplo manje kod nas, ali su mu Laza i Nedara rekli da ih najuriše na pravdi Boga i onda Vasa reče, "E jebi ga, ništa onda".

Verujem da to tako funkcioniše u glavi Luke od Šipova.

Posted

Stefan Jovic ima smisla samo pod 2 uslova

Da Jago ode

Da se na Miljenovica u EL uopste ne racuna, odnosno da se roster za EL projektuje kao da nije deo tima...

Jer ako je trio pljeva CMM Jovic Miljenovic to je u ravni sa Rivero Izundu Plavsic

Onda na 2-4 mozes imati sve Lebrona do Lebrona, sa ovakvom trojkom na 5 i 1 sve u qrac ide

Tako da se iskreno nadam da ce se Stefi zaobici , osim ako nije slucaj gore navedena situacija

• Like 1
Posted
7 hours ago, Nate said:

Gde je, sta radi, dejan miskovic?

Ja sam juče bio sa Milenkom Topićem, ako hoćete mogu da probam da nam završim četvorku. Nije više toliko pokretan ali šut je i dalje prisutan. 

Posted

Jovic ima smisla ako dovodimo i Dončića inače nema smisla. Bože me sačuvaj.

Mada to je pijani hejter i maloumnik Jakovljevic pa i mi dzabe trosimo strane.

Posted
1 hour ago, JPM said:

Stefan Jović nema nikakve logike ni u kom slučaju.

Pa ima, nismo doveli Gudurića, ne ostaje Petrušev, onda je i dobar Jović da umiri masu onih kojima je bitno da u Zvezdi ima domaćih igrača, bez obzira na godine i kvalitet.

• Like 5
Posted

Ma sumnjam da ostaje Filip

I da ostane nama nista ne resava jer je puno mediokriteta

Ovo kako dovode igrace ko na traci a da nosioci ne postoje, niti se moze nazreti ko ce to biti je bas top debilizma

Stvoreno za Sferine rotacije, jbga ko ga dovede

imali smo svakakvih ispada ranijih sezona ali se ipak znalo ko kosi 

Na sta mi krcamo novce tuga

Posted

Nije problem Stefan Jović kao bek ap opcija. On ima ono šta nama u ovakvoj koncepciji fali ( u slučaju da je zdrav). Problem je što Jović dolazi kao bek ap Kodiju. Pogubno je oslanjati se na nekonstantnog Kodija i Jovića koji je sklon povredama. Ako se obistine ove najave nama će na beku trebati neko ko će po meču davati 25 poena da bi ispeglali sve. A taj bek će teško doći. 

• Like 1
Posted (edited)

Неће Јовић бити проблем ни као 2. ни 3. опција на плеју уколико погодимо са довођењем једног правог бека.

Под тим мислим профил играча као Хифи, Стерлинг Браун, Гудурић, Обст...

Да може да организује иоле конкретан напад и да буде пријетња сва свих позиција. 

Ако се ископа негдје тај профил биће то компактна цјелина.

Edited by Los_Pollos_Hermanos
  • Ha-ha 7
Posted

Evo nisam pisao , ni čitao par dana...

Ok Fest na Tjentištu je svake godine sve bolji i bolji. 

Hoću da kažem da mi je jako drago što nam je došao Rivero i dolazi eventualno Jović. Šta se pisalo sve za Madoo Loa , Lorenca Brauna , Darijusa i tt... Pa onda za Donta Hola koga eto jedan Oly doveo za bekap opciju... Mi apsolutno kao navijači zaslužujemo Jovića i Rivera a ne Darijusa i Dontu recimo...

• Like 5
Posted

Sem prezimena ne znam šta to Stefan Jović donosi. Poslednja sezona u kojoj nije propuštao mečeve u EL zbog povreda je bila 2015-16. Prošle sezone u Valensiji je imao sitnije povrede, odigrao je 18 od 22 meča u EK i 26 od 42 meča u ACB ligi. Očekivati da takav igrač bude faktor u EL sa 38 mečeva je neozbiljno. Da ne pominjem da je na ionako problematičan šut trenutne spoljne linije je on prošle sezone u EK imao 26%, a u ACB ligi 32%, uz slobodna bacanja 71% (EK) i 63% (ACB).

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

A koliko mi to bekova uopste hocemo da imamo jbt...

Ако оду Кенан и Недовић, остали смо на Картеру и Енвори који ће да игра и нека и крила.