Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Kaze ovaj debil Luka..kako ce biti plalvsicu kad ima samo crnce da nece moci ni sa kim da prica.. 

I da smo kk nigerija..

Ja se pokajao sto sam sada slusao ga svih sat vremena 😑

• Like 1
Posted

Pogledao sam upravo izdanje Luke Spasovskog, manje više priča ono što većina zna samo je to teatralnije i pod dozom neke zlobe izgovoreno, priča kako smo produžili Nedovića pa odjednom ga nećemo i tražimo mu da nam makar pola ugovora oprosti, priča kako niko neće Kenana (tj njegovu platu preuzeti) te kako smo se ogriješili od Mitrovica, Lazica,Yaga,Rokasa da ih maltene tjeramo iz kluba.

Njemu sad eto smeta što mi dovodimo strance itd itd

E sad meni je pažnju privukao jedan detalj kad je pričao vezano za Petruševa, u smislu kako je rekao nećete vi meni nikakve rokove davati ja se pitam, što opet na neki način prikazuje da je haotično u klubu i da ne znamo gdje udaramo, koliko god da je ovaj Luka grobar i ne voli nas informacije nisu baš tek onako rečene i izmišljene samo je on bio iznerviran pa je to tako rekao.

P.S. mislim da je krenuo i govoriti kako su se neki odnosi promijenili kao što je neki dan Markos napisao da je Čović trenutno u boljim odnosima sa KKP nego sa nama 

• Ha-ha 1
Posted

Oko čega se vi sekirate majko moja...

Kako će se zvati Filipova ćerka.

Koliko dlaka na rukama ima Branko Lazić.

Kakvu frizuru ima uroš Plavšić.

Šta je izjavio neki Luka...

Svaka vam čast. Vi stvarno pored ovoliko aktuelnosti prosto ne možete da stignete da se bavite nečim korisnim.

• Like 5
Posted
1 hour ago, LevonKendal said:

Sve da je i istina, slusati sta prica ovaj pijani grobar, koji zove nasu ekipu Nigerijci, koji govori za Bokana da je gospodin, stavlja Miliju Vojinovica u isti kos sa Zvezdom. Podcast se zove Lukrilo o svemu, a prica sat vremena o Zvezdi. 

"Plavsa nije dosao jer je podrzao Djokovica na Instagramu"????? 

Po tviteru citam kako je klub u losoj situaciji, kako je ovo sve istina, itd. Svako ko zeli dobro Crvenoj zvezdi, treba da proziva ovo smece odvratno i da mu ne daje sekund paznje.

Ovo je jak udar na klub i ovim postaje veliki neprijatelj kluba. Nista novo od grobarskih medija. 

Ajde ti nama u par reci objasni sta ce dobro doneti klubu ako opljujemo po Luki?

Najveci problem nam je, kako ti kazes, pijani grobar?

Opljujemo po njemu i odmah cemo poceti da dovodimo smisleno igrace, potpisace Micic i Guduric?

Lik je bas onakav, kakav mu je i podkast, totalno nebitan.

Posted

Savršena ekipa za Nedu brata. Uklopio bi se na keca.

Šteta samo što će nama u dve utakmice ubaciti po 35p bez promašaja iz igre.

• Like 7
  • Ha-ha 2
Posted

Ne treba bacati bisere pred svinje, odnosno ne treba davati ovolike novce bitangama i nesposobnjakovicima kao sto ljudi koji vode nas KK.

• Like 5
Posted
6 minutes ago, berti said:

Ne treba bacati bisere pred svinje, odnosno ne treba davati ovolike novce bitangama i nesposobnjakovicima kao sto ljudi koji vode nas KK.

Taj novac i nije dat da bi se stvorio jak tim nego da se ljudima mažu oči. Jebe se nepomeniku kog će glavati da dovede. Bitno da ljudi tripuju o ekonomskom tigru i zlatnom dobu. Nema veze što je u samo godinu dana u gradu od 180 000 stanovnika, 3 000 ostalo bez posla tek tako.

Posted

Da ima mnogo zlonamernih u vezi Zvezde, kao što je ovaj Luka npr, ima. Da im klub daje municiju i otvara guzove pred njima svojim kretenskim poslovanjem - pa upravo to radi. Moramo raščistiti postojeće ugovore pre nego što dovedemo nove igrače.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Ja mislim da nigde u svetu nema toliko budala procentualno kao kod nas, da tako dele ugovore šakom i kapom pa onda misle da će se tek tako rešiti istih. To je baš dokaz bahatosti.

A i kako misle ljudi ovde da ćemo se mi tek tako rešiti ugovora Yaga, koji je po nekoliko izvora oko 800k godišnje, kad lik jedva da može da dobaci do 400k u drugim sredinama. Nisu svi idioti, drugi cene svoj novac.

Posted

Ofer Janaj demantovao da zele Petruseva, pre svega zbog procenta suta za 3 poena. Traze boljeg sutera.

Pored Vase navodi pregovore i sa jos jednim plejmejkerom (verovatno Dzons).

Posted
3 minutes ago, JPM said:

Ja mislim da nigde u svetu nema toliko budala procentualno kao kod nas, da tako dele ugovore šakom i kapom pa onda misle da će se tek tako rešiti istih. To je baš dokaz bahatosti.

A i kako misle ljudi ovde da ćemo se mi tek tako rešiti ugovora Yaga, koji je po nekoliko izvora oko 800k godišnje, kad lik jedva da može da dobaci do 400k u drugim sredinama. Nisu svi idioti, drugi cene svoj novac.

Mislim da si ovom rečenicom u suštini i dao odgovor. 

Prosledićemo ga negdje i plaćati lapo lapo sa timom koji ga uzme. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, NikolaTest said:

Ofer Janaj demantovao da zele Petruseva, pre svega zbog procenta suta za 3 poena. Traze boljeg sutera.

Pored Vase navodi pregovore i sa jos jednim plejmejkerom (verovatno Dzons).

Ima jos plejmejkera na trzistu, doduse pod ugovorom su

Posted

Ja mislim da mi možemo da se "otarasimo" Yaga samo tako što ćemo plaćati deo njegovog ugovora, možda čak i pola ugovora, a ostatak ekipa koja ga preuzme. Za Gidru imam nadu da će naći već neki klub koji ga želi jer ima šta da ponudi i nije veterančina. Sa Canaanom smo pojeli govno i treba da ga pojedemo do kraja, on treba da ostane u ekipi samo u drugoj ulozi. On je doveden prošlog leta kao kapitalno pojačanje, nemoguće je da posle samo godinu dana nije više ni za kakvu ulogu. Slična je stvar i sa CMM, s tim što mislim da je on i dalje dobar igrač za 20ak mpg, da će mu ova atletičnija i brža ekipa više odgovarati, jesmo ga precenili ali on je i dalje igrač koga bi većina evroligaša rado imala u nekoj ulozi na svom rosteru. 

• Like 7
Posted (edited)

Све шта је причао Лука у подкасту је небитно, али ово му је све напричао неки увређени домаћи играч који не остаје следеће сезоне у Звезди... То је много гора ствар, него то шта је овај од 2 реченице које је добио, направио сат времена подкаста

Уосталом, не чуди, када су многи домаћи од Човића добијали уговоре само да би Небојша има контролу у свлачионици и недељне извештаје ко шта ради у екипи. Наравно то нису рекли Луки, какви су саиграчи за друге. Него мало пљуцнули, када нема више уговора који не би добили нигде.

Edited by BB7
  • Like 9
Posted
3 minutes ago, Dzo23 said:

Mislim da si ovom rečenicom u suštini i dao odgovor. 

Prosledićemo ga negdje i plaćati lapo lapo sa timom koji ga uzme. 

Naravno. Samo kažem kako neko misli da to može tek tako, puj pike ne važi se.

Bukvalno kao tesna koža. To si ti potpisao sa Čovićem, nisi sa mnom...

Ugovor je pravno obavezujući dokument, obe strane. Ne može to sad mi se sviđaš, sad mi se ne sviđaš. A deluje mi kao da naši ljudi to tako gledaju.

Posted
1 minute ago, BB7 said:

Све шта је причао Лука у подкасту је небитно, али ово му је све напричао неки увређени домаћи играч који не остаје следеће сезоне у Звезди... То је много гора ствар, него то шта је овај од 2 реченице које је добио, направио сат времена подкаста

Уосталом, не чуди, када су многи домаћи од Човића добијали уговоре само да би Небојша има контролу у свлачионици и недељне извештаје ко шта ради у екипи. Наравно то нису рекли Луки, какви су саиграчи за друге. Него мало пљуцнули, када нема више уговора који не би добили нигде.

Koliko sam ispratio Luka je sad dobar sa Čovićem,hvali ga, dobar sa Pešićem dolazi im u podkast,a Čović nije dobar sa Zvezdom,Zvezda iznenada zabrani Plavšiću da gostuje,pa priča o domaćim igračima,hmm :smiley33:

Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Izašao je raspored, otvaramo protiv Armanija u Beogradu 30.09.

U oktobru:

Bajern A

Fener A

Žalgiris H

Real H

Baskonija H

Asvel H

Makabi A

Nije loše.

Evo za kolege da se vidi i sa mreža.