Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, VISOKOLETAC said:

I ja ne mislim da ce to biti slucaj, ali npr ako im je tu vec Ljulj, mozda zele da im ostali igraci budu mladji, kako bi izgurali ovu sezonu.

Da uzmemo mi Ljulja i svima lepo, a?

🙂

Posted

Letnja liga traje još 5-6 dana.

Pretpostavljam da ćemo sigurno do tada, ako ne i duže čekati situaciju oko Petruševa.

Posle toga će NBA timovi da gledaju, mere, seku… razmišljaju o igračima sa letnje lige.. o drugim opcijama ako neki nisu zadovoljili… mislim da će saga potrajati bar još neko vreme

• Like 1
Posted
2 hours ago, Čočo said:

Ako je Markos rekao da se stidljivo spominjao verujem da će ispitati teren. A ne sumnjam da su u redovnom kontaktu sa njim. Ako postoji i promil šanse da mu Real otvori vrata imaćemo dobre šanse da se vrati kod nas. 

Nisam to rekao.

Posted
1 hour ago, avakss said:

1. Mekintajer,           ,Miljenovic.

2.                  ,Carter,Cannan.

3.Kalinic,Nwora,Dobric.

4.Moneke,Odzelej,Davidovac.

5.Petrusev?,Rivero?,Izundu.

+Bolomboj,Radosic.

Ovo je u idealnom slucaju..

Svaka tebi čast kad si uopšte uspio pohvatati ko je došao, otišao, ostaje, odlazi, dolazi..Mi kao da ćemo namještaj proizvoditi a ne igrati basket. 20 igrača a čekaju se pojačanja. Jebote.

Posted

Ljudi ja stvarno ne verujem kad vidim da se piše da nam neki igrači nisu fit na roster ili se želi da ne dođu/ostanu. Konkretno Hauard i Petrušev.

Mi smo prošle sezone uz sve nedostatke, midžete i neatletske igrače, povrede i sve što nas je pratilo bili druga odbrana u regularnom delu EL!! Druga odbrana!

Što se tiče napada bili smo 5 ili 6 najgori tim. 

Da podsetim da je najjača odbrana bila Žaligirisa. Mi smo bili 10 oni 13 na kraju..

Ja znam da odbrana osvaja trofeje, ali napad te dovodi u priliku da se boriš za iste, što je nama, ipak sledeća stepenica..

Imali smo sigurno 6-7 utakmica na jednu loptu gde bi svakako želeo da vidim midžeta iz Baskonije kako rešava umesto Kodija tekme. Upravo to nam je nedostajalo prošle sezone, igrač odluke što Hauard svakako jeste.

Ne bih se bunio da u poslednjem napadu vidim Hauarda, Kenana, Nworu, Kalinu i Filipa, mislim da ne bi znali koga da čuvaju. A to nam je nedostajalo cele prošle sezone.

Sad, koliko je realno dovesti ga, je druga priča..

• Like 7
Posted
1 hour ago, Sector said:

Na forumu su padale glave za mnogo manja lupetanja od Campazza al ajde.

Ja sam spreman za 10 strana o tome kako nam Kampaco ne odgovara na roster i kako je kanta od igraca.

• Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, djenkoslav said:

Svaki igrač je odličan dok ga ne dovedu u vezu sa Zvezdom. 😄

A još i ako Guru bude nezadovoljan.. :)

Posted (edited)

I ako sam pre 3,4 nedelje rekao kako mi je sve jedno da li će Filip ostati u Zvezdi, ipak sam sad mišljenja (posle dovođenja Rivera) da će biti baš problema ako on ne bude deo našeg tima naredne sezone. Mnogo ćemo biti potentniji sa njim u timu i u tom slučaju ne bih imao ništa protiv da ostatak minuta uzme Rivero ili po neki minut Izundu. Petrušev bi nam dao tu širinu baš. Inteligentan je. Ove god ga nije baš služio šut za tri kao predhodni put ali mislim da će i to biti bolje, da je svestan toga. Nekako se nadam da ćemo ga ozvaničiti do kraja nedelje , pa bih onda nekako mnogo mirnije sačekao tog igrača spolja. Rivero je naš, pitanje je trenutka kada će klub objaviti.

Edited by StiviKivi
  • Like 1
Posted

Нема ту више простора ни у једној екипи осим Детроита за неке конкретне минуте чак и да га тимови виде као најбољу 4/5 опцију од свих које су и даље доступне. Притом је јасно да он то и није јер су бројна јача имена и даље непотписана, а за велику већину не мора да се плати обештећење које је фактор у његовом случају. Нису Хорфорд, Бушер, Лајлс, Ачиува, Бол Бол, Брајант, Баси, Лен и остали гиљали толике године да би екипе довеле Петрушева пре њих, о чему говори и нула гласина да је ико заинтересован да га узме.

Што се Европе тиче, Асвел и Париз не видим као његове наредне тимове, Фенербахче очигледно није заинтересован, Реал верујем да ће задржати Фернанда и тако затворити рекет, Ефес Поиријеу додаје Папајаниса и Десерта, Барселона узима Макундуа за испомоћ, а остали су већ јасно попуњени у рекету. То оставља у конкуренцији само Дубаи у ком би играо искључиво на четворци где је евидентно лошији, Басконију која га неће упарити са Шаманићем јер су превише слични и Звезду која му нуди све.

Дубаију је због пореза мањи терет да му понуди *компетитиван* уговор него нама, али мислим да тамо може отићи само ако је апсолутно ненормалан, па себи дозволи да проведе сезону на позицији на којој ће скаути америчких тимова опет моћи да виде све његове мане које се тичу одбране и шута. То је нека логичка дедукција која га доводи код нас. Она у комбинацији са свеопштим мишљењем и очекивањима у клубу да ће бити наш мислим да је довољна за оптимизам да ће се ово сад брзо реализовати.

Има додуше и оних којима би такав епилог сметао јер је играч тражио неколико дана да дочека да му дође ћерка на свет и да види да ли могу да му се остваре снови да оде у NBA, али на срећу такви не доносе одлуке у Звезди па неће утицати на то да ли ће уз Маледона најбољи играч Евролиге до 25 година играти у Звезди и наредне сезоне.

• Like 15
Posted
13 minutes ago, pavlaka said:

Nadam se da necemo ponoviti gresku kao sa Teom.. ni njega ni Gudurica ne bih vise nikada pozvao da se i sami nude..

Draze mi je 10+ stranaca nego da imamo ovakve u ekipi..

Тако је требао је да одбије највећи уговор у историји европске кошарке да би се овде доказивао циганима.

Гудурић исто срам га било добио уговор живота и екипу за ф4, требао је овде доћи за мање пара да можда на мишиће уђе у плеј ин.

• Like 17
  • Thanks 9