Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Sector said:

Ladno nam uvališe šubaru na kraju. :classic_laugh:

Pa nije na kraju. Od početka se to znalo. Malo nam juče dali nadu pa nas do kraja dana dokusurili. 

• Ha-ha 1
Posted
9 hours ago, Nini3112 said:

I sa najgorim odrazom,mislim da je Raduljica u onoj sezoni mogao da skoci vise.

" a ko ne skače...? "

48 minutes ago, pavlaka said:

To kad bi bilo, napili bi se svi sa grupe 😄

Ja bi i kera napio.

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted
6 hours ago, EFT Reaver said:

Mislim da se mraci previse... Ne tako davno je starter bio Hasan Martin, niko a rekao nije... Da sacekami epilog sa Filipom pa da komentarisemo. Navodno po tipsu i ovim insajderima twiterasima, vjv ostaje. Filip/ Rivero/ Izundu je vrlo respektabilna centarska linija.... Plavsica ocekujem u nekom Tofasu a od Bolomboja ne ocekujem nista... Moguce da nece ni igrati sl sezone i da je epizoda u Zvezdi gotova... Kazu " do januara". To ti je racunaj do marta tamo. A istice mu ugovor... A svasta se pisalo za njega ovde, da se ne ponavljamo.... Svakako treba cekati epilog oko Petruseva . Ako Petrusev ode i Rivero bude starter onda za ku*c sve

Opet kažem, Plavsić će sigurno biti u sastavu za sledeću sezonu. Siguran sam da su preko leta mogli naći neki klub da ga proslede, kako Zvezda tako i Miško a i ne bi ga onako najavili na instagramu. Takođe treba razmišljati i o kupu i o domaćim igračima. Verovatno da će Plavsić i Iznudu biti zaduženi za aba ligu dok Petrušev i Rivero za El.

• Like 2
Posted
Just now, NMX said:

Leeele, kako ce da grmi separe u nekom klubu kad Moneke snima lajv dok u pozadini Rivero u kosi krije flajku Belvedere

S obzirom da Rivero živi u Beogradu već dve godine, sigurno zna svaki njegov kutak. A i gde stoje kamere po klubovima. 

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Čočo said:

S obzirom da Rivero živi u Beogradu već dve godine, sigurno zna svaki njegov kutak. A i gde stoje kamere po klubovima. 

#Nismoisti

Nego, lep gest kluba bi bio da uz sezonske karte (a posle i dnevne) deli tekst Marsa na Drinu na engleskom i spanskom. Da se vidi taj marketing pun gas

• Like 1
Posted
2 hours ago, NikeAir said:

U sezoni kada su najavljena veca ulaganja mi smo dosli do toga da od centarske linije Bolomboj,Petrusev,Mitrovic spadnemo na Rivero,Plavsic,Izundu...Mislim da ce broj kupljenih sezonskih biti najbolja ocena "rada" naseg rukovodstva.

Jasiel je kanta, ali dajem glavu i vrat da nijedan od likova koji napise ovakve komentare za sezonsku zapravo i nema sezonsku.

• Like 10
  • Love 1
  • Thanks 2
Posted
24 minutes ago, Don Dusko said:

Ja se secam sekvence kad je Makabi imao sansu da izbaci PAO u TOP 8 i onda se pojavio ovaj lik i promasio par zicera koji je okrenuo momentum na stranu PAO....

Ja sam odavde izvukao samo da se igrao TOP8

Pametnom dosta

• Ha-ha 5
Posted

Rivero је одличан backup 5, и вероватно су ишли на то да ће од утакмице до утакмице један или други (Izundu) играти Евролигашке утакмице.

Ја разумем ту жељу да се има идеалан ростер, и да мислимо да све знамо, јер размиљамо субјективно и навијачки... али није то баш тако, јер да је наше размишљање добро, били бисмо тренери, спортски директори или ЏиЕмови😁

Мени долазак овог играча говори да Bolomboy неће играти секунде у сезони 2025-2026, јер прво је било не игра, па сада јануар... Нико не зна ни тачно шта је повредио.

Плавшић је ту сигурно као неки вид осигурача, ако се Izundu испостави као промашај и то је то.

3: Калинић - Nwora - Добрић

4: Монеке - Оџејел - Давидовац

5: Петрушев? - Rivero - Izundu + Плавшић

Bolomboy је као ту, а уствари нико ТАЧНО није изашао и рекао шта је повредио. Не може од тога да је повреда за пензију, до тога да ће одједном напрасно да се врати. Ово исто важи за Давидовца, којег сви као рачунамо, а уствари човек имао тешку повреду кичме. На њих уопште не треба ни рачунати озбиљно. Ко зна шта се све ту дешава... али јбг, обојица имају уговоре и ту су.

• Like 2
Posted
27 minutes ago, Don Dusko said:

Ja se secam sekvence kad je Makabi imao sansu da izbaci PAO u TOP 8 i onda se pojavio ovaj lik i promasio par zicera koji je okrenuo momentum na stranu PAO....

Oni su u toj sezoni imali neprikosnovenog Niba i sa njim je Rivero i imao smisla. A na ovu našu centarsku liniju bez Bolomboja dovođenje Rivera je kao da si doveo kubanskog Luku Mitrovića. 

Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Oni su u toj sezoni imali neprikosnovenog Niba i sa njim je Rivero i imao smisla. A na ovu našu centarsku liniju bez Bolomboja dovođenje Rivera je kao da si doveo kubanskog Luku Mitrovića. 

У духу наше свакодневнице последњих месеци, пре бих рекао Владимир Штимац 😂

Posted
Just now, BB7 said:

У духу наше свакодневнице последњих месеци, пре бих рекао Владимир Штимац 😂

Štimac je za njega skakačka mašina. 

• Ha-ha 1
Posted

Sacekajmo prvu utakmicu pa onda o tome kakvo je pojacanje Rivero.. Samo se setite komentara za Bolomboja. 

• Like 6