Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, berti said:

Čim se sa Vasom reši

tako da nas zaobiđe. meni paše. pogotovo za taj novac koji se bar javno spominje. Za Filipa iako ima evidentnih mana bih voleo da ostane. 

Posted
36 minutes ago, berti said:

Čim se sa Vasom reši

Kad Vasa smanji potrazivanja sa 75 na 68 miliona, pojacavamo supermax ugovor novopecenom inkognito tatici i krece masina.

giga-moravac.gif

• Like 1
Posted (edited)
19 minutes ago, berti said:

Nista, Jagu dati sve kljuceve tima. I od apoteke.

Jago će da prodaje žetone i čita nagradne vožnje...na pauzama parkira višak autića

Bonito 3 u 1.

"...pie pivo iz pvc od kiloipo".

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted
4 hours ago, Guru said:

Startna dvojka, pa kako se pokaže. Bio je 1. strelac verovatno najbolje ekipe van EL, ima 27 godina i igrač je koji je u usponu. Nije bomba, al' ima određeni kvalitet i drugačijih je karakteristika u odnosu na Kenana - donosi znatno bolju igru sa loptom i više kreacije za sebe i saigrače. Mana jeste što obojica imaju ograničen defanzivni potencijal - jedan zbog toga što je izrazito undersized, drugi zato što je izrazito lagan, al' ne može (a i ne mora) sve da bude baš savršeno.

Mi smo prosle godine porodjajne muke imali jer uglavnom nikakav poenterski doprinos nismo imali od bekova Kenana i Nedovica. 
Verovatno ekipa koja je imala najlosiji timski PPG kada su bekovi u pitanju, od ovih 12 ekipa koje su se borile za Play in. 

Dodatno situaciju komplikuje CMM sa svojim manama u pozicionom napadu. 
Da bi on imao smisla bek mora da bude strelac , sposoban da izmisi poene i igra sa loptom. 

Karter je dobar potpis,ali da gasi pozar tamo gde je najvise gorelo prosle sezone, mislim da nije. Mislim da nam je SG uz 4ku morao biti main target , a Karter ako se resi situacija sa Kenanom.

Posted (edited)

Olimpijakos pored produženja Milutinova i potpisa Adetokumba planira još jednog visokog. Navodno Gazeta kaže da je meta Mo Bamba. Ne znam da li to remeti ili ne planove klozet-bagzi koalicije za ostanak Filipa u KKCZ. Ili uopšte ideju Olija da ga zadrži.

Bamba is one of the goals, since his characteristics fit the "want" of the Piraeus team, for the player who will frame Nikola Milutinov and Kostas Antetokounmpo in the triad of the talls. The 27-year-old last year played for 28 games against the Clippers and another 4 with the Pelicans, in which he played with a ten-day contract.

https://www.gazzetta.gr/basketball/euroleague/2458542/olympiakos-sti-lista-o-mo-mpampa

Edited by božija noga
  • Like 1
Posted (edited)

Ako Kodi može u većem delu nove sezone da pokaže  formu sa kraja prethodne sezone u EL ne bih se bunio da ostane kao prvi plej. U tom slučaju biće dovoljno i da se samo dovede bek ap plej ( ako Jago ode ) koji je dobar u napadu i ima poene u rukama, šut za 3 i koji je dobar u igri 1 na 1. Takođe, Janis će najviše morati da se menja. Moraće poprilično da se adaptira i promeni stil igre i ubraza igru u novoj sezoni. A sad će imati igrače za tako nešto. Atletika i brzina će nam biti na dobrom nivou a za tri klase bolje od ove sezone. Ovo što smo gledali u prošoj sezoni je bilo za krvarenje očiju. A pokazali smo u prošloj sezoni na nekim utakmicama kako izgleda kada igraš brzo i bez,, muženja" lopte ( čitaj Olimpijakos). Uz tog pleja, još jedan centar ( a da nije Rivero) i to je to. 

Edited by Čočo
  • Like 5
Posted

Ovo sa Vasom ce da preraste u onaj mit o povratku vojske...

Kad se vojska Vasa na u Kosovo Zvezdu vrati.

Apsolutno bih bio iznenadjen da se vrati u Zvezdu u ovoj fazi karijere kad je jedan od najtrazenijih igraca i legao bi kao guza na nosu u barem dva F4 tima koji su se i pominjali kao interesenti.

Bukvalno, da sam na Vasinom mestu, pored sve ljubavi prema Zvezdi, ne bih odbio Olimpijakos i Fener. Hapoel bih odbio, cak ako i vise ponudi, zbog nesigurnosti zbog rata tamo.

Posted
1 hour ago, Čočo said:

Ako Kodi može u većem delu nove sezone da pokaže  formu sa kraja prethodne sezone u EL ne bih se bunio da ostane kao prvi plej. U tom slučaju biće dovoljno i da se samo dovede bek ap plej ( ako Jago ode ) koji je dobar u napadu i ima poene u rukama, šut za 3 i koji je dobar u igri 1 na 1. Takođe, Janis će najviše morati da se menja. Moraće poprilično da se adaptira i promeni stil igre i ubraza igru u novoj sezoni. A sad će imati igrače za tako nešto. Atletika i brzina će nam biti na dobrom nivou a za tri klase bolje od ove sezone. Ovo što smo gledali u prošoj sezoni je bilo za krvarenje očiju. A pokazali smo u prošloj sezoni na nekim utakmicama kako izgleda kada igraš brzo i bez,, muženja" lopte ( čitaj Olimpijakos). Uz tog pleja, još jedan centar ( a da nije Rivero) i to je to. 

polkastarter-pols.gif

• Ha-ha 10
Posted (edited)
9 minutes ago, Čvarkov said:

polkastarter-pols.gif

Uh, daleko smo još od toga. Za početak mora da se ispune tri kriterijuma:

1. Da ode Jago. 

2. Da dođe adekvatni bek ap plej. 

3. Da dođe centar a da nije metiljavi Rivero. 

Ostalo mi se sviđa. Osim što nam je i dalje Janis trener. U njega više nemam ni promil poverenja. 

Edited by Čočo
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Nini3112 said:

Evo usraću se. Pre nego što povratim. Upropastio si mi sad dva tamna Nikšićka i tri špricera. 

Edited by Čočo
  • Love 1
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

Cim je Ostojin portal preneo da smo odustali znao sam da je parafirao ugovor. 

Pa da,da bude prica kao pao lekarske a ovi ga potpisali😀

• Like 2