Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Aleksa said:

Коди, мање познати плеј, Миљеновић

Картер, Кенан, Радошић

Калина, Енвора, Добрић

Монеке, Оџелеј, Деда

Петрушев, Изунду, Плавшић

+Боломбој 2026

Мислим да је ово мање више ростер за следећу сезону, једино ако Васа не одлучи да гради по Бгу, не видим разлог да дође овде пре неког Олија или Фенера. 

Још су те паре за Васу вероватно само паре за њега, односно жеља неког из врха, тако да контам да ако не дође он долази неки просек од играча

Opet ponavljam mi bez beka i pleja i to od 2+m eu smo donji deo El.. 

Taj Radosic ce igrati samo KLS i Aba ligu..

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, pavlaka said:

Opet ponavljam mi bez beka i pleja i to od 2+m eu smo donji deo El.. 

Jeste, sve ekipe koje se plasiraju u plejof EL imaju pleja i beka od 2+ miliona evra... :classic_rolleyes: 

A zanimljivo da kada smo doveli pleja od 2 miliona evra završili smo na 16. mestu... Možda nije samo do toga koliko trošiš, nego i kako trošiš. 

• Like 16
Posted
2 minutes ago, Guru said:

Jeste, sve ekipe koje se plasiraju u plejof EL imaju pleja i beka od 2+ miliona evra... :classic_rolleyes: 

A zanimljivo da kada smo doveli pleja od 2 miliona evra završili smo na 16. mestu... Možda nije samo do toga koliko trošiš, nego i kako trošiš. 

Bitno je da se dovede starter na 1 i 2 nebitno koliko kostaju..

CMM ima kvalitet al iskljucivo za back up opciju i msm da bi i njemu ta uloga vise prijala..

• Like 1
Posted

Za sve sanjare, Micić u Olimpijakosu. Da završimo ovu priču. Nadam se da neće se čitati više hrpa postova o njemu. Da se vratimo malo realnosti. 

• Like 12
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Za sve sanjare, Micić u Olimpijakosu. Da završimo ovu priču. Nadam se da neće se čitati više hrpa postova o njemu. Da se vratimo malo realnosti. 

Izvor? 

Posted

Jutros naš sponzor piše da mu grci ne žele dati preko 2m po sezoni, za nas se spominjalo da dajemo oko 3m, definitivno ovdje jebe lud zbunjenog, putuj igumane i želim ti nula trofeja ove godine

• Like 5
Posted (edited)

Pa dobro ocekivano za Micica, niko se ovde nije nesto ni lozio niti je ovo neko razoceranje, bar meni nije...

Vasa, Vokap, Evans, Furnije, McKissic, Dorsi, Papanikolau i Ward

Svakako smatram da vise ne vredi tih para, na stranu sto su te pare ono cuveno za njega samo bile namenjene...

Edited by Stefi88
Posted

Ljudi moji, ne ide se tek tako u Atinu slučajno dva puta u 15 dana, što bi rekao Bata Stojković “Panteliji se ne dolazi slučajno na sahranu”

Najgore mi je što su pare za Micića samo pare za Micića i mi te pare nećemo imati da preusmjerimo za nekog drugog igrača, nadam se da ćemo naći neko iole konkretno riješenje.

Posted
3 minutes ago, pavlaka said:

Kaze pomenuti tipsnsclips da je Rivero done deal a da je Petrusev nas 90%

A bekove će da igramo ti i ja?

Eventualno Jago, Kenan i Nedović

• Tuzno 1
Posted
1 minute ago, The_Big_S said:

A bekove će da igramo ti i ja?

Eventualno Jago, Kenan i Nedović

to kad vidim koga mi imamo pod ugovorom , odmah mi pada moral majke mi

• Like 3
Posted

Hvala bogu igrace bez pritiska u Oliju,bez haosa na tribinama i ostalih gluposti...

Njemu i Guduricu zelim da porucim,cujemo se nikada,vidimo jos manje👋🏻

• Like 23
Posted

Сасвим логичан потез из Васине перспективе, иде у екипу која је и без њега у 2-3 фаворита, да узме још титула и мвп ф4 и буде један од најтрофејнијих ел играча икада, док би овде дошао у екипу која и са њим питање дал би се догегала у плеј оф и где би му се спомињала фамилија на свакој грешци.

• Like 3
Posted

Kontam da smo Micicu verovatno bili poslednja opcija. Decko se raspada od pritiska i treme i izgleda kao Vasa Pusica u dresu repke gde je u drugom planu, sta bi tek bilo u Zvezdi gde bi dosao da igra za 3 miliona godisnje i 20k nervoznih ljudi u hali koji ga pomno posmatraju, ocekujuci 20+10+5 prosek i da nas povede na f4...

Ovako je verovatno najbolje za sve... 

• Like 6
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted
9 minutes ago, pavlaka said:

Kaze pomenuti tipsnsclips da je Rivero done deal a da je Petrusev nas 90%

Taj pomenuti tipsnslips ima suprotne informacije svakih sedam dana.

• Like 4
Posted

Која је на крају прича око Боломбоја? Не знам да ли је Миле или Маркос пре одређеног времена писао да је каријера доведена у питање, јер су у стопалу пукле неке чудне ствари... не знам шта су тачно тада написали, да ли тетиве, лигаменти, или нешто треће.

Posted
3 minutes ago, Delija96 said:

Hvala bogu igrace bez pritiska u Oliju,bez haosa na tribinama i ostalih gluposti...

Njemu i Guduricu zelim da porucim,cujemo se nikada,vidimo jos manje👋🏻

Igraċe. Bez pritiska. U olimpijakosu. Bez haosa na tribinama. I ostalih gluposti.

SEEMS LEGIT.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Jbg ljudi, nisu bas svi nasi bivsi igraci Nikola Kalinic i Milos Ninkovic, lakse malo s teskim recima. Doneo je odluku koja je bolja za njegovu karijeru, s racionalnog aspekta, a mi da se okrenemo realnijim opcijama i da sklopimo tim iole kako treba.

• Like 11