Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Sector said:

image-416308-crop392x248.jpg

Stvarno mi se ne gleda Mateus dos Santos jos jednu sezonu. Kakva je situacija u Zenitu, treba li im i dalje organizator igre sa EL iskustvom?

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Pero_Cameron said:

Micic blizu Hapoela. Da ugasimo i ovo lozenje.

Haha, još i Petruševa da uzmu da Miško procveta...

Oly, Real, Fener...sve su to dobre opcije za njega, ako ode u Hapoel...

Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Tako sam i mislio...

Ništa onda brate uzmi pomoli se za zdravlje njegovo da odigrao celu ili skoro celu sezonu bez povreda i posebnoo se pomoli da Maodo Lo svaki meč u evroligi odigra kao što odigra uvek protiv Zvezde. Prosečno dakle 5 trojki po meču iz 6 pokušaja, 6 asistencija i index 25+

34 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ok ništa onda, gledaj Jaga malog kako briljira i vodi nas onda(verovatno i ove sezone ako ne krene mec kako treba i kao prvog pleja a 25 minuta na parketu) do sjajnog recimo 15-16.mesta, a Žalgiris će sa ,,jezivim" i ,,užasnim" Wilijams Gosom i Maodo Loom biti na recimo 9.mestu i onda ću doći(nadam se da to neće biti slučaj) i reći, etoo vam upravo, vama je Jako prva ili druga opcija, a nije vam valjao Vilijams Gos, ni Lo.

Kao što sam rekao da treba prošlog leta kad je bio slobodan dovesti Halla kao rezervnu peticu, a uprava kluba je odlučiča da to bude Plavšić i desilo se šta se desilo..

Vremenski tok ova dva upisa nije ni sat vremena a izmedju ova dva su napisao da su NWG i LO elitni plejmejkeri...

Ako u tebi nisu Dr. Jekyll i Mr. Hyde , onda nas opasno podjebavas ovde. 

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Ne bi me iznenadilo da smo ovo leto na nesto losijem glasu nego inace u kosarkaskom svetu. Sigurno da igraci medjusobno komuniciraju i dele utiske iz razlicitih klubova, a kod nas je situacija takva da nikome necemo da produzimo ugovor od ovih kojima istice, da neki igraci imaju ugovore kojih zelimo da se resimo, a da nam se domaca osnova krenula rasipati i nemamo vise taj faktor kada pregovaramo sa drugim domacim igracima (kao sto je bio slucaj kada je Kalina dolazio). Na sve to, treneru se ljulja klupa i postoji realna sansa da vec posle nekoliko utakmica napusti klub ako ne krene sve kako treba, a sto bi ostavilo posledice na inicijalno projektovane uloge igraca u timu. Ako je nesto sljakalo u klubu godinama to je atmosfera u timu i svlacionici, a utisak je da se i to malo poremetilo ove godine. 

A mozda i nije do toga, mozda smo ponovo pogresili sto smo jednog igraca predugo cekali pa nam sada ostale mrvice na stolu, ako i toliko. Ne bih se ni ja iznenadio da spoljna linija dozivi minimalne promene, tj da je samo Teo out, a Karter i Miljenovic in. Sa takvim rosterom, a paralelno posmatrajuci druge klubove, mislim da nam sanse nisu prevelike u novoj sezoni sto se tice EL. Ne bih nas svrstao ni u prvih 12 iskreno.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, СтелаРоса said:

Sa takvim rosterom, a paralelno posmatrajuci druge klubove, mislim da nam sanse nisu prevelike u novoj sezoni sto se tice EL. Ne bih nas svrstao ni u prvih 12 iskreno.

A da se strpimo još malo i da vidimo koga ćemo još dovesti na beku. Nadamo se da su se neke stvari konačno promenile u klubu (Milan Tomić), a i pomoćni trener je juče rekao da dovodimo još jednog, možda dva igrača na spoljnim pozicijama.

Znam da je teško ne mračiti, ali malo vere i nade majku mu...

• Like 2
Posted

Bilo kako bilo, imamo svakako makar malo bolji tim nego prošle sezone, ali i mladji, talentovaniji i fizički snažniji.

Bili smo na 10.mestu i jakoo jakoo malo nas je delilo od plej-ofa i to direktnog jedna-dve pobede ili sudijske otete, ili izgubljene nesrećno u poslednjoj sekundi.

Tako da možemo samo bolji biti ove sezone nego prošle, ako imamo talentovaniji, mladji i kvalitetniji sastav sada.

Posted

Al kukate haos, kao da samo Vasa i Lo postoje od igraca...jel vi znate samo igrace sto se spominju ili? Imam utisak da vecina ovde tek krenuli da prate kosarku

Mozes naci po Italiji, Spaniji, Francuskoj, Turskoj ligi itd brdo dobrih igraca, da ne spominjem Fibu/EK i G ligu/NBA. Tako da ne razumem koji vam qrac ako ne dodje bas taj igrac, nije jedini na svetu.

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted
45 minutes ago, Princeton said:

Stvarno mi se ne gleda Mateus dos Santos jos jednu sezonu. Kakva je situacija u Zenitu, treba li im i dalje organizator igre sa EL iskustvom?

Ne gleda se nikome ali ga očigledno nije tako lako udomiti po ovoj cijeni.

To ti je kao da prodaješ Golfa 5 za 30.000 eura.

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
Just now, grati said:

Al kukate haos, kao da samo Vasa i Lo postoje od igraca...jel vi znate samo igrace sto se spominju ili? Imam utisak da vecina ovde tek krenuli da prate kosarku

Mozes naci po Italiji, Spaniji, Francuskoj, Turskoj ligi itd brdo dobrih igraca, da ne spominjem Fibu/EK i G ligu/NBA. Tako da ne razumem koji vam qrac ako ne dodje bas taj igrac, nije jedini na svetu.

Nije problem sto mi ne znamo te igrace, nego sto ni ovi u klubu ne znaju. 

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Bilo kako bilo, imamo svakako makar malo bolji tim nego prošle sezone, ali i mladji, talentovaniji i fizički snažniji.

Bili smo na 10.mestu i jakoo jakoo malo nas je delilo od plej-ofa i to direktnog jedna-dve pobede ili sudijske otete, ili izgubljene nesrećno u poslednjoj sekundi.

Tako da možemo samo bolji biti ove sezone nego prošle, ako imamo talentovaniji, mladji i kvalitetniji sastav sada.

Bicemo iza Dubaija, Hapoela, Barselone, Reala, Pao, Oly, Efesa, Fenera, i tek kada progutamo ntu knedlu unazad x godina verovatno ce dozlogrditi nekom pa ce razjebati ove uhlebe jednom za svagda od Kobre pa nadalje. Ali tada ce i Janis biti bivsi.

Posted
8 minutes ago, СтелаРоса said:

Ne bi me iznenadilo da smo ovo leto na nesto losijem glasu nego inace u kosarkaskom svetu. Sigurno da igraci medjusobno komuniciraju i dele utiske iz razlicitih klubova, a kod nas je situacija takva da nikome necemo da produzimo ugovor od ovih kojima istice, da neki igraci imaju ugovore kojih zelimo da se resimo, a da nam se domaca osnova krenula rasipati i nemamo vise taj faktor kada pregovaramo sa drugim domacim igracima (kao sto je bio slucaj kada je Kalina dolazio). Na sve to, treneru se ljulja klupa i postoji realna sansa da vec posle nekoliko utakmica napusti klub ako ne krene sve kako treba, a sto bi ostavilo posledice na inicijalno projektovane uloge igraca u timu. Ako je nesto sljakalo u klubu godinama to je atmosfera u timu i svlacionici, a utisak je da se i to malo poremetilo ove godine. 

A mozda i nije do toga, mozda smo ponovo pogresili sto smo jednog igraca predugo cekali pa nam sada ostale mrvice na stolu, ako i toliko. Ne bih se ni ja iznenadio da spoljna linija dozivi minimalne promene, tj da je samo Teo out, a Karter i Miljenovic in. Sa takvim rosterom, a paralelno posmatrajuci druge klubove, mislim da nam sanse nisu prevelike u novoj sezoni sto se tice EL. Ne bih nas svrstao ni u prvih 12 iskreno.

Ne može niko da se ljuti ako ne želimo da produžimo ugovor koji je istekao, to je biznis odluka. Problem je međutim što stalno dolazimo u situaciju da potpisujemo višegodišnje ugovore (često sa vremešnim igračima) i onda kad ne zadovolje posle prve sezone dovijamo se kako da raskidamo, šaljemo na pozajmice, tražimo da neko preuzme deo ugovora itd. Jasno je da mi moramo nekad da preplatimo igrača ili brojkom ili dužinom ugovora da bi došao kod nas, ali sad već imamo čitav istorijat tako neozbiljnih poteza. A nije mnogo vremena prošlo ni od brljotine sa Campazzom. 

• Like 5
Posted
3 minutes ago, grati said:

Može se naći,samo ne sjećam se kad su zadnji put ovi naši našli,naročito od kad su došli do ovih para,sad samo na sigurno i provjereno 

Posted (edited)
5 minutes ago, Taki said:

Može se naći,samo ne sjećam se kad su zadnji put ovi naši našli,naročito od kad su došli do ovih para,sad samo na sigurno i provjereno 

Zar nije logicno da ako nema resenja vise u EL da ce traziti na drugom mestu? Pa to dodje bolje za nas jer nam ne trebaju EL veterani pred penzijom. Daj Boze da svi ovi nadju klub jer nam Lo i takvi prosecni igraci iz EL nece doneti bas nista. Umesto da se radujete sto idu sto dalje od nas, vi kukate sto ih nismo uzeli na vreme 🤦‍♂️ i onda ocekujete neki F4 🤦‍♂️

Edited by grati
/
  • Like 3
Posted
5 minutes ago, Taki said:

Pa kako nisu našli, pa našli su Yaga...

idem sam.

Posted
4 minutes ago, suptil said:

Bicemo iza Dubaija, Hapoela, Barselone, Reala, Pao, Oly, Efesa, Fenera, i tek kada progutamo ntu knedlu unazad x godina verovatno ce dozlogrditi nekom pa ce razjebati ove uhlebe jednom za svagda od Kobre pa nadalje. Ali tada ce i Janis biti bivsi.

Ne verujem za Hapoel, a ni za Dubai da ce sigurno biti ispred nas.

Takodje i Barselona mi je sumnjiva, kao i Efes koji je pola ekipe prodao.

Priznajem jedino Olimpijakos, Panatinaikos, Real i mozda Fener kao gotovo sigurno ekipe ispred nas. Zatim Monako ce isto biti ispred nas i onda od 6.mesta do 13.mesta tu imamo: Efes, Barsu, Zvezdu, Bajern, Partizan, Dubai, Armani(Hapoel)