Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Dzonii said:

ali od njegovog prvog povezivanja sa nama je proslo oko 20 dana

Kao i Nwora.

EDIT: Neko je spomenuo Nworu na dvojci. Teško. Nije da nema ballhandling, ali je previsok za tu poziciju, pa bi mu manji bekovi pravili probleme kod driblinga. Prednost bi bila low post igra, ali on to slabo pokazuje. Čovek je trojka sa predispozicijama da sasvim korektno odigra i na poziciji 4. Ali dvojka teško.

Jeste da je njegov ballhandling misaona imenica za Dobrića pa čak i Canaana, ali teško da će biti van nekih specijala korišćen na 2.

Elem, ja nigde ne videh ni da je potpisao, iako jeste čvrsto povezivan sa nama. Čak sam na wikiju video u jednom trenutku da je potpisao 14.06. ali je to posle obrisano. Možda nisu još overili kod notara.

Edited by JPM
Posted
14 hours ago, Nini3112 said:

Morao sam ovo da objavim,ja sam se upisao od smeha😀

Mbape brat gleda i hoce da se ubije :lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
10 hours ago, Brajant Danston said:

Govorimo o najboljoj mogućoj petorci 😀

Ne možemo baš sto posto da tvrdimo da neće doći, nada poslednja umire. Mada, kapiram da ako on ne dođe, doći će zvučno ime na pleju, pitanje ko.

Mada, kad malo razmislim, ne bi me iznenadilo da nemamo plan B.

Ovo u stilu kada klinac pita caleta da li ce da idu na more, a cale kaze 50% da hocemo, 100% da necemo.

Tako i Vasa, 50% da hoce, ...

• Like 1
Posted

Vasa da dođe i bude najplaćeniji u Zvezdi je skroz ok.

Vasa da dođe i bude 3 puta plaćeniji od prvog sledećeg nije ok. Nama treba skladan tim.

Posted
39 minutes ago, JPM said:

Kao i Nwora.

EDIT: Neko je spomenuo Nworu na dvojci. Teško. Nije da nema ballhandling, ali je previsok za tu poziciju, pa bi mu manji bekovi pravili probleme kod driblinga. Prednost bi bila low post igra, ali on to slabo pokazuje. Čovek je trojka sa predispozicijama da sasvim korektno odigra i na poziciji 4. Ali dvojka teško.

Jeste da je njegov ballhandling misaona imenica za Dobrića pa čak i Canaana, ali teško da će biti van nekih specijala korišćen na 2.

Elem, ja nigde ne videh ni da je potpisao, iako jeste čvrsto povezivan sa nama. Čak sam na wikiju video u jednom trenutku da je potpisao 14.06. ali je to posle obrisano. Možda nisu još overili kod notara.

Ali ne verujem da je taj koji je spomenuo Nworu na 2 mislio da on treba tu redovno da igra ili da bude druga opcija recimo na toj poziciji. Od 5 minuta njega na toj poziciji ne verujem da bi propali, a i to je pitanje da li ce biti potrebe. Mozda u onim visokim petorkama koje je Sferopulos povremeno koristio (npr Barsa u gostima, derbi u gostima). Ako se vratimo na proslu sezonu videcemo da smo imali zapravo dva cista beka u rosteru, a ne tri. Kodi, Yago i Teo na 1, Kenan i Nedovic na 2, i eto Dobric kao 3/2 koji ce biti tu i sledece sezone. Dakle, verovatno ni nema potrebe za trecim bekom, pogotovo sto cemo nekada igrati i sa dva pleja. 

• Like 2
Posted
10 minutes ago, JPM said:

Vasa da dođe i bude najplaćeniji u Zvezdi je skroz ok.

Vasa da dođe i bude 3 puta plaćeniji od prvog sledećeg nije ok. Nama treba skladan tim.

Bas tako. Sujeta moze da bude zajebana stvar.

• Like 4
Posted
3 hours ago, Princeton said:

Teo OUT, Miljenović IN

Nedović OUT, Carter IN

Gidra OUT, Nwora IN

Daum OUT, Semi IN

Brown OUT, Moneke IN

Mitrović OUT, Izundu IN

Yago OUT, Lo IN ('ajd neka ne bude Micić ili taj kalibar)

Mi smo već nadogradili ekipu na svim pozicijama. Ne treba zaboraviti kako smo dobru košarku igrali u jednom momentu kad smo bili kompletni.

Cmm, Lo, Miljenović

Carter, Canaan, Stefanović

Kalinić, Nwora, Dobrić

Moneke, Semi, Davidovac

Bolomboy, Petrušev, Izundu

Ovo izgleda sasvim ok. Ako nam se otvori neka iznenadna opcija koja diže ekipu na neki novi nivu, super. Ako ne, i ovo je sasvim pristojan sastav za takmičenje, pa se nadati kvalitetnoj doselekciji na poziciji gdje bude škripalo.

Jedino loše je taj luzerski kraj prošle sezone, pa se nakupilo negativne energije, koja će biti prisutna od početka sezone. Moraćemo veoma rano da podignemo formu, i da imamo odličan start, pa na tom valu samopouzdanja da surfamo što duže možemo.

Lepo to deluje ovako kada napišeš, ali u praksi na Bolomboja ne možemo da računamo pola sezone, za Petruševa se još ne zna da li ostaje ili ne i za Jaga ništa nije definitivno rečeno osim da mu se traži klub. Druga stvar su i uloge u timu, kako će biti raspodeljena minutaža i po kojim pozicijama. Nvoru si računao kao zamenu za Rokasa, a teško da je Nvora doveden za njegovu ulogu da igra 10-15 minuta po utakmici.

Posted (edited)

Vasa je superstar u EL okvirima. Normalno je da vrijedi duplo više od jednog Monekea, koji je dobar igrač i neka zvijezda ali koji je objekivno na svojoj poziciji max top5 igrač u EL. Uzeo sam Monekea za poređenje jer je trenutno naša najveća zvijezda u ekipi. Dalo bi se raspravljati je li najbolji igrač, Bolomboj prije povrede je sigurno bolji. Meni lično I Petrušev ima više talenta ali mora se priznati da Moneke unosi više nekog hasla i energije. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 3
Posted
2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Vasina je superstar u EL okvirima. Normalno je da vrijedi duplo više od jednog Monekea, koji je dobar igrač i neka zvijezda ali koji je objekivno na svojoj poziciji max top5 igrač u EL. Uzeo sam Monekea za poređenje jer je trenutno naša najveća zvijezda u ekipi. Dalo bi se raspravljati je li najbolji igrač, Bolomboj prije povrede je sigurno bolji. Meni lično I Petrušev ima više talenta ali mora se priznati da Moneke unosi više nekog hasla i energije. 

Juce je recimo bas Sasa Obradovic pricao o Monekeu. Uglavnom ga je hvalio ali ga je nazvao ego manijakom, tako da je balans i sto se tice plata potreban, ok je da budu razlike ali da neko bude 3 puta placeniji od ostalih moze da bude problem. Nama je svlacionica i pukla na kraju sezone i ko god misli da smo mi "regularno" ispali od Spartaka gresi. Hemija u ekipi je mnogo bitna...

• Like 2
Posted

Ne mislim da će nas Micić pojačati, ali isto tako ne mislim ni da je isti kao što je bio dok je igrao u Efesu.
Meni se čini da ima nešto viška kilograma, da je sporiji..ne kažem da je propao. Verovatno je i dalje odličan za EL, podigao bi nam plafon, ali kao što rekoh - uopšte ne očekujem taj potpis.

Posted

Lično mislim da Vasa ne vrijedi tih para, dvije godine bez ozbiljne uloge i konkretnih minuta, sa prevelikim očekivanja naše crveno bele javnosti mogao bi podbaciti skroz, mislim da je i on svega svjestan te nas baš zbog tog izbjegava, pare ko pare vidimo da nisu toliko odlučujući faktor

Iskreno se nadam da Tomić ima nekih svojih igrača ispod radara koji bi mogli uraditi više nego dobar posao na pleju za dosta manje para

• Like 1
Posted
5 minutes ago, ZvezdaBL said:

Lično mislim da Vasa ne vrijedi tih para

Ako misliš na 5 miliona po sezoni, složiću se 100% sa tobom. Napisali su par njih iznad, jeste da bi on bio najbolji igrač tima, ali tolika razlika u platama bi bila velika prepreka i potencijalni razdor. 

Posted

Tomićeva rešenja ispod radara su izgleda Rivero i Rathan-Mayes.

Prelazni rok je još na nešto i ličio dok se nije on umešao :classic_dry:

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
Just now, fradler said:

Rivero je stopiran za sada, bas od strane Tomića 

• Like 3
Posted

Mi pre svega moramo da raščistimo ko od prošlosezonskih igrača koji imaju aktivne ugovore ostaje a koga ćemo uspeti da uvaljamo negde. Bez rešavanja tog pitana svaka dalja priča nema nikakvog smisla. 

• Like 22
Posted
10 minutes ago, pilif88 said:

I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...

Posted
16 minutes ago, pilif88 said:

Pa ako će Bolomboy biti u stanju da odigra polusezonu, onda je skroz logično da ako čekamo Petruševa, ne dovedemo Rivera. Biće čupavo na centru u tom slučaju ali jebiga.

Posted (edited)
3 minutes ago, JPM said:

Pa ako će Bolomboy biti u stanju da odigra polusezonu, onda je skroz logično da ako čekamo Petruševa, ne dovedemo Rivera. Biće čupavo na centru u tom slučaju ali jebiga.

Ako u prvom delu sezone centarsku liniju budu činili Petrušev, Plavšić i Izundu, Bolomboj će biti nepotreban i za drugi deo sezone. 

Edited by TB Told
  • Like 1
Posted
29 minutes ago, fradler said:

Kad su potpisali, nisam baš ispratio