Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Da nisu dogovorili kubanskog Stimca i pompezno najavili povratak mocnog Plavse, pa i da mastamo o Tajsu...

Ovako promil sanse ne postoji, vec imamo 3 centra na koje se racuna + cekamo Bolomboja. Ne verujem da ce tu biti promena, eventualno Petrusev ako ta tanana dusica proceni da mu je konkurencija u Oliju preostra.

• Like 6
Posted (edited)
16 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Posto kazes da je glupost, voleo bih da mi obrazlozis.

Pa zar nije ocigledno?

Oni su prosle godine bukvalno promenili celu ekipu, i kao sto si rekao, iskoristili sezonu da iskristalisu nosioce. 

Mi imamo u timu i dalje igrace kojima nismo zadovoljni (Kodi, Kenan), igraca koji je izuzetno tesko povredjen (Joel), igraca koji ce sledeceg leta imati 34 i u neminovnom je padu (Kalinic) i igrace koji su potpuni epizodisti i sada a tek u buducnosti (Dobric, Davidovac). Takodje u ovom trenutku imamo i Jaga i Plavsica, al ajde njih se mooozda i otarasimo nekako. 
Sve ovo automatski znaci da ces i sledeceg leta mnogo igraca da menjas, uz jos deo novajlija koji ne zadovolji. Kako je to isto kao Partizan prosle godine? 

uz napomenu da ja nijednog trenutka ne hvalim ono sto je Partizan uradio prosle godine, meni je ono bedno, samo kazem da nikako nije isto

Edited by bosMan_jr
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, bosMan_jr said:

Pa zar nije ocigledno?

Oni su prosle godine bukvalno promenili celu ekipu, i kao sto si rekao, iskoristili sezonu da iskristalisu nosioce. 

Mi imamo u timu i dalje igrace kojima nismo zadovoljni (Kodi, Kenan), igraca koji je izuzetno tesko povredjen (Joel), igraca koji ce sledeceg leta imati 34 i u neminovnom je padu (Kalinic) i igrace koji su potpuni epizodisti i sada a tek u buducnosti (Dobric, Davidovac). Takodje u ovom trenutku imamo i Jaga i Plavsica, al ajde njih se mooozda i otarasimo nekako. 
Sve ovo automatski znaci da ces i sledeceg leta mnogo igraca da menjas, uz jos deo novajlija koji ne zadovolji. Kako je to isto kao Partizan prosle godine? 

uz napomenu da ja nijednog trenutka ne hvalim ono sto je Partizan uradio prosle godine, meni je ono bedno, samo kazem da nikako nije isto

Ok, kapiram da tako gledas na stvari. Casa je polu prazna. Oni su imali srece, jer su prosle godine i igraci zeleli da odu od njih, pa je bilo dosta lakse da ih uvale. Mi imamo nesrecu da Kodi i Kenan vole Beograd i da zele nesto da dokazu.

Evo kako ja gledam na stvari. Prvo nije lepo da zarad poente stavljas Jaga u jednacinu, ali ok.

Kodi i Kenan ostaju, ali ce se ove godine (valjda) igrati brze sto njima vise odgovara. Znaci sledece godine se mozes osloboditi ta dva ugovora,uvek povredjenog Bolomboja, Dobrica, Davidovca, Plavsica(mada mislim da ce se to desiti i ove godine). Da te podsetim da Partizan ove godine moze i verovatno ce ostati bez Ifea, Nitkiline, Majka, Vasingtona, Koprivice, Dejvisa, a moguce, ali manje verovatno i Bonge, kao i nazalost Nakica koji je pokidao ACL. To je 7, a mozda i 8 igraca.

Sta ces sigurno imati kod nas sledece godine: drugi plej ili ako bog da Micic ili Kampaco, Kartera, ako se pogodi sa prvim bekom, Odzeleja, Nvoru, Kalinica , Monekea, mozda Petruseva, a mozda i Bolomboja. 

Po meni ce sledece godine isto otpasti 5 do 6 igraca. Ostaje samo da se vidi da li cemo imati i neku igru koja je prepoznatljiva sa ostalih 8 igraca kao sto je sada ima Partizan.

I da ostane zapisano, neobicno sam pun nade da ce Nvora ove godine da razvali. Pa neka ostane zapisano, mada kada malo bolje razmislim ni njega jos nismo potpisali. 🙂

Posted (edited)
37 minutes ago, Fromthecorner said:

Ali Novak koji je Top 10 najplacenijih sportista na svetu kaze da bi voleo da Micic i Petrusev dodju ali mi navijaci ne mozemo mnogo da uradimo.

Druze sponzorisi klub koji volis sa metalnim novcem iz svog novcanika i dovescemo ih obojicu.

Da bre, lako je tudjim ... Mislim da je lud da baci pare na to. 

Bar 50% ovde nema clansku kartu kluba a ne nesto vise.. Pusti se tih prica. 

Edited by Igor_
  • Like 28
  • Thanks 1
Posted

Dal neko stvarno veruje da je u zvezdu ili partizan usao 1 evro posteno zaradjenog novca? Da je neko, ko je postenim radom zaradio svoje pare, toliko lud da to baci ovim SNS mafijasima? Dal bi ti dao 100 evra koje si posteno zaradio da Drcelic njima dovodi Vasu i Filipa? Pare ovde nisu problem, prljavih para ocigledno ima i vise nego sto treba nego ne mogu domace igrace da ubede da se vrate u ovaj mulj - lakse sa strancima jer nisu svesni gde dolaze...

• Like 9
  • Ha-ha 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Ako se uspostavi tacnim da je Tajs slobodan, staviti Filipa i sve ostale na cekanje ... ne postoji igrac koji bi nam bolje legao

• Ha-ha 1
Posted
6 hours ago, Papadac said:

Dal neko stvarno veruje da je u zvezdu ili partizan usao 1 evro posteno zaradjenog novca? Da je neko, ko je postenim radom zaradio svoje pare, toliko lud da to baci ovim SNS mafijasima? Dal bi ti dao 100 evra koje si posteno zaradio da Drcelic njima dovodi Vasu i Filipa? Pare ovde nisu problem, prljavih para ocigledno ima i vise nego sto treba nego ne mogu domace igrace da ubede da se vrate u ovaj mulj - lakse sa strancima jer nisu svesni gde dolaze...

Za ovakvo ponižavanje kluba mišljenja sam da bi ja realno stavio doživotni ban. Ovo može napisati samo podržavalac raspale sekte koga vidim kolege sa foruma prečesto (po mom ukusu) nazivaju Patlidžan (jer ja ovim rukama to drugo ime ne mogu napisati) ali ko sam ja da sudim da li je moderacija na odmoru ili samo možda na moru.

• Ha-ha 5
  • Tuzno 1
Posted
8 hours ago, kendrick duckworth said:

Inače mislim da je zadržavanje Plavšića odličan posao. U ABA će uz kvalitetne saigrače doći do izražaja njegova visina i dominacija u reketu, a u EL može u nekim kratkim intervalima da donese dosta dobrih stvari. Skoro sam pročitao tekst sa naslovom Optimus Prajm sa Bosfora, pa sam možda i malo pod utiskom.

Mozete i vi da vratite Gagića. Iskusan, zna sistem, ne treba mu prilagođavanje. Može da se izbori sa vecinom  el centara. Legao bi vam baš.

• Like 6
Posted
14 minutes ago, berti said:

Mozete i vi da vratite Gagića. Iskusan, zna sistem, ne treba mu prilagođavanje. Može da se izbori sa vecinom  el centara. Legao bi vam baš.

Ali Plavsa je nova krv, 218cm 120kg 225 raspon, jos taj filmski nadimak koji je dobio, bronza sa OI, pa taj moze jeste el zverke, Matijas da mu veze pertle, da pobaca Tajrika i da nosi svoju voljenu Zvezdu do kraja u svim takmičenjima.

Ja bi pre njega nego Tajsa od 33g i 203cm na 5, to nek uzme kkp ionako Zeljko voli undersize petice gde mu posle skok gori.

Jos na areni vas prenosi onaj sto mu je i dao nadimak😁😁

Posted
51 minutes ago, Kenjaj said:

Za ovakvo ponižavanje kluba mišljenja sam da bi ja realno stavio doživotni ban. Ovo može napisati samo podržavalac raspale sekte koga vidim kolege sa foruma prečesto (po mom ukusu) nazivaju Patlidžan (jer ja ovim rukama to drugo ime ne mogu napisati) ali ko sam ja da sudim da li je moderacija na odmoru ili samo možda na moru.

Šta tu nije tačno? Ti ceniš da ulaznice, šoljice sa grbom kluba i majice rade posao? 

• Like 1
Posted
7 hours ago, Papadac said:

Da, evo vidim kako su gadljivi. Dobrić i Davidovac izrazili želju da po hitnom postupku napuste klub jer im se gadi SNS plata. 😄

Bukvalno smo magnet za domaće igrače koji su 99% preplaćeni u KKCZ i plus imaju neuporedivo bolji tretman od stranaca u smislu tolerancije loše forme i igara.

• Like 6
Posted
16 minutes ago, Sector said:

Da, evo vidim kako su gadljivi. Dobrić i Davidovac izrazili želju da po hitnom postupku napuste klub jer im se gadi SNS plata. 😄

Bukvalno smo magnet za domaće igrače koji su 99% preplaćeni u KKCZ i plus imaju neuporedivo bolji tretman od stranaca u smislu tolerancije loše forme i igara.

U pravu si, pre svega sam mislio na domace koji i napolju mogu da dobiju iste pare kao ovde... 

Posted
55 minutes ago, Tex_Willer said:

bronza sa OI

Za tu bronzu zaslužan kao, štobsereklo, Mića Berić kad je igrao kao 72. igrač rotacije.

8 hours ago, Igor_ said:

Da bre, lako je tudjim ... Mislim da je lud da baci pare na to. 

Bar 50% ovde nema clansku kartu kluba a ne nesto vise.. Pusti se tih prica. 

Ja sam predlagao da damo svi po 100 evra godišnje, pošto se toliko kurčimo da nas ima lojalnih klubu par miliona, odlično, nek svaki deseti da po 100 evra godišnje, to je recimo 200 000 donatora puta 100 evra, 20 miliona evra. Eto ti budžeta bez SNS-a.

Tu nastadoše dva problema. Prvi što su me razapeli u fazonu "što ja da dajem više nego koliko košta sezonska" i drugo što to sama vlast ne bi dozvolila, jer onda bi se klub otrgao kontroli.

Ali čisto da se složim sa time koliko smo "lojalni". Kad bi se svako pet minuta proračunao, video bi na da je dao 100 nego par hiljada evra na gluposti, ali za Zvezdu je mnogo. Verni navijači, važi.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, JPM said:

Za tu bronzu zaslužan kao, štobsereklo, Mića Berić kad je igrao kao 72. igrač rotacije.

Ja sam predlagao da damo svi po 100 evra godišnje, pošto se toliko kurčimo da nas ima lojalnih klubu par miliona, odlično, nek svaki deseti da po 100 evra godišnje, to je recimo 200 000 donatora puta 100 evra, 20 miliona evra. Eto ti budžeta bez SNS-a.

Tu nastadoše dva problema. Prvi što su me razapeli u fazonu "što ja da dajem više nego koliko košta sezonska" i drugo što to sama vlast ne bi dozvolila, jer onda bi se klub otrgao kontroli.

Ali čisto da se složim sa time koliko smo "lojalni". Kad bi se svako pet minuta proračunao, video bi na da je dao 100 nego par hiljada evra na gluposti, ali za Zvezdu je mnogo. Verni navijači, važi.

Na pokojnom RSB je bila pokrenuta akcija doniraj i dominiraj. Podrzali su i neki poznati Zvezdasi, prosirilo se po drustvenim mrezama, navijaci koji su to organizovali su se bas iscimali, ali ako se dobro secam mislim da nije skupljeno vise od 20-30k evra. Mozda da pitamo komsije kako su uspeli da skupe par miliona.

10 hours ago, kendrick duckworth said:

Strašna sezona je iza Tajsona, prošetao se Endesom.

Uz najavljenog Nworu, koji se danas oprostio od Efesa, biće ovo paklen i raznovrsan tim. Mada se šuška da će biti još dolazaka, ali i odlazaka. Mislim da bi Kenan baš uživao u nekoj 15-20 min ulozi iz drugog plana, ali pitanje je koliko je senzibilno držati igrača na jakom ugovoru u takvoj ulozi.

Razumemo da ti je poenta da pokazes kako cemo imati ultraskup i ultramocan tim, ali mi se ovde ubijamo evo vec 100 stranica da objasnimo sta su sve mane ovog tima i potencijalnih pojacanja i sad ti ovako uleces da zajebavas. Ispostuj nas malo. Ako ti je za utehu, tim ce sigurno biti skup, finansiran drzavnim novcem, a koliko ce biti jak ostaje da se vidi.

Posted

Ostaje nam još da vidimo ko će nam biti pojačanje na beku. Da li ćemo stvarno dovesti nekoga ili će produžiti Kumaru na kraju.

Kalconi je ovo 14. juna objavio. Sviđalo nam se ili ne, sa njim nam je pozicija 1 zatvorena. Kakav Darijus Tompson i ostali...

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted
15 minutes ago, СтелаРоса said:

Na pokojnom RSB je bila pokrenuta akcija doniraj i dominiraj. Podrzali su i neki poznati Zvezdasi, prosirilo se po drustvenim mrezama, navijaci koji su to organizovali su se bas iscimali, ali ako se dobro secam mislim da nije skupljeno vise od 20-30k evra. Mozda da pitamo komsije kako su uspeli da skupe par miliona.

Ne bavim se patkometrijom. Znam za tu akciju, i sam sam uplaćivao. Prikupljeno je bilo 4-5 miliona dinara. Poenta mi je bila da napišem da je prosečan navijač Zvezde željan uspeha ali ne bi baš to da plati.

• Like 3
Posted

Prosečni navijač Zvezde zove klub: "'alo, dajte mi predsednika"

Sekretarica: "Predsednik je trenutno zauzet, o čemu se radi?"

"Insajderi na voxu najavljuju igrača x, bušan ko švajcarski sir u odbrani, u napadu samo slučajno može da da koš, a za taj novac možemo da dovedemo igrača y, sad ću putem maila da vam pošaljem statistiku, vidite to za predsednikom da se ispravi, nisam ja džabe dao donaciju od 200€"

"Hvala vam na javljanju, prijatan dan"

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted
16 minutes ago, Čvarkov said:

Sekretarica: "Predsednik je trenutno uvek zauzet, o čemu se radi?"

Nemoj ovo više da se dešava.

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, СтелаРоса said:

Tako sto je Ostoja iskoristio sezonu u kojoj smo igrali plejof EL i osvojili tiulu. Da je to trazio proslo leto nakon celokupnog debakla dobio bi karu. 

• Like 3
Posted

Nismo uopšte loše igrače doveli.

Samo nam fale još neki odlasci, kapitalac na pleju koji će sve to da poveže i mnogo bolji centar od Rivera. Čak i Lo bi bio dobra bek ap opcija, da prvi plej nije CMM.

Ali nažalost uvijek ostane na tome samo, tako blizu a tako daleko.

• Like 10
Posted
10 hours ago, VISOKOLETAC said:

Oni su imali srece, jer su prosle godine i igraci zeleli da odu od njih, pa je bilo dosta lakse da ih uvale. Mi imamo nesrecu da Kodi i Kenan vole Beograd i da zele nesto da dokazu.

ili su ipak radili pametno, dali trzisne ugovore igracima koji nisu u padu, i dalje su trazena roba, pa nije bilo tesko naci im novi dom?

a rekao bih da kodi i kenand vise vole svojih 1,5m godisnje koje ne mogu da dobiju na drugom mestu nego beograd

• Like 1
Posted

Kenan bi mogao da ostane i da mu rola bude da ulazi sa klupe i iz drugog plana zatrpa kos protivnika.

Da on ne kreira puno 1 na 1 vec da iz izlaznih kretnji opali par trojki ili iz protoka lopte ako ostane sam, pa ako krene krene ako ne onda nista (slicno ono sto je radio u Oliju).

E sad problem je veliki sto za takvu rolu plata od 1+ milion evra je suluda i cisto sumnjam da bi on pristao na neko revidiranje ugovora da ostane, tako da ocekujem razlaz i sa njim uskoro.

Posted
12 minutes ago, NikadProtivKaline said:

ili su ipak radili pametno, dali trzisne ugovore igracima koji nisu u padu, i dalje su trazena roba, pa nije bilo tesko naci im novi dom?

a rekao bih da kodi i kenand vise vole svojih 1,5m godisnje koje ne mogu da dobiju na drugom mestu nego beograd

Da mi damo pola plate, a drugu polovinu neki klub i Kenan bi nasao lako novi klub. Inace nije problem naci mu klub, vec je problem, jer je igrac izjavio da mu je ovde lepo i da ne zeli da ide. Opet kazem da su njihovi igraci zeleli da odu, pa su oni koji su imali realne plate otisli bez obestecenja, za Pantera je Partizan malo dodao, nekima su isticali ugovori.

Da smo mi dodali 600hiljada na platu Kenana(1.3 sam ja cuo, mozda je 1.5 sa bonusima), da li mislis da ga niko ne bi uzeo za 700hiljada? Ili Kodija? Eto sa njih dvojicom, Jagom koji ide, Petrusevim(npr), Braunom, Nedovicem,Mitrovicem, Gidrom to ti je skoro kao kod njih. Ostali bi Kalinic, Dobric i Davidovac.

Da li neko stvarno misli da smo hteli da se oslobodimo Kodija, a da smo dogovorili Monekea, Nvoru, Odzeleja?

• Ha-ha 1