Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Očekivao sam da će neko da se javi da me ubeđuje u neko drugo uverenje ili stav. Nemam problem, imam svoje mišljenje o tome kako se postiže "dominacija" u našem sportu. Ne mora niko da se složi s time, to je ok.

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Nemam nameru da te ubedjujem, gore sam naveo cinjenice koje ne ostavljaju prostor za diskusiju. Kao sto je cinjenica da je nasa dominacija pocela sa rosterom:

image.png

Tri stranca i domaci igraci sa prosekom godina 22-23. I to ne najtalentovaniji u svojoj generaciji koje smo otimali iz drugih klubova. Slican sablon je bio i u narednim sezonama, 3-4 stranca (koja recimo u danasnjim uslovima ne bi razmatrali ni kao rezervne opcije) i gomila domacih igraca.

Edited by СтелаРоса
  • Like 39
  • Love 3
  • Thanks 3
Posted
11 minutes ago, СтелаРоса said:

Nemam nameru da te ubedjujem, gore sam naveo cinjenice koje ne ostavljaju prostor za diskusiju. Kao sto je cinjenica da je nasa dominacija pocela sa rosterom:

image.png

Tri stranca i domaci igraci sa prosekom godina 22-23. I to ne najtalentovaniji u svojoj generaciji koje smo otimali iz drugih klubova. Slican sablon je bio i u narednim sezonama, 3-4 stranca (koja recimo u danasnjim uslovima ne bi razmatrali ni kao rezervne opcije) i gomila domacih igraca.

Sve ok. Ti si u pravu.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted

Jel to definitivno da Luka odlazi?

Ako je tako, želim mu svaku sreću. Nisam baš bio fan njegove igre u poslednjih par sezona, ali izvukao je maksimum iz sebe i rezurektovao karijeru nakon što su povrede pretile da je potpuno unište. Retko pametan igrač, ne samo da ćemo ga pamtiti po trofejima, nego i po nekim zaista blistavim partijama. Na ponos treba da nam bude što je takav lik bio kapiten KKCZ. Onaj prvi Percetov dizajn sa njegovim likom i danas imam negde među majicama za spavanje.

• Like 24
  • Love 1
Posted

Luka Mitrovic legenda. Bilo je uzivanje gledati ga. Momak je u jednom momentu skoro pa nestao sa kosarkaske mape, bas nije imao srece kroz karijeru, ali u prethodnih par godina je na neki nacin to nadoknadio. Steta za dve teske povrede, verujem da bi ostavio veci trag u EL kosarci. Gomila trofeja i lepih poteza, a ponasanje dostojno kapitena. Srecno dalje!

• Like 17
Posted
16 minutes ago, Nini3112 said:

Da,da a po komentarima navijaci Efesa jedva cekaju da se otarase Dariusa.

To više govori o navijačima... a i nama malo daje na ego tripu jer ipak ima govana i tamo negde, ne samo na Balkanu.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
3 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ti si moj izabrani insajder na VOXu 😉

Ma ja nisam insajder, nemam ja info kao Markos ili Mile .. Ja igrom slucaja imam poznanika koji trenutno radi u nasem strucnom stabu, ako sutra Janis dobije nogu mozda ce i njega da sklone i onda necu vise nista znati😁

Nego ljudi ovde generalni vole da veruju samo u ono sto njima lepo zvuci. 

Imas cist primer od juce gde na jedan glup post neke random stranice da je Bolomboj spreman za pocetak sezone krecu masovne objave.. 

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
9 minutes ago, Igor_ said:

Ja igrom slucaja imam poznanika koji trenutno radi u nasem strucnom stabu

Šta kaže kolega, bira li Janis nekog igrača?

• Like 1
  • Ha-ha 12
Posted
8 minutes ago, Pero said:

Zna li neko gde cemo na pripreme? Ako je opet neki Kipar ili Sardinija da se isplanira neko letovanje + kkcz 😎

Pazi da ne odes na letovanje u neku Moskvu ili St Petersburg :lol_2:

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Krenule ispisnice. Aleluja!

Ajmo sledeći:

Nedović

Jago

Lazić

Braun

Rokas

i po mogućstvu Kenan. 

Ovo smo znali ima 15-20 dana. Daum se sam odjavio od nas na Instagramu zahvalnicom....

Ponovo nam mažu oči da pomislimo kako "rade" i na odlascima....

Kada vidim za nekog sa tvog spiska onda ću poverovati.. 

• Like 9