Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Moguće da mi ove mudre reči predsednika nismo baš najbolje shvatili

Gu2ZBnQWoAA3FdW?format=jpg&name=large

Za sada predsednik drži obećanje, svaka čast

• Like 5
  • Ha-ha 35
Posted
On 7/1/2025 at 11:34 AM, Zadnji vezni said:

Polako bre ljudi,to je valjda plan C za bekovske pozicije.

Čeka se plan C ako nas Filip odjavi.

Znaš da naši uvek imaju u rukavu neki nesvakidašnji plan zvani "pretrpavanje" ili "preplaćivanje".

Rekoh ja!

Prava uprava jednog kluba mora imati pored opcija A i B i opciju C.

Al ga sklapaju ljudi....svaka im čast!😁

Posted (edited)

Posle 15 sezona neću kupovati sezonsku i davati legitimitet ćacijima iz kluba

Edited by Filbi
  • Like 11
Posted (edited)

Ne znam da ce Plavsic igrati sledece sezone i koja mu je uloga namenjena, ali znam da sam ga gledao skoro jedno 2 utakmice u finalnoj seriji sa Fenerom i utisak je podjednako gorak kao i u periodu dok je igrao za nas.
I dalje na momente potpuno pogubljen na terenu, u jednom trenutku je imao 1/6 slobodna bacanja.
I on mi nije jasan, ako posle sasvim solidne sezone i minutaze u Turskoj prihvata neki otpadak u Zvezdi, alal vera.
A ako na njega stvarno racunaju da odigra nesto, to je tek zabrinjavajuce.
Miljenovicu srecno!

Ako se ispostavi da ce nam centarska linija biti Rivero-Izundu-Plavsic do povratka Bolomboja, to je stvarno za posmatranje.
I kad on vrati, to ce biti 4 legitimna centra, apsurd totalni sta rade.
Dva kompatibilna igraca na toj poziciji da donesu on sto ekipi treba dok se Joel ne oporavi, to je resenje. Ovo je smesno!

Edited by Bode
  • Like 1
Posted (edited)

CMM, Jago, Miljenović

Nedović, Kenan
Kalina, Dobrić, Odzelej, Despot

Moneke, Deda, Dalibor Ilic

Bolomboj, Izundu, Plavša

15 igrača pod ugovorom (sigurno sam nekoga i promašio)

Dolaze i Nwora, Karter i Rivero, možda ostaje Filip. Komada 19.

Imamo trenera, pomoćnike, sportskog direktora, generalnog menadžera i novog sportskog nešto nešto. I tim nema ni rep ni glavu.

Ovo je jebeno neverovatno majke mi. Ovo polako sustiže Terzin FK.

edit...bogtejebo, Laza, Mitar....ja više ovo ne umem da popamtim

Edited by NMX
  • Like 7
  • Tuzno 1
Posted

Sta je nama Misko ikada ucinio da njegovih 15 poslednjih prosecnih igraca igraju Evroligu kod nas ? Imamo licencu na 3 godine, kada cemo da pocnemo da se ponasamo kao ozbiljan klub

• Like 2
Posted

Dakle, trenutna situacija na 5:

Petrušev, Bolomboj, Rivero, Izundu, Plavšić, Mitrović, Ilić + pokušavamo da spustimo obeštećenje za Hola.

• Love 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Fromthecorner said:

Sta je nama Misko ikada ucinio da njegovih 15 poslednjih prosecnih igraca igraju Evroligu kod nas ? Imamo licencu na 3 godine, kada cemo da pocnemo da se ponasamo kao ozbiljan klub

Ništa nam nije učinio, jednostavno smo nesposobni a on je tu na rukohvat, i uvek ima spremnog igrača. Ćacijima je tkao lakše da operišu.

Što se tiče ozbiljnog kluba, pa u ovakvoj konstalaciji stvari verovatno nikad. Da bismo bili ozbiljan klub, prvo mora da postoji vlasnik koji zna posao i želi da uloži i da posluje domaćinski. Neće se desiti.

Posted
19 minutes ago, Čvarkov said:

Koliko imamo drugih i trećih opcija, prvi centar nam neće ni trebati.

Boki opusteno se ti oporavljaj ti nam nisi potreban. :))

Ne ozbiljno sada svi mi ocekujemo kad se Boki vrati da ce odmah da pokida a to ce tesko ici posle jednogodisnje pauze...

Posted
2 minutes ago, JPM said:

Upravo sam otkazao Euroleague TV.

:vraća EL TV kad oderemo grobare u derbiju:

voli

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, NMX said:

:vraća EL TV kad oderemo grobare u derbiju:

voli

nije prvi put da ostavlja komentare ovakvog tipa a uvek najaktivniji :default_coffee:

• Like 1
Posted

Jesam dosta aktivan, to ne može da se spori, ali pokušavam da izađem iz svega toga. Ovo nema nikakvog više ni smisla ni duše. Ne znam šta nam prave od kluba, ali mi se ne sviđa.

• Like 1
Posted
36 minutes ago, Čvarkov said:

Koliko imamo drugih i trećih opcija, prvi centar nam neće ni trebati.

Kakvu timčinu pravimo, trener nam neće ni trebati. 

Posted
40 minutes ago, NMX said:

Moguće da mi ove mudre reči predsednika nismo baš najbolje shvatili

Gu2ZBnQWoAA3FdW?format=jpg&name=large

Za sada predsednik drži obećanje, svaka čast

Sve na stranu, kako liku ne stoji ova pozadina. Arealna fotografija.

• Like 8
  • Pumpaj! 1
Posted

Ako ovo stvarno ostane centarska linija...

Taman da se Bolomboj vrati iz povrede u nekoj čudesnoj formi (a neće) on je injury prone igrač i treba još jedno čudo da se desi da spoji sezonu bez 10+ propuštenih utakmica u EL.