Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Chaos Is Me said:

A možda Ojeleye kao dosta bolji šuter preskoči u lancu ishrane Kalinića koji polako ali sigurno ulazi u veteransku fazu karijere. 

Moneke nam je za sada najvažniji igrač, jebiga kladili smo se na njega i u skladu sa tim ga i platili. Ja očekujem da on u nekim smallball petorkama uzme neke minute i na 5.

Moguce, mada ja verujem da ce Kalini manja minutaza omoguciti da nastavi sa igrom na ozbiljnom nivou koje ce ga odrzati na mestu jednog od najvaznijih igraca u timu, bar jos ove sezone. Ipak on ima neke karakteristike u igri koje Semi nema. 

U svakom slucaju, njih dvojica i Nwora su potpuno razliciti igraci i uzevsi u obzir da ce pokupiti sve minute na 3 i ono sto ostane iza Monekea na 4, ja sam prezadovoljan kako je taj deo tima sklopljen. Jos da umesto Segija priliku u ABA dobije neko dete - dzekpot.

Sigurno ce i Moneke neke minute provesti na 5, tu se slazem, bas zato nema nikakvog smisla da tu ostanu Braun ili Mitrovic.

Janis je imao par brilijantnih momenata prosle sezone, pre svega protiv Olija i Barse.

Njegove petorke sa 5 igraca koji preuzimaju sve i gde sjajno kruzi lopta treba da postanu nas trejdmark i cest specijal, nadam se da i on u skladu sa tim bira igrace (u meri u kojoj mu je dozvoljeno).

Mi potencijalno mozemo da igramo sa petorkama Kodi-Deki(Nvora)-Kalina-Semi-Moneke, sto otvara bezbroj mogucnosti, trcanje, komplet preuzimanje, protok lopte itd.

Jeste da postoji opasnost da roster predje u skarabudzotinu, ali ima ovde materijala za neke ozbiljne petorke i varijante u igri.

• Like 4
Posted (edited)

Hahaha a koliko pre 24 sata ovde nas dvoje, troje isprozivao lik što ubacujemo Plavšića u roster. Baš mi drago što se vratilo ovo drvo.

Edited by StiviKivi
  • Like 3
Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Jel može neko malo više da kaže o Miljenoviću? Šta su mu dobre tačke a šta mane?

Imao je bas dobru sezonu pre ove, i povredio se u playoff-u bas protiv nas, pokidao prednje ukrstene ligamente - bilo je grozno... 

Vratio se ove sezone negde na sredini i nije se jos vratio na taj nivo, ali je i konkurencija bila drugacija, na momente je pokazivao ono iz sezone pre. Inace je all-around igrac, barem u Megi, i skorer i asistent. 

Videcemo, meni je recimo bolji potpis ovo nego onaj Lazar Stefanovic koji se pominje. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Imao je bas dobru sezonu pre ove, i povredio se u playoff-u bas protiv nas, pokidao prednje ukrstene ligamente - bilo je grozno... 

Vratio se ove sezone negde na sredini i nije se jos vratio na taj nivo, ali je i konkurencija bila drugacija, na momente je pokazivao ono iz sezone pre. Inace je all-around igrac, barem u Megi, i skorer i asistent. 

Videcemo, meni je recimo bolji potpis ovo nego onaj Lazar Stefanovic koji se pominje. 

Dao je 30 poena buducnosti u 1/4 finalu Aba, a u revansu 16

• Like 1
Posted

“i od prvog dana priprema zajedno sa još nekoliko juniora KK Crvena zvezda, kao i već promovisanim pojačanjima i starosedeocima staviće se na raspolaganje treneru Janisu Sferopulosu.” (Sa sajta kluba)

Klasika, odradice pripreme pa ce videti sta cemo sa njim

Posted

Значи што се домаћих играча тиче, сигурни су: Миљеновић, Добрић, Калинић, Давидовац и Плавшић.

Одлазе: Тео, Лазић, Митровић.

Под упитником су: Петрушев, Недовић и ај да кажемо Васа.

Posted

Pazi, taj Miljenović mi iskreno i ima neke logike, nije duduk sa loptom, solidan je strelac i asistent, ima dobar sajz za defanzivca. Ništa posebno ali neka logika postoji.

Tako da, dobrodošlica. Osim ove nebuloze da je imao "mnoge ponude a odlučio se da bude predzadnja rupa na svirali" sve ostalo ok. 

• Like 10
Posted
11 minutes ago, StiviKivi said:

Kao što sam juče napisao....

Rivero , Izundu i Plavšić.

Plus Bolomboj ko zna kad.

RIP našim mprotivnicima 

• Like 3
  • Ha-ha 5
Posted

2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Rivero, Izundu, Plavšić. Jesmo li ikad u istoriji imali bolje popunjenu centarsku poziciju? Ja bih rekao da ne. 

Popunjenu po hejtu?Nismo.

• Like 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 2
Posted
23 minutes ago, СтелаРоса said:

Dao je 30 poena buducnosti u 1/4 finalu Aba, a u revansu 16

Što niko od naših nije dostigao u polufinalu 😉...

Posted

Nadam se da je Brendon Dejvis od para koje je zabo u Japanu pokrio Plavšinu platu za 2025/2026.

Red bi bio da se oduži, dobio je čovek top ugovor a tokom sezone je svoju fintu šuta prodao samo ovom simpatičnom ali solidno glupom momku koji je skakao na fintu šuta kao da je ispred njega prajm Klej Tompson a ne Rambo Dejvis.

• Ha-ha 4
Posted

Statistike iz Mege mogu mačku o rep da se okače. Zna se kako se tamo forsiraju projekti.

Ali, kad su ga već doveli, nadam se da će biti dovoljno dobar da neke minute dobije i bude u rosteru.

Ako se ne varam, posljednjih godina akvizicije iz Mege nisu nam baš bili uspješni poslovi. Uglavnom su završavali na pozajmicama.

• Like 1