Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Djirona said:

Lazar Stefanović...

Da zanemarimo "oprastanje ruzne proslosti" jer me to realno ne interesuje (samo, njega radi i potencijalnih imbecila koji bi se na to nakacili, mozda je bolje da pobrise neke stvari sa drustvenih mreza pre potpisa). 

Ali mi svakako nije jasno da cemo dovesti nekog ko vise i nije toliko mlad, 2002. godiste, ima vec 23, pa ne spada valjda ni u onu grupu U23 da se izuzme njegova plata iz budzeta (isto i Miljenovic koji je par meseci stariji, dok je Petrusev oko 2 godine stariji). Mada, ko da je to i bitno. 

O igrackim kvalitetima - ne znam sta bih rekao, izgubio sam ga iz vida kad je otisao preko bare. Sumnjiv mi je taj pad minutaze. U toj U19 je bio jedan od protagonista uz Jovica i Djurisica koji su zavrsili u NBA bez da su se zezali po NCAA. 

• Like 1
Posted
49 minutes ago, Papadac said:

Kad ce Nvora? Nece valjda tu nesto da se izjalovi, od njega najvise ocekujem...

Obično igraci od kojih se najvise ocekuje budu promasaji.

Tipujem na Kartera da ce da pokida kod vas. Takodje, Izundu moze biti pun pogodak.

• Like 6
Posted (edited)
2 hours ago, Milko Miller said:

Sve ok, jos moze Vasa u Hapoel

Bucksi se žrtvom Connaughtona i pickova rješavaju plaće, dovode Micića koji ne ostaje, ali se otvara cap space za važnije pojačanje – Turnera.
To je klasičan "salary dump" + priprema terena za veći potez. Vasa  pristaje na otkup ugovora i vraća značajan dio svoje plaće.Taj otkup znači da Bucksi zapravo ne moraju platiti cijeli taj iznos i time oslobađaju dodatni prostor pod capom.

Edited by bodo
Posted

Meni se svidjaju potpisi za sada. 

Karter koji ce napraviti iskorak iz EC u EL, nesto kao Yago kad je dosao - bili smo prilicno zadovoljni s njim ali je fejlovao ove sezone. Da obratimo paznju da ne sjebemo i Kartera tako. Moze da bude low risk high reward. 

Nwora koji ima dobar upside koji je nekako ostao nedorecen u Evropi, trebalo bi da ima sada priliku da konacno napravi taj neki breakthrough. Mora da se dokaze. 

Semi mi deluje kao posten i zahvalan igrac, svestan svojih limita i da samo radom moze da postize uspehe. 

Moneke kao neko ko je vec dokazan na EL nivou, deluje kao da mu zaista trebala promena sredine i ocekujem dobre partije od njega. Moze biti glue guy ovog tima. Da i ostale motivise a imamo puno likova kojima bi koristila motivacija (CMM, cak i iskusni Kenan, pa i Karter i Nwora). 

Izundu mi je skroz OK za tu neku trecu opciju na centru, kad nam treba skok, znamo ga iz FMPa, mislim da je i on onako, cutljiv i radan tip... 

Samo da potrefimo sa PG-em i glavnim centrom, i da to sve klikne. 

• Like 5
Posted
6 minutes ago, Kooineeperk said:

Karter koji ce napraviti iskorak iz EC u EL, nesto kao Yago kad je dosao - bili smo prilicno zadovoljni s njim ali je fejlovao ove sezone. Da obratimo paznju da ne sjebemo i Kartera tako. Moze da bude low risk high reward. 

Nwora koji ima dobar upside koji je nekako ostao nedorecen u Evropi, trebalo bi da ima sada priliku da konacno napravi taj neki breakthrough. Mora da se dokaze. 

Semi mi deluje kao posten i zahvalan igrac, svestan svojih limita i da samo radom moze da postize uspehe. 

Moneke kao neko ko je vec dokazan na EL nivou, deluje kao da mu zaista trebala promena sredine i ocekujem dobre partije od njega. Moze biti glue guy ovog tima. Da i ostale motivise a imamo puno likova kojima bi koristila motivacija (CMM, cak i iskusni Kenan, pa i Karter i Nwora). 

Izundu mi je skroz OK za tu neku trecu opciju na centru, kad nam treba skok, znamo ga iz FMPa, mislim da je i on onako, cutljiv i radan tip... 

Promakao ti je potpis startne petice sa šubarom u obliku frizure? 🙂

• Like 2
  • Ha-ha 11
Posted
23 hours ago, Mile1 said:

Onda veruj Sarcu sta da ti kazem 

Nigde nisam napisao da  ce Kampaco doci, vec da se razmislja o njemu zato sam i nasao izraz stidljivo

Zaista ljudi i Markos i ja pisemo sta cujemo, zasto uvek potreba da se neka rec izvlaci iz konteksta 

Delegatima je kroz tačku 4, izložen i plan, kao i preliminarni budžet za narednu sezonu, ali i sve aktivnosti u prelaznom roku oko angažmana novih igrača i promene igračkog sastava seniorskog tima KK Crvena zvezda Meridianbet za narednu sezonu.

Sa zvanicnog sajta kkcz

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, Kooineeperk said:

Ma skroz se slažem da je do sada super i meni tako deluje. Plus Rivera koga si preskocio samo još da se zaključa Petrusev koji vrv čeka da Oly spusti 200k€ i Kampaco koji se lomi a za svaki slučaj još jedan dva na tri 

Posted
1 hour ago, Sector said:

Promakao ti je potpis startne petice sa šubarom u obliku frizure? 🙂

Au koliko se smejem😂😂😂

Ovo se bukvalno ne sme dovesti, ne zbog kosarke, zbog seljacizma!

Posted (edited)
30 minutes ago, Drug Crni said:

jeste pomalo sprdnja i zabava, ali meni zaista fale oni grafički prikazi tima by tito ili kankunen.

ko je sve zvanično potpisan do sada?

GuzV9jtXkAA63K4?format=png&name=small

credits to @Čvarkov

Edited by Kooineeperk
da se zastiti od tuzbe :)
  • Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 12
Posted
19 minutes ago, StiviKivi said:

I ako znam da to nema veze s' vezom , kad samo pomislim Kampaca kod nas sad u ovom trenutku... To je druga dimenzija tima.

Uff pomisao na to... ali nema sanse.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Drug Crni said:

jeste pomalo sprdnja i zabava, ali meni zaista fale oni grafički prikazi tima by tito ili kankunen.

ko je sve zvanično potpisan do sada?

Ja sam pravio grafike u prošlom prelaznom roku, ali @Sector se bunio da je lošeg kvaliteta. :wicked: Glasom Milana Tomića: pravite šta hoćete.

Zvanično: Moneke, Izundu, Odželej i klupski autobus.

Nezvanično: Miljenović, Carter, Nwora i kubanski šaban.

• Thanks 3
  • Ha-ha 1