Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, pavlaka said:

Telesport pise da ce prihodovati 2.1m za 2 sezone.

Msm da je malo pretplaceno..

Telesport je pisao da ce Ojeleye prihodovati 3.2m za dve sezone i da se Valensiji placa obestecenje 600.000 sto se na kraju ispostavilo kao glupost.

Tako da mislim da nije bas merodavno sta Telesport pise, pogotovo za plate Zvezdinih igraca.

• Like 3
Posted

5 minutes ago, Krle said:

Ako Rivero dolazi na poziciju drugog centra nije lose, sve ostalo je lose. Nije bas on tako los igrac, izuzetno je jak i borben je, a pokazao je i u Makabiju pretprosle sezone kada su vrlo lako mogli na F4 da moze da ima ulogu.

Ako Petrusev ostane, to je sasvim solidna unutrasnja linija

Da Rivero nije napravio glupost na kraju utakmice i popio bananu.

Rivero je onaj tip igraca koji ce napraviti tri dobra poteza i onda sa jednim ekstremno glupim ponistiti sve dobro sto je uradio.

Eeeee pa da, tako mi i treba kad sam glup ...

... idemo kum i ja u subotu na Slaviju i posto smo daleko parkirali polagacke pesaka i pricamo malo o basketu, prelaznom roku ... a razlicih klupskih boja smo, i ja sa kvarnim podsmehom njemu "Prica se da zavrsavate Rivera ..."

• Like 1
Posted

Imam transfer blama i osećaj da nam se smeje cela Evropa. Ovo je za govnjivu motku po celoj upravi i treneru ako je dao amin. 

• Like 5
  • Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, Mario1563 said:

Sa kojim igracem ste poslednji put bili zadovoljni?

Moneke, Karter, pa i Nvora su uglavnom pozitivno docekani...

• Like 4
Posted (edited)
2 minutes ago, NikadProtivKaline said:

shabaz, faku, vildoza, joel, kalina...

Joel kada je dolazio proklinjali su ga…Za Kalinu i Kampaca okej jer svi znaju kakvi su igraci, Vildozu su pricali kako je igrac koji je stalno povredjen a Sabaz da ga ne komentarisem. Mnogo vlada veliki pesimizam atmosfera je uzasna

Edited by Mario1563
  • Like 1
Posted
30 minutes ago, Stefi88 said:

Salu na stranu, meni je ok resenje za drugog centra, inteligentniji je svakako od Hola koga smo jurili, snaziji je, ima igru ledjima za razliku od Hola npr...

I sigurno je jeftinii, ne placamo obesetecenje nikakvo.

Petrusev Rivero Izundu

Moze da prodje, jbg ne znam ni ko ocekuje ne znam kakvog igraca za drugu opciju.

🤕

Posted
14 hours ago, Steve Gerrard said:

Nije bas tako kolega da nismo imali nista od njega, ako cemo realno jedan od najkonstantnijih je u napadu bio ove godine. To sto smo mi insistirali i cekali pola godine drugi put da dodje kod nas je iskljucivo nasa greska, glefamo stvari previse emocionalno a kad pogledas generalno ovo je posao jbg. Kad valja nama navijacima sve je super, odigra li malo losije polusezonu,tjeramo ga pocevsi od mene. Da me neko pitao prosle sezone zadrzao bih Gedraitisa,sad se molim bogu da ode i da se dovede(vec je dovedena) zamjena.

Mislim da je momak posteno odradio oba mandata, znale su se njegove vrline i mane, cak mislim da su neke vrline dosle i vise do izrazaja nego mane, al nema potrebe da se vrijedja( ne mislim na tebe). Nek kalina podbaci ovu sezonu,proci ce kao milijas u svoje pero

Ne, hvala. On je već solidno podbacio i ovu sezonu.

• Like 1
Posted

Izgleda da Bagzi i Dozet tovare lopatom jer Tomicu kasni avion. Dok ovaj sleti imacemo igraca k'o Dalas. Ali Cowboys.