Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ma nema tu price treba nam bek kapitalac, vrhunski suter inace cemo igrati kosarku koju je Radonja igrao samo sa 20 miliona manjim budzetom.

• Like 3
Posted

Vasa bi bas resio mnogo problema na vanjskim pozicijama. Jednostavno njega mozes upariti sa kime god hoces i dobices dosta opcija.

Covjek je puni paket.

Takodje sam misljenja kao kolega iznad da mi je jedino onako potpis S. Olidzeja,nisam siguran da je bas potreban i da donosi nesto posebno sta nismo imali al opet mozda se pokaze kao bombona i vredi probati al ne za ovilike pare koje se spominju.

Moneke mi je bila prva zelja na 4 i pisao sam o tome kad se pojavila vjest da je slobodan tako da mi se zelja ispunila😃.

Stvarno mislim da nam covjek napokon resava tu visegodisnju rupu na 4 i daje mogucnost igranja u paru sa bilo kojim centrom.

Od Novare ocekujem exploziju kod nas i da bude mozda prvi strelac, nesto slicno a i bolje kao Sterling kod komsija.

• Like 4
Posted
17 minutes ago, Brajant Danston said:

Moram priznati da mi se osim Odželeja dopadaju sva imena koja se dovode u vezu sa nama u ovom prelaznom roku, a posebno to mislim na Nvoru.

I da, mislim da će Drčela ponuditi Vasi bukvalno koliko god bude tražio, tako da ga očekujem u timu za sledeću sezonu.

Kada se oslobodimo viška, da ne kažem škarta, moglo bi to veoma dobro da izgleda.

Da se ponovim, ne sumnjam da ćemo imati pristojan tim sledeće sezone, međutim, najveća briga ostaje Janis. Baš je izgubio moje poverenje...

Ojeleje, ako je planiran da igra na 4, sad kad je dosao i Moneke treba samo da odrzi taj procenat za 3 koji je imao do sad i da isporuci u odbrani. 

Posted
1 hour ago, MarioKempes said:

Ako je Kaboklo tačan u glavu mogao bi da bude prilično kompatibilan sa Monekeom. Ima visinu, pokretljivost (čini mi se) i šut.

Ne pominje se nigde, nego bi takav tip igrača odgovarao za jedno centarsko mesto.

Немој њега, не због главе, него зато што ће да крене Јаго да качи слике као ЦММ за Монекеа, па ће Багзи и Дозет да се сажале како да не упаре таква два добра другара и онда кад сведу рачуницу у својој глави испашће и јефтиније Јаго и Кабокло него Васа. 

2 hours ago, božija noga said:

Odlazak Čime iz Baskonje za neke navijače španskog tima je dobra vest 😬

Такве коментаре су навијачи Олимпијакоса писали по објави да Кенан одлази, а ми им нисмо веровали.. Само кажем. 😁

Нека нам је срећно прво појачање, па да не "заборави" да игра код нас кошарку као неки претходници и наравно да нема проблема са повредама. Добро дошао! 

Posted
1 minute ago, VukVule1988 said:

Ojeleje, ako je planiran da igra na 4, sad kad je dosao i Moneke treba samo da odrzi taj procenat za 3 koji je imao do sad i da isporuci u odbrani. 

Мислим да смо резервну стреч четворку могли наћи ван ЕЛ за 3-4 пута мање новца који би се преусмерио у бековску линију.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Sa 1 mil na 800k, sutra ce biti 500k. Sica za sjajnog Yagisu

Do 2027 ugovor:23:

Znaci cele sezone se pise laz da mu je ugovor 800k?Jel da?

Stim da ne sporim da je previse to za njega.

I onda dodjes ti i napises mrtav ladan da ima milionce.

• Like 2
Posted (edited)

Za sezonu u kojij imamo 38 kola EL plus ABA, Kalina i Nwora nisu dovoljno, posebno ako se neko povredi. Odzelej ima sposobnost da igra na dve pozicije i donosi odredjenu sigurnost i manje Dobrića u EL. Videćemo kako će to u praksi izgledati. 

Malo sumnjam u medijske spekulacije u vezi visine plate i obestecenja, obzirom na to da mu je ovo izlazna godina u Valensiji gde se videlo da imaju drugacije planove sa njim i gde je objektivno imao mali pad forme. Sumnjam i u visinu obestecenja i u platu. 

Edited by Rojo
Posted
16 minutes ago, Guru said:

Carter je taj kreator, kako će svoj stil igre preneti na EL nivo ćemo videti, al' on primarno igra sa loptom i kreira iz p&r-a sa pozicije SG. Pored njega je potreban i jedan PG koji ume da igra p&r i ima dobar šut i onda će CMM-ovi (brojni) nedostaci u pozicionom napadu biti koliko-toliko ispeglani.

Sta misliš da li bi od Nwore mogli dobiti kreacije sa trojke,da malo više igra sa loptom,u Efesu je čini mi se rijetko,možda jer su oni imali Larkina,Brajanta,Tomsona pa i Dozera kasnije?

Posted
6 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Мислим да смо резервну стреч четворку могли наћи ван ЕЛ за 3-4 пута мање новца који би се преусмерио у бековску линију.

Pa ima se moze se. 🤣

Pa i on je van EL. Šalu na stranu, dobri procenti za 3, dobra odbrana, moze da switch-uje. Ja bas mislim da ce biti dobar.

Posted (edited)
6 minutes ago, Don Dusko said:

Znaci cele sezone se pise laz da mu je ugovor 800k?Jel da?

Stim da ne sporim da je previse to za njega.

I onda dodjes ti i napises mrtav ladan da ima milionce.

Znaci sto se vise pise postaje istina? Neko dao papir na uvid, crno na bijelo?

Nego, sta se pisalo za Dauma? Jel preslo 100k?

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
Posted
2 minutes ago, VukVule1988 said:

Pa ima se moze se. 🤣

Pa i on je van EL. Šalu na stranu, dobri procenti za 3, dobra odbrana, moze da switch-uje. Ja bas mislim da ce biti dobar.

Монеке ће сигурно имати 25+ минута на 4, Калинић ће имати своје минуте на 3, па онда долази и Нвора, ја не видим ту више од 15 минута за Семија тако да нисам оптимиста.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Rojo said:

Za sezonu u kojij imamo 38 kola EL plus ABA, Kalina i Nwora nisu dovoljno, posebno ako se neko povredi. Odzelej ima sposobnost da igra na dve pozicije i donosi odredjenu sigurnost i manje Dobrića u EL. Videćemo kako će to u praksi izgledati. 

Ja isto smatram da je Odzelej dobar igrac al malo mi je preskup(ako su tacne cifre koje se spominju) za zakrpu. Opet ako se ima toliko paretina bolje da se trose i na njega nego na neke penzose ili domace igrace koji ne donose nista sem krvnih zrnaca u borbi na instagram fightovima.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Znaci sto se vise pise postaje istina? Neko dao papir na uvid, crno na bijelo?

Ne nego su svi izvori pisali o toj sumi i sad si ti dosao i napisao mrtav ladan milionce nadajuci se da ces jos vise da razljutis cigane i da se trazi glava Yagu.

Jer nije dovoljno bombasticno 800k(a zapravo jeste) vec ajde da zaokruzimo na milion.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Petar1995 said:

Не мора да значи нужно само на нас, многи долазе из Шпаније на Јадран, између осталих и “виђена” комшијска појачања. Додуше, немам појма коме је он све агент.

Posted
Just now, Don Dusko said:

Ne nego su svi izvori pisali o toj sumi i sad si ti dosao i napisao mrtav ladan milionce nadajuci se da ces jos vise da razljutis cigane i da se trazi glava Yagu.

Jer nije dovoljno bombasticno 800k(a zapravo jeste) vec ajde da zaokruzimo na milion.

Koji izvori su pisali? Jasno da navlacis da bi mogao tvoj drugar rim protector opet da me banuje ali eto bas me zanima, koji izvori?

Sta kazu ti izvori za Dauma?

Posted
1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

Монеке ће сигурно имати 25+ минута на 4, Калинић ће имати своје минуте на 3, па онда долази и Нвора, ја не видим ту више од 15 минута за Семија тако да нисам оптимиста.

Videcemo. Imaju neki plan i za njega valjda. 😀

Ja mislim da mozemo koristiti u nekom momentu petorku sa jednim bekom

Kodi/Karter/ neko treci, Nwora,Kalina,Semi i Moneke. Mislim da bi to bas bio cheat code . 

• Like 1
Posted
13 minutes ago, Don Dusko said:

U stvari je 1.1 milion, jer su nudili 300k obestecenje za njega. Za te pare glat brat Carlik. Neodbranjivo kako god okrenes.

Posted

Semi je dogovoren ko zna kada ranije, a nakon sto je postalo jasno da ne mozemo dovesti neko veliko ime okrenuli smo se Monekeu, pogotovo nakon sto su komsije potpisale Dzabarija na istoj poziciji. Nemam nikakve informacije, ali verujem da ova teorija nije daleko od istine. A sad ce biti jako zanimljivo objasniti Semiju da je treca opcija na 3 i druga na 4. Iako bi se na prvu reklo da sve puca od kvaliteta na 3/4, siguran sam da ce biti nezadovoljnih i da ce jedan od Nwora/Semi ubrzo postati visak.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, СтелаРоса said:

Semi je dogovoren ko zna kada ranije, a nakon sto je postalo jasno da ne mozemo dovesti neko veliko ime okrenuli smo se Monekeu, pogotovo nakon sto su komsije potpisale Dzabarija na istoj poziciji. Nemam nikakve informacije, ali verujem da ova teorija nije daleko od istine. A sad ce biti jako zanimljivo objasniti Semiju da je treca opcija na 3 i druga na 4. Iako bi se na prvu reklo da sve puca od kvaliteta na 3/4, siguran sam da ce biti nezadovoljnih i da ce jedan od Nwora/Semi ubrzo postati visak.

Da vidimo mi prvo sta ce biti sa Kalinicem, ne bih smeo da se kladim da ostaje.

• Like 1